Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel ll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim gibo ilgilenmiyodur
Neden ilgilenmiyorsunuz
Bir gül kadar güzel olacaksın ama dikeni kadar zalim olmayacaksın öyle bir söz söyliceksin ki, ya yaşatacaksın ya da öldüreceksin ama asla yaralı bırakmayacaksın
Erkek kime yazar bunu?
Ben bir erkekle resim paylaştım bana sordu 4 ocakta bu kim diye bende cevap vermedim o erkekle resim paylaşıyorum seviyorum diye sözler paylaşıyorum bana yazmış olabilir mi bu güllü sözleri.
Hoslandigi ınsana
bence iyi bir şey.
Neden
sürekli whatsappta online olsa daha mı iyi? bu sefer diyeceksin ki kimle konuşuyor kızlarla mı konuşuyor.
Sevgilim değil sevgilisi yok mudur gitmiyorsa
Bir gül kadar güzel olacaksın ama dikeni kadar zalim olmayacaksın öyle bir söz söyliceksin ki, ya yaşatacaksın ya da öldüreceksin ama asla yaralı bırakmayacaksın
Erkek kime yazar bunu?
Ben bir erkekle resim paylaştım bana sordu 4 ocakta bu kim diye bende cevap vermedim o erkekle resim paylaşıyorum seviyorum diye sözler paylaşıyorum bana yazmış olabilir mi bu güllü sözleri.
mümkün.. hali hazırdaki sevgiliye yazılmışa benzemiyor bu sözler.. ortaya / birine ithafen gibi duruyor.. aranızdaki duruma göre, sana olması da muhtemel.. ben şahsen ilgilenmediğim bie kıza öyle bir soru sormazdım.. meraktan soracak olsam bile, bu şekilde sormazdım.
Nasıl sorardınız meraktan olsaydı
aa kız yanındaki kim enişte mi yoksa :))) vay terbiyesiz vay ne ara yaptın.. bu tarzda sorardım.
Peki Güllü sözün anlamı ne erkek dilinde 🙂
bana kalırsa o sözün türkçesi.. mert ol.. oyun oynama samimi ol.. kafamda soru işaretleriyle bırakma.. doğruyu söyle.. ya istemiyorum de.. ya da bana gel.. tarzı bir şey.. kafamda soru işaretleri bırakmak zalimlik oluyor gibilerden.. benim anladığım bu..
ha benim tarzım değil böyle sözler.. ama vatandaş yazmış.. :)
Bu söze KS de iki tane erkek nefret kusmuş dedi reddedilmiş bir erkek bu dedi nefret mi kusmuş?
ben nefret görmüyorum.. kızgınlık var evet.. serzeniş de var.. soru işaretleri içinde bırakman zalimliktir ve sen şu an bunu yapıyorsun diyor adam açıkça.. senin ona bu şekilde işkence ettiğini dile getiriyor.. kızgınlık ayrı.. nefret ve kin apayrı.. nefret eden adam geberr derdi..
Ben bir erkekle resimler paylaşıyorum aşk sözleri yazıyorum sürekli bu da görüyor bu dediklerinizi bir erkek bu yüzden hisseder mi başka durumda mı hisseder
Kendisinin sevgilisi vardı ayrılmışlar kız bunu terk etti galiba ertesi gün erkekle resim paylaştım bu kim dedi sevgilisinden ayrılmış neden bana soruyor bu kim diye
Kendi aşk acısını yaşamak varken
Ask acisi yoktur belki de
Abi pek girmiyor watspaa sence sevgilisi var mıdır
kime yazdıysa , yanında olduğunu sanmıyorum. ayrıldığına mı.. sana mı.. onu kendi biliyor.. sohbetin olan birisi sonuçta.. neden konuşmuyorsun.. laf lafı açar.. gerekirse sor ,, nedir o söz öyle diye..
Eski sevgilisi bunu istemedi galiba atarlı laflar paylaşıyordu çümkü bu çocuk. Bana yol vermeden önce sana verdğim yolda yürümeyi öğren gibi.. kız da sevilmediğin her insanda beni hatırla. Hatırla ki beni anla. Anla ki birdaha seni güzel seven bir insanı acıtma yazmış bu sözü yazan kız ne hissediyordur?
Erkeğin sözlerine bakarsan kız ayrılmış gibi ama kızın da canı yanmış nedense. 1 aylık bir sevgililikleri oldu ne olmuş canı yanacak.
bir ayda ne aşkmış bu haspam derler adama.. birbirleriyle atışıyor olmasın bunlar wp üzerinden iletilerle
Yok sanmam girmiyor wp ye erkek pek. O kız bunu başka yerde paylaşmış
Ya bu güllü laf bana değilmi şimdi ya
ha başka yerde paylaşmışsa sana olabilir.. yaz elemana bence.. konuşma başlat
Gerek duymadigimiz icin olabilir
Erkek kime yazar bunu?
Olabilir