Kendi kocama cilve yapınca eşimin annesi bana yanlış gözle baktı?

eşimin ailesi ara ara bize gelir. Ve dün yine geldiler. Tatlı falan ikram ettim cay koydum. Eşimle oturuyorlardı. Bende başka bir şey istiyormusunuz anne dedim. Yok dedi. Kendisi hep benle soğuk konuşur ve beni baştan beri istemezdi çalışan bir kadın olduğum için. Neyse eşimde ben istiyorum dedi güldü bende ona güldüm sen ne istiyorsun kocacım dedim espiri yaptım. Eşimin babası bir şey demedi o televizyon izliyordu. Ama annem bana dik dik baktı mutfağa gittim bende. Arkamdan geldi bana "öyle kaşın gözün oynuyor eşine karşi utanmiyormusun sen *r*ospumusun" dedi bana. Cok uzuldum eşimede soylemedim. ben eşimi Allah tarafindan duzgun sectim ve eşimle mutluyum ve kendimi ona karşi cilveli yapmam yanlis birşeymi kotu birşeymi o benim helalim? Ben kuckkende ailemden boyle tepkiler alıyordum çok kötü birşeymiş gibi, 19 yaşımdayken nişan taktim. Ve lise mezunuydum. Babam bana sende o yolun yolcususun sen az degilsin koca hastasisin falan diyordu. Zoruma gidiyordu. Sevmek evlenmek or*ospxulukmudur? kotu birşeymi? simdi eşimin annesinden bu lafi duyunca kotu oldum. Ben yanlişmi yapiyorum? İnsanin eşine cilve yapmasi evlenmesi kotu birşeymidir? or*sxpxulukmudur?

Kendi kocama cilve yapınca eşimin annesi bana yanlış gözle baktı?