Sorum genel olarak erkekler içindir?

Erkek kardeşlerim size bir soru soracağım

Benim babam çevresinde çok tanınan bir insandır. bugün misafirim vardı Babamda bana dondurmacıya ismimi ver onlar üzerime yazsınlar ben sonra öderim dedi. ben misafirleri yaz ayından sebebdondurmacıya götürdüm.(bizde genel olarak tanıdık kişilerden alışveriş yapılır)

Dondurmacıya babamın adını verdim orada ki çalışanlar babamın adını duyunca gözleri ışıldadı, ve "tamam bugün babanı yolacağız -kazıklayacağız dediler".. bunu diyince bi tuhaf oldum dondurma sipariş verirseniz hallederiz abla dediler. Bende misafirim olduğundan sebep genel dondurmayı tabakta karışık istedim.5 tane küçük boy tabakta 2 tane de külah dondurmada istedim (çocuklar için)3 tane meyve suyu 4 tanede su istedim sonra komşumuzun kızı da bize sonradan dahil oldu onada sipariş verdim. ayrıca onun Annesi genel olarak kendisine dondurma aldığında bize de tabakta bolca alırdı. bende komşumuza büyük tabakta dondurma istedim ve ev haneye de aldım.

Arkadaşlar hesap 950 TL gibi bir şey tuttu şaka mı bu. yaağğğğ bende mi sorun var yoksa ekonomide mi. ben bayağıdır alışverişlere çıkmıyordum. genelde online üzerinden alıyordum ve uygun oluyordu.

Dondurma verirken bayağı keyiflilerdi özellikle de babamın ismini duyunca😁 esnaflar kendi aralarında böyle şeyler yapıyorlar mı? çünkü babam için biz onu yolacağız diye kendi aralarında gülüyorlardı Bide bunlar babamla samimi kişiler.

Sorum şu siz erkekler arasında hep bu tarz şeyler mi yaparsınız? yani birbirlerinize bir şey ısmarlatırken fazlaca koyup birbirinizin parasını yolmaya mı çalışırsınız?