Eşiniz ve sevgilinizok açık olsa rahatsız olur musunuz? Malum yaz ayındayız maalesef ki herkes baha baya açık olmaya başladı sokaklar plaj gibi beni tabiki ilgilendirmez ama bazıları çok abartı ve yanında eşi sevgilisi olan kişiler rahatsız olmuyor mu bu konusan dolayı cidden?
İlerideki eşim nerde ne giyecegini bilecegini düşünüyorum abartmadıgı sürece şimdi çarşıyada bikini giyip üstüne bikini gösteren elbise giymediği sürece uyarmam çünkü millet kör degil bakacak ben arıza çıkartıcsm mevux olacak
Bende açıktan rahatsız değilim açık arkadaşım çok benimde ben çığlak olan açıklardana eşleleri kıskanmıyor mu diyr merak ediyorum benim ayak bileğim gözükse eşim çıldırıyor 😀
Bazen aynı sizin gibi denk geliyor, Bazısı zorla kapatılmış mini, dekolte v. b. özlemi duyuyor. Kimi de kardeşim açık saçık baya, erkek olarak zoruna gitmiyor mu diyor Sizin sorma amacınız bir mi iki mi
Benim eski eşim kapalı değildi ama 55 kg filan idi Etek boyu v. b. konularda çıtlatırdim Ama denizde bikini bile giyse palero gibi bir şey ile dolandırdı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İlerideki eşim nerde ne giyecegini bilecegini düşünüyorum abartmadıgı sürece şimdi çarşıyada bikini giyip üstüne bikini gösteren elbise giymediği sürece uyarmam çünkü millet kör degil bakacak ben arıza çıkartıcsm mevux olacak
Acik giyinmesine asla izin vermem. Onun icin sorun olmaz.
Niye denizde bikini giymesi kadar normal olan bir şey değil mi sıcaklarda şort giymesi bir kısım
Rahatsız ise bakıyordur diye düşünürüm. Herkes yanındakiyle ilgilense keşke ama olmuyor demek.
Nasıl yani rahatsız ise nereye bakar anlamadım
Yanında sevgilisi olanlar açık giyinen kadınlardan rahatsız olmuyor mu demek istemediniz mi 😅
Her ikisininde demek istedim aslında yani açıktan kastım çıplaklık hem kadın hem erkek bu konuda nasıl rahat olabiliyorlar
Siz açık mısınız kapalı mı
Kapalıyım ben. Yazlık yerde yaşamıyorum ama gayet açık giyinen kadınlar var ama benim rahatsız olduğum bir durum yok ne yalan söyleyeyim 😅
Bende açıktan rahatsız değilim açık arkadaşım çok benimde ben çığlak olan açıklardana eşleleri kıskanmıyor mu diyr merak ediyorum benim ayak bileğim gözükse eşim çıldırıyor 😀
Yerine, mekanına göre
Nasıl yani
Beach, plaj ortamı rahatsız olmam göze batmaz
Bir akşam yemeği için ölçülü isterim
Normal dışarıda onu boğmayacak şeyler
Aba o dediğiniz yerlerde de bakan oluyor
Bakmaya engel koyamazsiniz
Abartıya benim müdahalem olur
Abartı ne misal orada bikini gitecek bu abartı değil mi
Bikini değil herkes bikinili
Yani bikini açık olmak değil sizce peki ölçü ne
Hani yerine mekanına göre demiştim ya
Atıyorum taziyeye mini etekli gitmek
Marjinal durum
Herkes bikinili olan beachte bikinili normal sayarım
Anladım teşekkür
Siz tesettürlü müsünüz
Evet
Evli misiniz
Evet.
Bazen aynı sizin gibi denk geliyor,
Bazısı zorla kapatılmış mini, dekolte v. b. özlemi duyuyor.
Kimi de kardeşim açık saçık baya, erkek olarak zoruna gitmiyor mu diyor
Sizin sorma amacınız bir mi iki mi
Ben açığa özenemiyorun
Benim eski eşim kapalı değildi ama 55 kg filan idi
Etek boyu v. b. konularda çıtlatırdim
Ama denizde bikini bile giyse palero gibi bir şey ile dolandırdı
Ben mağaramda mutluyum
olurum
Bana göre değil izin vermem.