Sorunu ne cidden?

Tabii 🌿 Arkadaşına gönderebileceği

Bugün dışarıda yemek yedik, biraz dolaştık. Sonra eşim “işim var” deyip gitti, hemen peşimizden geri geldi, tavuk aldığını söyledi. Yolda çocuk markete gitmek istedi, geri döndük. Ben de su aldım. Eve gelince bana, “Bir kerede de elinizi bir şeye atmayın, almayın” dedi. Ben de “12 TL için çok konuştun” dedim. O da “Kasada beklemek hoşuma gitmiyor” dedi. Ben de “Bekleyeceksin, işin ne dedim sırada kimse yoktu” dedim. Bana “Babanın eşeği mi var?” dedi.

Eve gelince ben de çocuğa şaka yollu “Babaanabbes TL versene dedim. O da “Annene ver. Sana versin, beş lira için ağlıyorsun” dedi. Ben de “Ağlayan sensin” dedim. Sonra bana “Vehbi Koç’un torunu sanır görende, sefaletten çıkmışsın” dedi. Ben de “Asla değişmezsin, sana çarpı attım” dedim.

O ise “Üstüme geldin” diye olayı çevirdi. Çocuğu uyutmaya gittim, o oyun oynuyordu. Eşime “Siz çıkın, siz de yatağa beyefendi” dedim. Kapıyı kapattırdım, yaptığım çayı da ona götürmedim.

Kısacası: Küçücük şeylerden hakaret ediyor, kırıcı konuşuyor. Ben de artık “değişmezsin” diyerek ona çarpı attım.

Sorunu ne cidden?