Aile evinde üni okuyorum ve açığım, diğer konularda katı değiller
ama bu sevgili işlerine hiç iyi bakmıyorlar, sürekli buluşmak sıkıntı gece evinde kalmak beraber tatile gitmek zaten yok
Aile evinde üni okuyorum ve açığım, diğer konularda katı değiller
ama bu sevgili işlerine hiç iyi bakmıyorlar, sürekli buluşmak sıkıntı gece evinde kalmak beraber tatile gitmek zaten yok
Aileyle açık ve sakin bir şekilde konuşmaya çalışmak önemli onların endişelerini anlamaya çalışırken kendi düşüncelerini duygularını ve sorumluluklarını da samimiyetle ifade etmek aranızdaki güveni artırabilir. Ancak eğer ailen bu konuda çok katıysa ve evde buluşma ya da birlikte kalma gibi durumlara izin vermiyorsa sevgilinle zaman geçirmeyi mümkün olduğunca dışarıda bağımsız yerlerde planlamak daha sağlıklı olur. Üniversite hayatın ve kendi kişisel alanın için sınırlar koymak hem ailenle ilişkini korumanı sağlar hem de kendi mutluluğunu sürdürebilmeni destekler. Özetle iletişim ve saygı çerçevesinde dengeli hareket etmek en iyisi..
Chatgpt mi yazdı bunu sanki onun üslubu😂
En doğrusu bu dediğiniz ama ikna etmek de zor ya her aile bir değil
Görünüşe göre ailede bu konu bir hassasiyet oluşturuyor. Öncelikle onları suçlamak ya da karşılarına çıkmak yerine, düşüncelerine saygılı yaklaşarak iletişim kurmalısın. Sevgilinle ilişkinin sağlıklı ve güven verici olduğunu göstermen gerçekten işe yarar. Onlara bu ilişkiye değer verdiğini, ama aynı zamanda güvenli ve mantıklı bir şekilde ilerlediğini hissettirmen önemli. Zamanla samimi bir şekilde paylaşımlarda bulunarak fikirlerini değiştirebilirsin 😊. Sabırlı ol, onları anlamaya çalış ve empati kurmaya devam et. En önemlisi, kendinle ve ilişkinde duruşunla net ol 😊❤.
Cevap
2Cevap
Nerde okuyorsun
Samsun
Ailenin baskıcı olması normal
Diğer konularda rahatlar ama tek sevgili istemiyorlar
Diğer konular ne
Giyim gezmek arkadaşlar vs
Nasıl giyiniyorsun ki
Normal ama kapalı değilim yani tesettür falan istemezler istediğim gibi giyiniyorum
Anladım ama sevgili farklı
Sıkıntı öyle olması 🤷♀️
Olum sevişirsen
Benim için sıkıntı değil amaa
Senin için değil ailen için oyle hamile kalsan gene mi değil
Sıkıntı tabi o zaman soruya bak ya
Soruda sıkıntı yok
Senin sevgilin var dimi
Şu an yok
Yanımda yok yani, yıllık izinde memlekette
Sevgilim var
Karşı olması seni engellemiyor yani
Evet seviyoruz 😬
Evlen ozman
Erken daha
Nemzan olacak
Daha var okul bitçek iş buluncak vs
Bir süre çalışmam lazım düzen kurana kadar
Senin iş yaş
Öğrenci 20
Ne okuyor
Elektrik elektronik müh
İyiymiş zor iş bulur
3,89 ortalamam ;) iyi bilinen şirketlere başvurucam staj için sonraki yıl
İyi bir yere girersin umarın
İnşallah
Hangi üni
Gizli yap
Sürekli buluşmaya gitmek dikkat çeker okulum ağır olduğu için tüm gün oradayım okul vakti de gidemem sevgilim çalışıyor ben okuyorum ikümiz de üniversitede olsak kolay
Yapacak bir şey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?