Kötü davranan sevgili (erkek)?

Yaklaşık 1 yıldır bir ilişkimiz var. İlk başlarda benimle olmak için çabalamıştı. Ben eğitim ve kültürel olarak aramızda çok fark olduğu için istememiştim. Sonradan aşık oldum. Yurtdışında çalışmaya gidecektim ama onu bırakmak çok üzücüydü. Gittim biraz avrupada çalıştım sonra doktora (PhD) için teklif aldım fakat sevgilim için trye geri döndüm. şu an iş arama sürecindeyim. Geldiğimde çok mutlu olduk ama sonradan bana kötü davranmaya başladı. Kaç kez ayrıl barış olduk ve her defasında ben çabaladım ilişkiyi düzeltmek için. ‘Sana o kadar hakaret ettim yine de bırakmadın beni çok seviyorsun’ dedi. Ama sonra yine kötü davranmaya devam etti. Bu süreçte ailesi ile tanıştırdı ama beni sevmediğini hissediyordum. Bana artık saygı duymadığı için böyle kötü davrandığını söyledi en son. Bir keresinde beni de kendini de öldüreceğini bile söyledi. Psikolojik sorunları olduğu için çok sinirli olabiliyor. Ama kalbini biliyorum güzel iyi biriydi. Benden de para isteyip borsada batırıyordu bu arada. En son artık dayanamadım hakaretlerine. Ayrıldım. Evlilik hayalleri kurduğum adam buna dönüştü. Düzelir diye bekledim olmadı. Sizce doğru kararı vermiş miyim?

Kötü davranan sevgili (erkek)?