Neden böyle davrandılar bana?

• 1 ay önce nikahım kıyıldı arkadaşlar ama düğünüm 2 hafta sonra olacak bugün çeyizlerimi götürdük oturacağımız eve.. kayınvalidemlerle oturuyoruz bahçede. Ben kendi annemle babamın yanına oturdum rastgele ama.. kayınpederim hemen sen artık bizim gelinimiz oldun soyadın değişti bizim tarafta oturman lazım diye bi laf etti.. çok yersiz buldum bunu.. ikinci olaya gelirsek bahçede mangal yaptık ailecek kendi babam mangalın başında durup etleri pişirdi sonra tencere koyup kızım al bunları dedi bana. Alıp tencereyi masaya götürdüm kayınpederim eee gelin hanım dağıt bakalım etleri tabaklara dedi.. bu konuşmalara anlam veremiyorum yemeğin üzerine masayı topladık kayınvalidem kızım görümcenle birlikte çay koyun dedi bunlar ne böyle niye her şeyi söylüyorlar bana üstelik kendi oturacağımız ev kayınvalidemler ile altlı üstlü olacak bize ev verdiler aynı binada oturacağız gözüm öyle bi korkuyor ki anlatamam eve geldim babam ağlamaya başladı takıldı o söylenenlere.. bana çok düşkündür babam.. ben bile nasıl taktım gözlerim doldu moralim bozuldu.. zaten duygusalım ailemden evimden ayrılacağım için 😢
Neden böyle davrandılar bana?