10 ayArkadaşımın kuzeni köyde yaşıyor. Dedesini hastaneye götürmüş muayene eden doktor kızı çok beğeniyor ve evleniyorlar çokta mutlullar . Mesleği niye bu kadar statü meselesi yapıyorlar anlamadım. Yorumlar sadece doktor olmasına takılmış belki adam ailesinin önerdiği temiz bir kadınla harama bulaşmadan görüşmek evlenmek istemiştir. Hem artık görücü usulünde tanışıp biraz vakit geçirip nişan yapılır. Sonrasında biraz da nişanlı kalınır . Umarım mutlu olursunuz cevabı kendinde biz sadece öneride bulunabiliriz
01 Yorumla
Soran10 ayBizdede öyle yorumun için teşekkür ederim 🙏
En İyi Cevaplar
10 ayBu kadar kçk ve okumamış kızı görücü usülü almak isteyen statülü bi adamın ancak bi amacı vardır, gözü açılmamış bakire, ağzı dili olmayan kıza çökmek. Diyim sana. Kötü bşy mi dersen, bilemem. Ama neden kendi dengini istemiyor? Sorgula. Kolayca yönetmek istediği için olabilir mi? Parası statüsü gözünü boyamasın, teyzemin eski kocası proftu hatta dekan, evlenmeden teyzeme onun okumasına yardım edeceği sözünü vermişti. Teyzem lise mezunuydu o zaman. Evlenince asla ve asla üni'ye gitmesine izin vermedi, dalga geçti güldü teyzeme pkumak istediğini söyledikçe, kadını mahfetti, tam bi narsistti. 15 yılın ardından boşandılar, adam şu an 3. ile evli..
02 Yorumla- 10 ay
Tam olarak öyle olmayabilir de...
Mesela ben flört etmeyi beceremiyorum. Ama bu durum kötü biri olduğum ya da kıza çökmek istediğim anlamına gelmiyor - 10 ay
Tabi, elbette olabilir, ben sadece bi ihtimal konusunda uyardım, bu kişi akıllı olup karşı tarafın niyetini sorgulamalı kendi hayrı için.
10 ayGörücü usulü evlilik yapanlarda araştırmalara göre evliliğin daha iyi gittiği görülmüş. ⬇️
Harvard Üniversitesi'nden Dr. Robert Epstein'ın yaptığı bir araştırmada, aşk evliliklerinin başlangıçta daha yüksek bir memnuniyetle başladığı, ancak görücü usulü evliliklerin zamanla duygusal yakınlığın artmasıyla uzun vadede mutluluk düzeyinin aşk evliliklerini geçtiği iddia ediliyor.
Uluslararası bazı kaynaklara göre, Batı ülkelerinde aşk evliliklerinde boşanma oranı %40-50 civarındayken, görücü usulü evliliklerin yaygın olduğu kültürlerde bu oranın %4-10'a kadar düştüğü belirtiliyor.01 Yorumla- 10 ay
Aşk ilişkilerinde boşanmak daha kolay çünkü. Görücü usulü evliliklerde aileler de karıştığı için katlanmak zorunda kalıyorlar ve görücü usulü evlilik yapan insanlar daha tutucu geleneksel daha az boşanmaları normal bu demek değil evlilikleri daha iyiye gidiyor
10 ayOkumuş eğitimli olması onun düzgün biri olduğunu göstermez. Evet iyi bir işi olabilir ama önemli olan seni incitmeyecek merhametli biri olması lazım. Ayrıca içine sinmesi gerek. Birbirinize zaman tanıyın. Birlikte gezin eğlenin. Huyunu suyunu tanımaya çalış. Sırf aşık olsan bile yine o işe girişme. Aşk tek başına zamanla etkisini yitirir. En azından erkek tarafında. Sana değer versin sana saygı duysun. Özetle evlilik bunların hepsinin toplamıdır. Birinden biri eksik olursa mutsuz olursun. İmkanın olduğu sürece her konuyu konuş ve değerlendir kafanda.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür durumlarda kafandaki tüm soruları netleştirmek çok normal! Görücü usulü, her ne kadar ilk etapta yüzeysel görünse de, tanıştıktan sonra sağlam bir iletişimle derinleşebilir 😊. Doktor ya da yakışıklı olması yerine onun karakterine, hayata bakış açısına, değerlerine ve sana olan yaklaşımına odaklanmalısın. Kendine "Gerçekten bana uygun mu? Hayallerimize, yaşantılarımıza ortak olabilir miyiz?" gibi sorular sorman önemli.
Bazı insanlar tamamen gerçekten sevdikleri birine bağlanmak ve güvenmek ister. Bu durumu fazla sorgulamak yerine tanışma sürecine biraz süre vermeyi, onunla iletişim kurmayı deneyebilirsin. İç güdülerin seni doğru yönlendirecektir, kendine ve hislerine güven 🌸.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,1b cevap paylaştı.
u 10 ayevet zor aşık olmadan evlenmem ben
11 Yorumla
Soran10 ayBir nevi aşık oluyorsun zaten
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
s 10 aySen kopruyu gecene kadar lafını bilmiyorsun galiba, o kadar safsın ki ailende dogru duzgun kisiler olsa boyle bir seyi su an kabul etmez. Gorucu usuluyle evlenen erkeklerden bir halt olmaz cunku bahsettigin kadar iyi biri olsa ‘’kisilik olarak’’ kapısında bin kisi sıraya gecer. Şimdi dersin ki dinine düşkündür ondan oyle falan sen buna harbiden inanıyor musun? 100 tane dindar erkek getir anca 1 tanesi bakmaz. Erkekler boyle saf kisileri istedigi her seyi yaptırmak icin ister bir nevi köle. 6 ay nisanlı kalıp tanıyorsun sonra evleniyorsun diyorsun. 6 ayda tanıyabilecegini dusunup, rol yapabileceğini anlamaman bile komik. İşin gücün olmadan bir erkekle sakın evlenme, evlenince okuyabileceğini mi dusunuyorsun? Temizlik yapmaktan ya da cocuk bakmaktan dus almaya bile fırsatın kalmayacakken cok guzel okursun evet. Para en cok kızlar icin onemli cunku senin kendi maaşın olmazsa bir hiçsin kimse sana deger vermez ya da bos ver doktor diye evlen.
51 Yorumla
Soran10 ayHer şey iş değil ailemin statüsü yüksek bana iş ve çocuk yaptıramaz ailemde zaten hem yanımda olan tipler ayrıca babası babamın ortaklarından yanlış biri olsa babam istemezdi zaten
İnsan belli bir yaşa kadar yaşanmışlıklarından dolayı ruhsal anlamda yoruluyor o doktor hayatında yorgun birini istememiş yorgun insana yetebilmek zordur veya ondan manevi duygular alabilmek zordur ön yargıları vardır karşı cinse o yorgun birini istememiş heyecanını kaybetmemiş birini istemiş e senide beğenmiş
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 403 cevap paylaştı.
10 ayHiç evlenmemiş diye niye gariplik olsun ki yaşı kaç neden böyle düşündünüz yani eğer bir neden yoksa değişik bir bakış açısı ve ikinci güncelleme için ise işte sizi düşünmüş nesi garip ben anlamadım.
Şimdi ki bazı kızlar neden kararları karamsar ben de bunu çözemiyorum. Hayır buldukça bulanmamıdır bu olay anlamadım.20 Yorumla
10 ay
Yeterli derece de tanımak kaidesiyle olumlu bakabilirim.
Fakat, sanılanın aksine islam ile bir bağlantısı olmayan evlilik tipidir.
Esaslı olan; Önerilme ve tanışmadır. Din ölçüsünden dışarı çıkmayarak, uygun şekilde görüşerek yapılan evliliklerdir..
Sonuç olarak, önemli olan Allah’ın rızası doğrultusunda bir yuva kurabilmektir..01 Yorumla
Soran10 ayBizimde öyle zaten istemeye gelinir yüzük takılır ama evlenilmez tanışırız olursa evleniriz olmasa bozulur
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence tanimadan duygu , anı biriktirmeden riskli görücü usulü. Erkek de benimsemiştir tam anlamıyla kadın da. Tanisma şekli tek etken olmasa da bir etken. Sevgiliyken ayrılmak daha kolay ama evlenince boşanmak zor bir süreç araya çocuk girince daha da esaret.
01 Yorumla
Soran10 ayÖyle değil bizde kabul edildimi nişan yapılır 5-6 ay nişanlı kalınır ikimizde birbirimizi tanır öyle evleniriz
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaşınız gereği olabilir… kendisi herşeyi yaşayıp eşe gelince tertemiz bir sayfa olsun istemiş olabilir…
Ama yine de ön yargılı olmamakta fayda var belki de gerçekten okumaktan böyle şeylere zaman ayıramadı şansı yaver gitmedi bildik tanıdık biriyle yola çıkmak mantıklı geldi… kısacası her şey olabilir zamana bırakmak lazım ne yazık ki insanların alınlarında yazmıyor niyeti iyi insanlarla güzel insanlarla karşılaştırsın…10 Yorumla
10 ayBence neden olmasin adam gayet iyi bi öneri vermiş lisenin bende açıktan okunması taraftarıyım eger senin icin de uygunsa youtube da bir suru hoca var beğendiğinden dersleri alır geçersin üni okumaya müsade etmesi de çok güzel bisey hakkında hayırlısı olsun inşallah suphelendigin detaylar olmuş onlara da dikkat et bi gözlemle bakalim inşallah güzel olur hersey çok sevindim senin adına nedense🍀
00 Yorumla
10 ayÇok genç yaşta evlilik yapmak Bana göre hiç doğru bir şey değil Çünkü herkes kendi zamanını yaşamalı nasıl çocukluk zamanı ergenlik zamanı bebeklik zamanı yaşanıyorsa insanların da Bu dönemlerde yaşaması gerekiyor En azından belli bir olgunluğa gelene kadar. 20 yaşından sonra karakterin fikirleriniz çok değişebilir evliliğinize bile yansıyabilir. Çünkü en az 30-35'e kadar bir şekillenme söz konusu oluyor.) Tercih sizin Tabii hakkınızda hayırlısı olsun:)
00 YorumlaKız o nasıl laf beni ne yapsın ne demek? Belki karakter olarak güzellik olarak beğendi doktor ve yakışıklı olunca ne oluyor iyi bi insan olmadıktan sonra neye yarar? Bu zamanda etrafta doğru düzgün insan kalmadı o da seni bulmuşken kaçırmak istememiştir büyük ihtimalle eğer huy olarak beğendiysen ben iyi anlaşırım diyorsan kompleks yapma kabul et bence hem seni eğitim dair her konuda destekliyor olması da çok önemli ve değerli bir şey (manevi anlamda)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
10 ayBuradaki kere bakma eğer için isindiysa bir kaç kez görüşmeye çık ama hemen güvenme tanı çünkü erkek ırkı ikiyüzlü gençsin daha sor kritik sorular sonra kafana yatarsa evlen. Ama ben görücü usulü tercih etmem çünkü erkekler her önüne gelenle yatıp temiz kız istiyorlar ama peşin hükümlü olma tani
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
s 10 ayBen de görücü usulü gibi evlendim. Eşim harika biri ve yani 35 yaşındaydı o zamanlar hep dedim ki yani bu kadar harika adam evlenememiş. Hep gariplik var gibi geldi. Ona da hep takıldım şaka yollu sen nasıl evlenemedin ya diye, senin büyümeni bekledim diye dalga geçti. Sonuç 1 yıllık evliyiz ve hala harika biri
00 Yorumla Herkes kendi eşini kendi bulacak diye bir kaide yok. Görücü usulü de gayet normal, kendi eşini kendi bulamayan beceriksiz demek doğru değil. Kendi eşini kendi bulan fakat mutlu olamayan bir çok kişi var. Başka açıdan görücü usulü, tanımaya çalıştığın eşine 2 gözle değil 20 gözle bakabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayyani uçuk veya imkansız diyemem ama bu işte bir gariplik var anlayamadım tam olarak. Bu kişi bir doktor. Öncelikle onun yaşı kaç ve neden tahsil olarak denk olmadığı biriyle evlenmek istiyor. Sebep ne? Bence en iyi yapacağın şey şu. Çalıştığı hastaneye gidip hemşire olur sekreter olur birilerinden bu adam hakkında bilgi alacaksın başka türlü niyetini anlayamazsın.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBen tıp öğrencisiyim hepsi kendisi gibi eşlerinin doktor olmasını istiyor ayrıca senin de liseyi bitirmeni istiyormuş çünkü seni çevreye soktuğu zaman eşin ne iş yapıyor ne mezunu dediklerinde utanmasın diye seni çok ezerler hep yüzüne vurur bence yol yakınken dön ayrıca yaşında çok küçük
04 Yorumla- 10 ay
Doktor ve avukat ile evlenen iki tanıdığım var biri 17 diğeri 22 yaşında evlendi gayet mutlular kocası da karısını onu ezecek insanların olduğu topluluğa sokmasın o zaman kadında ezilmez ayrıca ev hanımı olmak zaten ezilecek bir şey değil de neyse.
- 10 ay
Cidden dmcmmcmdöclel
Soran10 ayPardonda nesiniz siz tıp okudunuz diye başka bir insan mı oldunuz eğer tıp okuyan biriyle evlenmek isteseydi onunla evlenirdi ben liseyi isteyerek bırakmadım onada bunu tanıştığımızda anlatım oda okumamı istediğini söyledi istersem okurum istemesem okumam o buna karar veremez
Gizli Üye(30-35)10 ayGörücü usulü evlilik dünyanın en iğrenç şeyi. Sen kendin evleneceğin insanı bulamıyorsun ki senin için birini buluyorlar? Bir gariplik sezdiysen uzak dur bence. Başkasının aklıyla hareket etme. Allah sana seçim hakkı sunup yaratmış başkasının aklına ihtiyacın yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayGüzelsindir ondan istiyordur. İlla bi nedeni mi olmalı yani. Bu benle evlenmek istiyor. Biz halbuki bişey yaşamadık. Adam yaşıycak sonra karar vercek belki. Sen dedin ya 6-7 ay nişanlı kalır diye. O süreçte ilişkiye girer, sever, evlenmeye karar verir belki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayEn iyisi gorucu usulu. En azindan damadi ya da gelini arastiriyor sorusturuyorsun. Calismayan tembel serseri pis herifler boylelikle bir kizla tanisip omrunu yakamiyorlar. Cunku arastirildigi icin ona kiz vermiyorlar. Kiz icinde oyle kiz clublarda yatip kalkan onun bunun altindan cikmayan pis kaş/ar or/ospularin evde kalmasi. Gorucu usulu tabi bu tip insanlarin işine gelmiyor
03 Yorumla
Cevap sahibi10 ay@Titizzz sen sevgilinin onceki tilmlerini gorebiliyon mu? Ki gorucu usulunde goremiceksin?
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
10 ay20 yaşında ne görücüsü ne evliliği dicem ama 6 ay nişanlı kalıcam diyeceksin diye korkuyorum 😂😂 6 ay nişanlılık mühim, sonuçta her ay bir yaş alıyon 6 ayda büyürsün😂
14 Yorumla
Soran10 ay30 yaşında mı evleneyim sanane kaç yaşında evleneceğimden
- 10 ay
Yok 21 olmadan evlen sen kocasız kalırsın 30'a kadar mazallah ayyh çok kötü rezaletttthhdhdjdjhdfj
Soran10 ayHanımefendi kocasız kalıcam derdinde değilim siz ne yaşıyorsunuz evlenmek istemem kötü bir şey de değil ayrıca neden kötü bir şey yapıyormuşum yanıp tutuşuyormuşum gibi davranıyorsunuz kocamı arıyorsun dersiniz 30 yaşına geliriz evde kaldın dersiniz hepinizden farklı bir ses
- 10 ay
Evlenmek kötü şey demedim, evlenmekten önce başka dertlerin olsun dedim de boş ver ya
Benim doktorluk okuyan arkadaşım vardı düşman başına. Kendisi narsistik ruh hastasıydı. Onunla kim evlenirse bence amasız fakatsiz o kişinin hayatı Kayar.
O yüzden sırf meslek için olumlu bakma bu işe00 Yorumla
10 ayŞansını dene bence içine siniyorsa. Bunu en iyi sen bilebilirsin kalbinin sesini dinle sana ne hafif geliyor evlilik mi yoksa bekar kalmak mı daha hafif gelecek düşün, hisset kararını öyle ver derim ben.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı.
10 ayGörür görmez hemen evlenmezsin zaten. Bir süre buluşur konuşursunuz tavırlarına falan bakarsınız aklınıza yatiyorsa kabul edersiniz. Hem yakışıklı ve doktor diyorsun sen de güzelsindir ki sana talip oluyor
00 Yorumla Hemen kariyeri var mı ona bakın. Sadist mi sabıkalı mi ruh hastası mı önemsiz sizlere.
Uyarı : görücü usulü evlenenler yarım akıllıdir
02 Yorumla
Soran10 ayDeğildir kardeşim hemen hop diye evlenmiyoruz bunun nişanı var bizde 6 ay nişanlı kalınır
- 10 ay
Doğrudur bir şey diyemem ama saçmaladığımdan istese 21 yüzyılda görücü usulü evlenmek tanışmak.. insan kendi anasını babasını tanıyamıyor kendi bulduğuna güvenemiyor elalemin bulup getirdiğini iki sohbet muhabbet edip buluşup sonra evlilik sonra nişan saçma önde gideni bana göre.. bir diğer kanıtı da saçma olduğunu konuşuyorsun evlenmek zorundasın ne saçma bir şey
Millete doktor görücü geliyor vay anasını ama ağır embesil herhalde dr olup görücü usulü mü evleniyor
11 YorumlaHem doktor hemde yakkışıklı bu sözü söylerken memesi yandı parasıda var oh oh ne güzel hemen evlen çocuğunuzda hemşire yaoarsınızy 🤣
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayDeğil. Bilakis en sağlıklı durum bu. İyi tanı uyum olursa evlenirsin. Seni neden istemesin ki sen zaten çok değerlisin
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayÖnce tanı kızım onunla her ortama gir sinirlendigi zaman nasıl biri gör keşfet ailesine davranışları nasıl bunlari tek tek analiz et
00 Yorumla
10 ayGelen doktor yerine asgari ücret olsaydı evden kaçıcam beni sevmediğim biriyle evlendiriyorlar diye sorardın🤣
00 Yorumla
10 ayGörücü de 6 ay nişanlı kalmayı ilk defa duydum bizim bur'da görücü söyle olur nişan takılır 20 gün içinde evlenilir,
00 Yorumla
10 ayKültürüne hayat bakışına uygun biriyse olumlu düşün derim yorumlarada aldırma nasılsa bazıları klavye delkanlısı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaşı kaç muhafazar bir insan mi vs... sen ne işle uğraşıyorsun
04 Yorumla
Soran10 ay27 yaşında iyi birisi ben şu an çalışmıyorum Allah’ın izniyle açıktan liseyi bittiricem
Soran10 ayBende öyle düşünüyorum görücü usulü evliliklere çok soğuk bakıyorlar ama zaten tanımadan evlenmiyoruz ki 🥰
10 ayTanımadan, sevmeden acele karar ile evlenirsen zor olur.
02 Yorumla
Soran10 ayGörücü öyle değil ki
- 10 ay
Tanıdıkların aracılığıyla tanışan iki genç demek
10 ay20 çok erken evlilik için tanışma görüşme sevgililik olur
02 Yorumla
Soran10 ayAynı şey sadece ailelerin tanıştırdığı versiyonu
- 10 ay
Tabi ki ben görücü usulüne karşı değilim zaten ama evlenmek için erken 20 tanışma görüşme olur sevgili olur
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 aySeni nerede kim görmüşte talipli olmuş. Ne mezunusun?
03 Yorumla
Soran10 ayLise sonda bıraktım
- 10 ay
Ev hanımı olmasını istemiştir karısının
Soran10 ayAyrı konuştuğumuzda bana evlenmeden önce açıktan okursun liseyi bitirip üniversiteye gidersin dedi
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Günümüzün görücü tanımını bilmeyenler yorum yapmasın cidden. Bu kadar cahil insan görmedim
11 Yorumla- 10 ay
Günümüz görücü tanımı nedir?
Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. Görücü usulünde insan nasıl aşık olur ki, ısmarlama gibi çok ilginç geliyor bana
11 Yorumla- 10 ay
Aşk maşk yalan dolan daha iyisini buldu mu insanoğlu diğerini unutuyor. Sevgi bağın kalıyor o da ne kadar güçlüyse o kadar bağlar sixi.
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sıcak bakıyorum o şekilde tanışmayı istiyorum bende
00 YorumlaGencler ask evliligi diye bisey yok su zamanda maddiyat herseydir mantik evliligi yapin zaten mutlu bir evlilik YOK
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neden ki? Sen evlenip boşandın mı ki öyle düşündün?
00 Yorumla
10 ay"Beni neden istiyor" bilmem, sende herkesten farklı bir şey görmüştür
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayYağlı kapıya konmussun. Ama sen egitimsizsin aradaki iletişim nasıl devam edicek. Neyini seviceksiniz birbirinizin
010 Yorumla
Soran10 ayEğitimsiz ne demek? Eğitim okula olmuyor
Cevap sahibi10 ayOluyor
Soran10 ayOlmuyor hanımefendi her yerde üni var zaten üni okumak marifet değil bu zamanda bilakis üni okuyanlar işsiz kalıyorlar maalesef insanın kendini geliştirmesi üni okumasından daha iyi emin olun
Cevap sahibi10 ayÜni okuyan kendini grlistrcek kapasiteye ve networks sahip oluyor ya?
Soran10 ayAllah aşkına sosyoloji hindoloji gibi bölümlerin ne katkısı var açıklayın
Cevap sahibi10 ayKız onu niye okuyasin
Cevap sahibi10 ayNerde yaşıyosan ona göre bir alan okursun
Cevap sahibi10 aySen sadece benim dediklerimi çürütmek için konusmussun
Soran10 ayHayır alakası bile yok bana diyorsun ki eğitimsizsin bana göre eğitim kişide bitter mesele okumak değil
Cevap sahibi10 ayValla ortamlarda sayılmak ıstıyosan okumak
Doktor olmasa yakışıklı da gelmezdi. 😃 Doktor para var diye istiyorsun ama onlarda en nihayetinde insan ekonomik durumu iyi ya da mevki makam sahibi diye kimse etik olarak iyi insan olmuyor. 😃 😃 Sosyal çürüme sınıfsal fark gözetmez. 😅😅
010 Yorumla
Soran10 ayİyi bir iş yakışıklı biri sosyal çürüme değil bu herkes ilk başta böyle ister ayrıca kendisi çok anlayışlı biri
Soran10 ayÖyle biri değil ayrıca bende öyle biri değilim bazı sebeplerden dolayı lise okumamam beni kültürsüz yapmaz ayrıca görücü usulünü ne sanıyorsunuz
Soran10 ayPardon ilkokul terkmiyim ben bunu kardeşim bile bilir ne sanıyorsun üni okumayan bir insan kendini geliştiremez mi kendinizi bu kadar kasmayın kimse bana yüksekten bakamaz
Soran10 ayYok sen bunu aşalamak için söyledin benim bakış açımda değil pardon bu arada ne mezunusun ve işin ne
Soran10 ayİki gram İngilizce bilgini burada kullanmaya karar verdin galiba
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayboş ver evlen daha eğlenceli ve heyecanlı, bend egörücü usulü evlendim
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayNiye garip diyorsun ki yani senin ondan ne eksiğin var
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayDoktor seni istemeye geldiyse bi konuş Millet işi olanı bulamıyo 😄😄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayTıp camiasını gören birisi temiz birisi ile evlenmek istiyordur. Bu kadar... Büyütmeye gerek yok. Evlen gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 aydoktor neden görücü usulü evlilik yapsın çevresinde hemşireler doktorlar kol gezerken ufak at biraz civcivlerde yesin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
019 Yorumla
Cevap sahibi10 ay@Deli1deli derin kim
Cevap sahibi10 ay@Deli1deli deliymiş zaten nickin neyi sorguluyorsam
Cevap sahibi10 ay@Deli1deli si... ktirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Cevap sahibi10 ay@Deli1deli kalkmış nihat doğanın laflarını satıyor Bana akıl verirken kalanı sana yetmeyecekmi sana onu düşün
Cevap sahibi10 ay@Deli1deli acınacak durumdasın
Cevap sahibi10 ay@Deli1deli defol sen kimsin be zavallı
Cevap sahibi10 ay@Deli1deli avukatımısn sen onun sana giren çıkan var mı ne derdin senin yorumumdan defol
Cevap sahibi10 ay@Deli1deli senin aklına ihtiyacım yok zavallıcık kalan aklını kendine sakla yazık ya kendini Einstein sanıyor "Aklın sana yetiyor sanırım, bana yetmesine gerek yok. Seninle aramdaki fark, benim aklımı göstermeye çalışmamam
Cevap sahibi10 ay@Deli1deli konunun senle alakası yok sen yırtık dondan çıkar gibi çıkıyorsun bende kabahat deli ile neden deli oluyorsam zavallı
Cevap sahibi10 ay@Deli1deli sanane konuyla alakan yok ne karışıyorsun sana neeeeeeeeeeeeeee sana neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Cevap sahibi10 ay@dr0034 bir sen eksiktin
Cevap sahibi10 ay@Deli1deli saman ye
Cevap sahibi10 ay@Deli1deli aynaya bak önce
Bir tuhaflik yok bence kendisi doktor diye illaki sendemi doktor olmalisin onun kazanci ikinizedw yeter o ev hanimi olmani istemistir ondan
14 Yorumla
Soran10 ayHayor ev hanımı olmamı istemiyor ki bana evlenmeden önce açıktan liseyi bittir evlenince üni okursun dedi
Soran10 ayBen köpekmiyim
10 ayBelki dindar bi insandır senin tesettürlü halini beğenmiştir olamaz mı
22 Yorumla
Soran10 ayYa yorumun için teşekkür ederim çok tatlı bir insansın hakaret edenlerede cevap vermişsin Allah senden razı olsun
- 10 ay
🤍🤍
Gizli Üye(25-29)10 ay20 yaş nedir ya daha çocuksunuz siz evlenmekle kim ne kazanmış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayEvlenirsen degisik degisik fanteziler uygulayacak belki sana 😄
15 Yorumla
Cevap sahibi10 ayEvlenince acigi kapaliyi unut okulu
Cevap sahibi10 ayBenim babam cok zengin fistik benim olacak vurucam kirbaci vurucam kirbaci versiyon evlilik 😄😄😄
Cevap sahibi10 ay
Cevap sahibi10 ay
Cevap sahibi10 ayTanimak icinde 6 7 ay az hem
10 ayOnca şey yazmışlar hepsi saçmalık kimsenin sözüyle hareket etme kendi düşüncelerinle hareket et zaten nasibindeki kimse onunla evleneceksin
00 Yorumla
10 ayİstisnalar olsa da kalıcı olmasını istiyorsan evet ama bu zamanda maalesef güven ve samimiyet sorunu yaşıyoruz
00 Yorumla
10 ay20 yaşında ben üniversitededim ne evliliği ya acelen ne
02 Yorumla
Soran10 ayHerkes aynı hayatı yaşamıyor
- 10 ay
Ya tamam da erken he
Kolay 6284 ile tüm malı tokatlanır 1 ay içinde iftira ile boşanır enayi erkek
01 Yorumla
Soran10 ay6284 sana niye battı karını rağat dövemediğin için mi
10 ayBence oku bu devirde de eski devirde de erkeklere güven yok
13 Yorumla- 10 ay
Ne alaka sen khp olursan sana her erkek güvensilik verir yanlışı en önce kendinde ara erkekler bu medeniyeti kurdu narsistlik ve ego savaşını kadınlar yaptı ama iyi düşünelim iyi tanıyalım test uygulayalım ve en iyisi olsun
- 10 ay
Allah uzun ömür versin senin
- 10 ay
Uzun ömür değil b…elanı
10 ayKız bulmuşsun niyeti iyi düzgün adam daha neyi kurcalıyorsun
00 Yorumla
10 ayUzun yıllar flört edenlerin de başı göğe ermiyor
00 Yorumla
10 ayalkolik ve müptela olabilir ya da brian moser olabilir
00 Yorumla
10 ayGuzel degılmısın sende, bence mantık evlıgı istiyordur sadece boyle dusunme
00 Yorumla- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat