Sevgilimin pis zihniyeti?

Ailemsen evlilik için destek yok bende kamuda , özel idare de çalışiyirum el ayak isleri temizlik vs vs

haliyle telefon yasak yinede müdürüm vs pek bişi demiyor hani elim boştayken.

neyse sevgilimle konuşuyoruz tatlı tatlı.

bisi dedi sy korktum aşkım dedim gülerek.

neyden olduğunu demiycem sonra neyden olduğunu acikliycakken mudur bey ve yanjnda bi abi geldi kendi aralarında konusuyor benle alaklari yok. bindk bekle aşkım dedim hani mudur beyin yanında konusamam.

durumu yanlış anladı.

neymis müdür bana arkadan yaslanmis onun için korktum demisim ona kur yalmisimu.

is yerindeki amcalara abilere yalatıyormusim kendimi vs vs.

elli kere açıkladım yok. yapip edip pisman olup özür diliyor.

bugün en skn hoc etmediğim lafları ettim ons beddualar etrim hakkimda her iki dünyada haramdır dedim.

Herşeyi anladım ama her defasında namusumla bu derece oynamasi koyuyor.

ya ysrim saat önce evlilikten konusurken yarım saat sonra bu seyleriyle uğraşıyorum.

söz veriyor birkaç gün sonra yine aynı.

benidme hatalwrim oldu eskiden kaç senedir bu sıkıntılarını cekiyorum. hakliyken özür diler haksızken yalvarirdim onun adin yine özür dilersim ondan ama yetti artık.

ben onun bunun ağız lokusunu cektim elime üç kuruş geçsin de evlenelim diye o nun bu yaptığı o kadar ağrıma gittiki.

ben bunu nasıl unutcam nasıl vazgeçicem.

hic ayrılamadık biz cok bağlandık birbirimize.

Ama o kıskançlık adi altında yedi tüketti benim akıl sağlığımida ruh sağlığımida. yapayanliz kaldım. tek eşim silem arkadaşım dostum oydu herşeye rağmen.

Sevgilimin pis zihniyeti?