AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Eşiniz Babası nı ne zaman gördü ! Kendi Babanız olarak düşünün kararı öyle verin !!!
Geçmiş olsun boşanma sebebi. Sende al çocuklarını Antalya'ya kaç.
Bence hatalı en azından 3 gün de sizin yanınıza gelmeliydi
erkekler hep boyleee bencil daha ailesinden kopamamis
Bende sana hak veriyorum babası icin endişelenmesi normal bende endişelenir hemen giderdim ama siz ailesisiniz sizi alıp beraber gidebilirdi ya da birkaç gün onlarla birkaç gün sizle olabilirdi bencillik yapmış konuştun mu bu konuyu onunla ne diyor?
Manul Le ne alaka ya ne saçma bişe 4.5 saatlik mesafe hiç bişe :(
Haksızsın. İstediğini yapar. Sen de kendi başına tatil yapmayı bilmelisin. Herkes bireyseldir. Yaşamda yalnızsın , eşin çocuğun olsa bile. Unutma.
Eşine çocuk seni özledi de bakalım ne diyecek
Demekki babasını seviyor eşi olarak hem geçmiş olsuna git hemde kocana kavuş bir kaç gece huzurla uyuyun
Sorun şu an babası belki babam ölücek göremicem diye düşünüyor babası olmasa bile ailesini yanına taşısaydı askerlerin genelde çaliştigi yerde de bir kadını oluyor önce gidip onu sorgulasın bence sen defol ya istemiyorsa ayrılsın
Bir kadını oluyor derken ne demek istediniz
Dediğin lafı sana iade ediyorum 😅😂
aslinda öyle günde senin gidip ona ve ailesine en azindan manevi destek olman gerekirdi bence
Hizmetçilikden bahsetmedim, yanında olmak dedim? Çocuklu Kadinin Çocuğunun dedesi ayrica?
Yorumda serbestim ayrica çünkü Soruyu soran fikir sormuş sonrasi kendi tercihi, asil sen defol benim yorumumdan.
Çocuğunun dedesi olması hiçbir şey değiştirmez, şu eski aile yapısı kafasından çıkın. ESKİ AİLE ESKİ AİLEDİR. Öncelik kendi ailendedir. Eski aileni kendi ailenden önce TUTAMAZSIN. Çocuğun dedesi adı altında çocuğun bakımına, doğumuna, büyümesine hiçbir katkıda bulunmayan kişileri "çocuğun da dedesi" diyerek aklayamazsın. Kan bağı dışında bir şey yok.
Siz v çocuğunuz neden eşinizle durmuyor sunuz ?
Eşi onunla duracak.
@hynjinnnn siz kimsiniz ?
Sayın soran eşiniz önceliğini ailesine vermiş
Demekki ailesini cok seviyor
Bu konuda onun üstüne fazla gitmeyin
Ters tepe bilir
Önceliği ailesi falan olamaz. Bir erkek evlenecekse onları 2. plana ATMAK ZORUNDA. Eğer dünyaya bir çocuk getirecek ise O ZAMAN O ESKİ AİLEYİ 3. PLANA ATMAK ZORUNDA.
Anne kuzusu erkekten adam falan olmaz bu tip erkekler sadece utanç kaynağı. KENDİ KARISI KIZI varken, BÜTÜN BİR İZNİ köyde geçirene adam demeye 1000 şahit ister.
Bir erkeğin asıl ailesi evlendikten sonraki ailesidir.
@hynjinnnn soran gizli siz kimsiniz ?
Cevap veriyorum
@hynjinnnn soran benim desenize 🤔
@hynjinnnn başkasının sorusuna neden cevap veriyosun eğer soran değilsen ?
Çeyrek ekmek az tavuklu döner 😀
Haklısın rvet, bence biraz tepki koy ama abartma
Gelemiosa getirtseydi sizi biraz saçma olmuş
Babası ölümden dönmüş sen iyi işte ne diye köyde duruyor diyorsun... bencilsin bence
Sonuna kadar haklısın aq babasının durumu iyi olsa bile görmeye gidiyorsa senide görmeli
O kadar haklı değil. Bu bir sağlık konusu. Önemli bir konu.
Sen yokken onlar vardı, kendini fazla önemseme. Bir imza ile başladı bir imza ile biter.
Vallahi bir baba olarak ben utandım. Tamam baba önemli de evdekiler ne olacak
haksızsın, empati yaparsan anlarsın haksız olduğunu.
Haklısın bence tabiki abla en azndan iki gün orada kalıp gelmeliydi, ya da sizede hadi binin otobüse gelin ben karşılayım burada görüşelim diyebilirisldi. Aceba onun psikolojisi nasil çok mu korktu babasını kaybetmektn anlamdm
Sonsuza kadar ailesinin yanında kalabilir bence boşanma sebebi
Haklı olarak kırılmış hissediyorsun ama eşinin de babasının kalp krizi sonrası yanında olma isteği anlaşılır. Burada haksız değilsin, sadece öncelikler çakışmış gibi görünüyor. Açıkça duygunu sakince paylaşman en iyisi olur.
Küstüğün olduğu yerde bir ilişki yoktur. Kendi benlik algınızı başka insanlar üzerinde var etmeniz ilişkinizi zedeler, anne ve baba olsa dahi...
Haklısın ama sen neden ailesine geçmiş olsuna gitme gereksimi duymadın sizi de getirtseydi hiç gel demedi mi sana
He bir de çocuğu ve karısına yol eziyeti çektirdikten sonra babasına 1 haftalık hizmetçilik yaptırsın yok ya
Ee karısının ailesi olsa o adam ailene bakmam kalmasin der o zaman böyle uyumsuz evlilik yürümez
Evli biriyim benimde ailem var eşim inde tek bir babası var ben babasına yardımcı olmasam yaşlanınca eşim aileme neden baksın ki her şey karşılık li
O öyle yaparsa oda istemez
Ben onun babasına yardımcı olayım ki ilerde anneme babama bakalım bizde kalsınlar işte 1 ay 15 gün deneye yüzüm olur
Olgun olun azcik düşünceli
Haklısın. Sonra asker eşleri aldatıyor çok karşılaştım bundan dolayı önümde ağlayan uzmanla
Bu ay sonuna doğru bizi yanına almayı düşünüyor. Acaba o yüzden mi gelmiyo. Hani zaten yakın zamanda yanımda olacaklar diye
Sorumsuzluk bence. Ev eşya birsürü şey gerekli ayarlamadan nasıl olucak
İşte sorumsuz
Aldatır ayrılırsın yakında
Allah korusun
maalesef böyle giderse duygusal ve fiziksel olarak boşluğa düşersin zamanla. Bende eski askerim karşılaştığım durumları aktardım
Büyük konuşmiyimde ayrılırım ondan önce
Ayrılmak zor iş çocuk var. Konuşmak ister misin
Tabii ki sonuna kadar haklısın hiç yakışmış mı yani Bir insana çocuğuyla eşini böyle bırakıp insan bir günde olsa gelirdi yani nereden buldun bunu sen ya... Ne kadar anlayışsız düşüncesiz
Mesafe uzak mı 4-5 saat sürüyor
Ya niye uzak olsun ben londra'dan İstanbul'a geliyorum 4,5 saat ayda bir kere
Aşırı sinirliyim ona ya
İstersen bir ilişki analizi yapalım mı seninle
Haklısın. Çok saçma bir davranış. Herkes evlenmemeli gerçekten
Gerçekten öyle
Bu ay sonuna doğru bizi yanına almayı düşünüyor. Acaba o yüzden mi gelmiyo. Hani zaten yakın zamanda yanımda olacaklar diye
O senin eşin. Bunu ona sorman daha doğru olur. Ondandır veya değildir tarzında bir şey demem benim için fitne sebebi olur senin aklın karışıkken. Ama o süreçte 2 gün de olsa senin yanına gelmemesi sana çok ayıp olmuş. İnsan çocuğunu eşini özler bence.
Dimi ya ailesine köye bu kadar mı düşkün anlamadım ki
Siz daha önceden tanışmıyor musunuz görücü usulü mu evlendiniz
Severek evlendik
Ailesine düşkün olup olmadığını bilmiyor musun
Böyle düşkün değildi
Yaptığı garip. Senin etkilenmen normal. Konuşmayı dene bence
Kavga ettik aramız kötü
Ne zaman
burada mantıklı olan ya sizin onunla beraber ziyarete gitmesi ya da esinizin izninin son bi kaç gününü size ayırması olurdu. Arada derede kalmıssınız gerçekten
Eşimle 10 ay mecburi ayrı kalmak zorunda kaldık 15 günde bı hafta sonları 4.5 saat yol yapıp geliyordu cumartesi sabaha karşı gelip pazar 12 vardiyasina yetiştiğini biliyorum 🤷
Türk erkeği ile bu duruma alış yoksa çok acı çekersin
Yok boşansın? Niye alışıyormuş?
@hynjinnnn boşanmak istemiyorsa dedim. Ama Türk erkeği yapısı bu, başkası da aynı çıkacak
Yoo hepsi aynı değil
@flaneurx yüzde 90 aynı çıkar
Eşin sağlık problemi dolayısıyla ailesinin yanına gitmiş rehavete kapılma değersiz hissetme. hepimizin başına gelebilecek bir durum bu. Sorun etmemeye eşine guvenmeye çalış.
Yani onun açısından düşünce korkmuş olabilir ama keşke sizi de alıp geçseydi ya da en azından binim sizde gelin otobüse deseydi bi şeyler yapsaydı böyle de olmamış
Empati yapın sizin öyle bir durumunuz olsaydı ne yapardınız.
Babası yanlış düşünüyorsun ya da eşini ailesindenmi kıskanıyorsun erkek erkekliğini yapıyorsa araya girip kendine küstürme
Abla ilk sorunu sende gördüm. Bir adamın ailesi evlendikten sonra eşi ve çocuğudur. Kendin bile idrak edememişsin aile olduğunuzu, eşine hiç kırılma.
Gayette haklısın sen sana da ilgi ve sevgi vermek zorunda açıkca konuş
Abla tanıdığım çok iyi bir avukat var istiyorsan numarasını hemen atabilirim
ama baci ne olursa olsun sağlık her şey sen özlemiş olabilirsin ama o babasını bir daha hiç gormeyebilir
Bence haklısın.. sizin de yanına alabilirdi ya da babasının iyi olduğunu görünce yanınıza gelebilir. Sizi de görmüyor sonuçta
Haklisin insan 15 saatlik yolu eşi cocugu için gidiyor 4 saat ne ya gelmesi lazımdı dogrj Bi hareket değil haklısınız insan eşini çocuğunu ozlemezmi eşi belki Bi tik geçersin ama evlat başkadır este çok önemlidir bazıları var bulur bunar
Anlayış göster babadır sonuçta Allah korusun kötü bir şey olsa birdaha göremez gerekirse sende git oraya bence
Sizide alıp gidebilirdi en azından ya da size bi bilet ayarlasaydı siz otobüsle gitseydiniz beraber olabilirdiniz isteyene her türlü yol var
Ailesi ike bir problemin yoksa bırak iznini ailesi ike yaşadın, nasılsa o senin kocan aynı hayatı bir ömür yaşayacak olan sensin
Şimdi şöyle düşün bu sefer de babası diyecek geldi hemen gitti diye
Haklı mı yani
Bak haklı haksız demiyorum ama mesela bunu sitemle değil de farklı şekilde söyleyerekte direkt yanına getirebilirsin az kafanı kullan formülü uygula diyorum 😃
Anladım hiçbir şey gelmiyo içimden ona karşı
Hayır bu en yanlış düşünce bak sana bi kaç örnek vericem müsait olduğunda yazarsın gizliymişsin
Babasının yanına gitmesi doğruda senide ihmal etmemesi gerek
Ne çok kalitesiz insan var burada. Adam ölüm kalımla uğraşırken bunlar birbirine neler neler tavsiye ediyor 😳
Bizim bu teşkilat ta nedense hep böyle sorunlar var
öyle erkeklerden hayır gelmez ailesi ön planda olan
Hassas bir durum kesin bir şey demek çok zor
Aynı şey senin başına gelse ne düşünürdün. Eşin gelmiyorsa sen git.
Anladığım kadarıyla ne sana ne de kızına değer vermiyor
Her konuda haklısın katılıyorum sana ayle her şeydir iki elin kanda olsa demeki deyerin yok 🤔?
2. Çocugu asla yapma adam seni önemsemiyor…
Sen kendince haklısın ama böyle bir durumda senin de cocigunla birlikte eşinin yanına gitmen gerekmiyor mu
4-5 saatlik mesafe dediniz… siz gidebilir ve eşinize destek olabilirsiniz… belki de böyle duygusal bir süreçte yanında olmanız daha iyi olacaktır…
Haklısın kesinlikle
Olabilir ama yinede gelmesi gerekiyor bence
Önceliği değiliz demek ki
Çocuk kaç yaşında
Küçük daha bebek
Kıyamam ona ya neden gelmez ki bebeğinin yanına
Düşüncesiz
Ne olacak böyle peki
Sen oraya neden gitmedin?
çocuklarını alıp sende oraya gidebilirsin
? Pardon? Kadın bir de erk*ğin peşinden mi gidecek? Hem de çocuğuyla? Erkek olan eşşşşek gibi de vakit ayırmak zorunda.
@hynjinnnn bu şekilde bakarsanız iki tarafda yanlış anlaşılır eşinin ona bilet aldırıp sende benimle gel demesi gerekiyordu ben olsaydım böyle bir zamanda eşimi yalnız bırakmazdım ne olursa olsun eşşek gibi demek uygun kalmıyor kimse eşşek değil
Evlendiyse eşşşşek gibi de kızına karısına öncelik verecek. Kadını çocuğu otobüslerde mi süründürecekmiş bir de? 2 gün babasına gider görür, sonrasında da kızıyla eşiyle KENDİ AİLESİ ile vaktini geçirir. NORMALİ BU.
Kocası ben değilim kanka sakin ol
Haksizsin tabi ailesi sonucta
@hynjinnnn kafama sokim neden seni kale alip cevap yazoyorsam hala asil ailesi diyor ya he canim he haklisin
Eski ailesi yalnız, KENDİ AİLESİ YALNIZCA KARISI VE KIZI OLABİLİR.
@hynjinnnn haklisin haklisin tamam sus
@hynjinnnn edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum zanneder 🤣🤣🤣 insallah bosanmaya kadar gider bu konu hadi goreyim seni
Sende git onunla babasının yanına
Pardon? Kadın niye köye gitsin? Kadına hizmetçilik yaptırsınlar diye mi? Kız çocuğunun da köy gibi yerde ne işi olur? Küçücük kız çocuğu ile kadını bırakan erkek adam olmayı becerememiş demektir.
Tepkin yanlış benim dediğimde hizmetçilik yapsın diye bir şey yok oda onun yanına gider ondan sonra orada güzelce konuşup evlerine ya da başka yere geçerler neden hemen böyle tepki veriyorsun sen şimdi
Normal olan benim tepkim, kadın alttan niye alsın erkeğin yanlış olduğu yerde?
Olayı ne kadar biliyorsun
Tek kelimeyle Haksızsın.
E sen de git oraya proaktif yaklaş
Sende yap