Sorum erkeklere olacak?

Iş hayatimda olsun, gunluk hayatımda olsun cok fazla bunaltiliyorum erkekler tarafindan. İş degistirmek zorunda kaliyorum. bu bunaltmalar duygu sömürüsü karsimda ağlamak falan bundan bahsesiyorum. Sarisin mavi gözlü guzel bi kızım, Turk kızlarına göre farkli gorunusum oldugu icin dikkat cektigimi biliyorum ama bu anlattigim durum gercekten boyle tiple alakali bisey degil. Ve kendimi cok kotu hissediyorum. hepsi bana sen hayalimdeki insansin diyor ve karsimda agliyor. Icim daralıyor gerçekten neden boyle bisey yapiyorlar. Neden duygu somurusu yapmaya çalışıyorlar. Onlara uzulmemi neden istiyorlar. Ya da guzel bir iliskim varken bunu neden bozmak istiyorlar.
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada kendi halinde, isten eve evden ise giden. Cok fazla konusmayan ama herkese karsi cok guler yüzlü olan bi kizim. Oyle konuskan atılgan biride degilim ki kendime cekeyim.
Güncellemeler
1 yıl
Ve iş yerinde bile yemek molamda bile ordaki insanlarla oturup biseyler konusmam genelde. Yemegim bitince rutin olarak hep kalan yemegimden kedilere vermek için ayırır ve onlara gotururum molamda en fazla yaptığım aktivite bu. Aralarinda bile bulunmuyorum. O kadar tekim. O kadar tek olmama ragmen bana bu kadar baski yapılıyor benj bi yerde yakalayip sorguya cekiyorlar resmen. Ya da duygusal bir konusma.
Sorum erkeklere olacak?