Sorun tam olarak ne?

A101 şubelerinden birinde işe girdim bir süredir çalışıyorum işe başlamadan önce ki görüşmemde konuştuğumuz saatlerde tam saatinde gidiyorum ama nedense çalışma saat zaman dilimimden hep yarım saat bir saat geç çıkıyorum mesele bu da değil ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum on gün oldu işe başlayalı bu akşam iş çıkışında resmen fırça yedim evin yakın olmasına rağmen tam iş saatin gelmeden girmiyorsun örn: 09:00 iş saatimse tam 09:00 olmadan gelmiyormuşum hiç beş on dk erken geldiğimi görmemişler fakat nedense iş saatinden yarım saat bir saay erken çağırdıklarında yok demiyorum gidiyorum üstelik mesaiye de yansımıyor
Kendini işe vermiyorsun diyorlar koskoca mağaza da tek personelim üç kişiyiz müdür ve yardımcısı birde personel ben mdr. yard kız ben geldiğimde ofisten çıkmıyor sevkiyat gelmediği sürece neredeyse elimden geldiği kadarıyla hepsini ben yapmaya çalışıyorum ama benden pozitiflik alamıyorlarmış böyle giderse seninle çalışmayız dediler
Ürün düzeltmesi bende
Son kullanma tarihi kontrolü bende
Kasa ve Kasa ürünü satmaya çalışmak bende
Çöp atmak dükkan temizliği bende
Dışarıda ki ürünleri içeri çekmek bende
Başka personel yok ve * bir sistem müdür yardımcısı diye bir saçmalık var sanki holding yönetiyoruz 21 yaşındayım 18 yaşında ki kız müdür yardımcısı bu rütbe de benden önce o çalıştığı içinmiş😀
Tüm iş bana kalıyor daha on gün olmuş başlayalı elimden geldiğince hiç bilmediğim bir sektörde çalışıyorum bişeyler yapmaya çalışıyorum daha on gün olmasına rağmen iki müşteriden adıma teşekkür dilekçesi yazılmış güler yüzlü ve yardımcı olma konusunda ama nedense ben bişey yapmıyorum ben mi hatalıyım yoksa bunlar mı adam s. kmeye çalışıyorlar çözemedim
Sorun tam olarak ne?