Annem kocamla beni ayırdı neden?

Ben birini çok sevip onunla kaçarak evlendim. Çok da mutluydum ama annem beni sürekli her gün arayıp ben kanserim sen gel sensiz yapamıyorum seni çok seviyorum diyerek geri getirmeye çalıştı. Hatta öyle ki günde yirmi kez arayıp her defasında sadece gelmemi beni hiç üzmeyeceğini çok mutlu olacağımızı diyip durdu. Ben gelmeyince bu sefer eşime annem ve erkek kardeşim sürekli kızı geri gönder diyip durdular. Öyle ki beni boşasın diye beni kötülemeye başladılar. Yalancı olduğumu bir sürü telefon hattım olduğunu kocama dediler. Kocam da en sonunda benden soğudu aramıza güvensizlik girdi ve beni terk etti. Mecbur kalıp döndüm ben geleli beş gün oldu ama annem hayatında kendisinin bile hiç görmediği adını bile daha öğrenmediği birisiyle beni bugün zorla evlendirmeye çalıştı. Çocuk beni dışarda görüp aileme uzaktan haber göndermiş annem de hemen beni hiç tanımadığı birine vermeye çalıştı. Madem benden kurtulmak istiyordu neden çok mutlu olduğum evliliğimi fitneleriyle bozdu? Neden sürekli gel her şey çok güzel olucak diyip şimdi beni evden kovmaya çalışıyor ben kime ne yaptım? Neden kocamın beni boşamasını sağladılar? Lütfen birisi bir şey desin o kadar üzgünüm ki. Neden annem böyle yaptı?

Annem kocamla beni ayırdı neden?