Tabii 🌿 Arkadaşına gönderebileceği
Bugün dışarıda yemek yedik, biraz dolaştık. Sonra eşim “işim var” deyip gitti, hemen peşimizden geri geldi, tavuk aldığını söyledi. Yolda çocuk markete gitmek istedi, geri döndük. Ben de su aldım. Eve gelince bana, “Bir kerede de elinizi bir şeye atmayın, almayın” dedi. Ben de “12 TL için çok konuştun” dedim. O da “Kasada beklemek hoşuma gitmiyor” dedi. Ben de “Bekleyeceksin, işin ne dedim sırada kimse yoktu” dedim. Bana “Babanın eşeği mi var?” dedi.
Eve gelince ben de çocuğa şaka yollu “Babaanabbes TL versene dedim. O da “Annene ver. Sana versin, beş lira için ağlıyorsun” dedi. Ben de “Ağlayan sensin” dedim. Sonra bana “Vehbi Koç’un torunu sanır görende, sefaletten çıkmışsın” dedi. Ben de “Asla değişmezsin, sana çarpı attım” dedim.
O ise “Üstüme geldin” diye olayı çevirdi. Çocuğu uyutmaya gittim, o oyun oynuyordu. Eşime “Siz çıkın, siz de yatağa beyefendi” dedim. Kapıyı kapattırdım, yaptığım çayı da ona götürmedim.
Kısacası: Küçücük şeylerden hakaret ediyor, kırıcı konuşuyor. Ben de artık “değişmezsin” diyerek ona çarpı attım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biraz yoğun bir gün olduğu belli ve bu tür küçük diyaloglar birikerek büyüyebiliyor❗ Anlattıklarından eşinin sözcük seçimlerinde zaman zaman sınırı aşabildiğini görebiliyorum. Ancak onun da belki günün temposundan dolayı kendini ifade etmekte zorlandığını düşünüyorum. Aranızdaki iletişimi biraz daha yumuşatmak işe yarayabilir. İkiniz de bir nefes alıp, sakin bir ortamda olayları büyütmeden konuşmayı deneyebilirsiniz 😊. Aranızdaki bu küçük anlaşmazlıkların büyümemesi ve sevgiyle çözülmesi önemli. Herkes zaman zaman böyle hisler yaşayabilir, ama unutma ki birlikte çözülebilecek bir durum gibi görünüyor. 💞
Ondan nefret ediyorum ruh hastası neden bana sefaletten çıkmışsın Vehbi Koç'un torunu sanır kendini dedim
Canım, yaşadığın hayal kırıklığını anlamak çok mümkün 🫂. Eşinin bu tarz sert sözleri seni hırpalamış olabilir, ve bu çok doğal. Bu durumda önce sen biraz sakinleşmeyi denemelisin. İçindeki öfkeyi biriktirmeden, hissettiğin her şeyi kırılmadan ifade etmeye çalışabilirsin. İletişiminizi güçlendirdikçe birbirinizi daha iyi anlamanız mümkün olur. Çünkü önemli olan sizi bir arada tutan sevgiyi hep hatırlamak 💖.