AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Evet zordur. sizi kısıtlayabilir sürekli
Ne güzel ya😍 Karşıma çıksa öyle biri, dindar kişiler daha iffetli oluyor, karşı cinsle göz göze gelmemeye dahi dikkat ediyorlar
İstemedgn seylere seni zorlamadg sürece evet güzel
Ne gibi şeylere zorluyor ki seni?
Kimsenin beni biseye zorladg yk. Bn zaten evliym sadece merk ettm de sordum bu soruyu aşırı dindar biriyle evlenir misnz die. Sonuçta açık biri evlendgnde istemedg halde eşinin zoruyla kapanabilr falan anladn bunu merk ettm de sordum
Ben seve seve evlenirim, kuralları, prensipleri olan insanlara bayılıyorum ama hayata da aynı zamanda geniş bir pencereden bakacak ki dinimiz gaddarlığı, zorbalığı tasdikleyen bir din değildir
Evet.
Aşırı zor her şeyine karışacaktır kapanmanı isteyecektir onsuz bir yere gitmene izin vermeyecektir yere bakarak yürümeni isteyecektir sürekli şiddet görürsün
Dinine aşırı bağlı biri senle zaten evlenmez😂
Nie dinsiz biri miym bn
KS gibi sponsoru prezervatif olan ve abaza kaynayan, +18 soruların , fotoların döndüğü bir sitede takılan hiç bir kızla evlenmez dinine aşırı düşkün birisi. Görücü usulü evlilik yapar, Kur'an okumayı biliyor musun, beş vakit namazın var mı, tesettürlü müsün değil misin bunlar yoksa şansın sıfır.
Ahaha bunları söyleyene bak sn 😅 senin ne işin var burada yolunu kaybettin de yanlışlıkla mı girdin buraya.
Pekala kuran okumasını da biliyrm namaz kılmasını da bunu kimsenin haddine düşmedi bunları sorgulamak.
Haha ben dinime aşırı düşkünüm dedim mi 🤣 sordun cevap verdim niye zoruna gitti ki bu kadar 🤣 hem aşağıda dinine bağlı biri ile evlenmem demişsin hem de Kur'an da biliyorum namazı da demişsin,🤣🤣🤣 bunları bilen biri zaten dinine aşırı bağlı olan biriyle evlenmem demez 🤣 çünkü Allah'ın emri bu. Allah'ın emrine karşı gelmez
Burdan biriyle evlenilmez dedin ya onu diyorum bn burada senin ne işin var die yorumu doğru oku da anla.
Aşırı dindar biriyle olmam dedim aşırı dindar biri ne demek bilio musun sn önce bunu sorgula kendin
Burdan biriyle evlenilmez diye bir metin yazdım da benim mi haberim yok 😂 ben aşırı dindar biri bu siteden biriyle evlenmez zaten dedim. Yani senin şansın sıfır. Aşırı dindar bana göre Allah'ın emir ve yasaklarına harfi harfine uyan demektir. Sana göre ne demek bilemem.
Şahsrn ben istemem. Kendim Deistim. Fikir ayrılığı yaşarım. Bir pentagram konserine beraber gidemeyeceksem o kişiyle evlenemem.
Aşırı düşkün olmak ayrı yalan yanlış ön yargılı her şeyin dozunu kaçıran cinste olmak ayrı hangi noktada olduğu önemli
Bakış açınız aynı değilse zordur aynı ise zor olmaz
Hayır olması gereken daha huzurlu ve mutlu oluyorsun ne güzel bir duygudur allahın olduğu heryer
Adıyamanlısın galiba? Hayır dindar olmayan biri ile evlenmek zordur aslinda
Senin gibi tatlı birisinin doğru ellerde olması lazım yavru.
Senin koca göbeğinde mi mk merici
@Sınanreıs12
:D lan sinan haftasonu eğlencem oldun iban at la para göndereyim senin paran da yoktur şimdi :D
Sana karı gondereyim o parayla bulamadiysan 😂😂
Yaşam tarzı uyumlu olmalı sen dindar değilsen ikiniz için de zor
Din bireyseldir, bireysel yaşanır. Zorlamayla olmaz, zorlayanın da dinde anlamadığı şeyler vardır.
sen düşkün değilsen zordur bence. kafalar uyarsa sıkıntı olmaz her tip için geçerli bu
Zor değil. zor olduguna düşünen kişilerin asıl Nefsine ağır zor geliyor
O kişi kadar dindar değilseniz zor olur
Dindarın dünya görüşü çok dar olur. Hep baskılı olur
Çek ellerini benim İmanlı kardeşlerim üzerinden
Zordur ama karşıdakine saygı gösterilirse olabilir.
Ne aradığına bağlı. Din konularına soğuksan zor gelir
sende dindar olmalısın bu dünya yalan öldüğünde sonsuz cehennemde yanacaksın
Tanimadgn insanlar hakknda ne kadr çabuk yorum yapiosun çok iyi taniomus gbi
Zor, oyle insanlar kendileri gibi birini bulmali
Dindar pek kalmadı
Cok zitsa zor olabilir
Dindar diye bşr şey yoktur olması gereken vardır !
Dindar iseniz kolay. Diğer türlü zor
Neden Xor olsun
Bana zor değil öyle birini arıyorum
Neden zor olsin ki onu anlamadım
Sen öyle değilsen zor
Cemaatten bul işte bir bademci
Eğer o taraklarda bezin yoksa hiç bulaşma
Kendin onun kadar hassas değilseb zor iş
Aksine çok mutlu olursun
Ne kadar cahil olduğuna bağlı
yaşamadan bilinmez
Aşırı neye düşkün cinselliğemi
Evet zordur evlenmem öyle biriyle
Ben evlenmem.
Bnd.
:D :D AKP yüzünden bu arada , nerde muhafazakar birini görsem aklıma gelip sinir oluyorum istemsiz sjjsjs
😅😅😅
çok zor
Hayır bana karışmadığı sürece dinini yaşasın 😂
Bu devirde hala böyle cahil insan var mı
Zor olabilir
Yok bence
seyda soramıyorum sana mesaj gelmiyor
Zordur
yani sana bağlı bu
senı zorlamıyosa bazı seylere zor olmaz
Hiç bulaşma derim...
Aşırısı çok zor