Beni kocası için evden atan annemin hayatıma karışması doğru mu?

Kocasının bir tane akrabası gelecekti eve ben de o o rs pu. Mu gelcek dedim. İsts beni döverek evden attı kapının önüne. Zaten kocası bunu aldatmisti 1 hafta sonu affetti eve aldı falan vs. Sonra 2 sene geçti şu an lise bitti benim üni okumak istemiyorum bağırıyor sen okumucak misin diye elalemin o ç o cuğu için evden kovup sokaklarda kalmayı göze aldırmisti hiç hayatım olmayabilirdi o zaman düşünmedi mi? Babam olmasa sokaklarda kalırdım ona ne ki? Sonra noldu biliyor musun bu rezile tekrar aldattı kocası şu an ayrilar. Ben demiştim işte umarım hayatı olmaz rezil rüsva olur o da ben givi çaresiz kalır. Benim hayatım güzel yakında işimi de kurarım 5 kuruş da vermicem biliyorum dükkana gelmeye calisicam ama unutmadım o günleri.

Güncellemeler
1 yıl
Yanlışlık olmuş dükkana gelmeye çalışicak kardeşlerimi falan getirme bahanesi ile ama acindir ak işte kardeslerini göstermem falan dicek ama aldatan gösterir böyle karakter yoksunu istr
Güncellemeler
1 yıl
Bir de arkadaşlar pandemi dönemi falan anneme kalırken bana hiç yemek vermezlerdi mesela bana kola falan aldirirlardi kendileri için 1 bardak vermezlerdi. Kardeşime verirlerdi. Hiç unutmucam o ac kaldığım günleri hicc. Hep unuttum acıdım bana acimayan insanlara
Beni kocası için evden atan annemin hayatıma karışması doğru mu?