Eşimle sorunlar yaşıyor kavga ve şiddette olmaya başladı artık napcam bilmiyorum?

2 senedir evliyiz evlendigimiz günden beri eşim kişisi beni sürekli eleştirir ve aşağılıyor küfurde dahil her kavgada bana sövüyor sonra ben ağlayınca gelip özur diliyor ertesi gün tekrar yapıyor bunu en ufak şeyde basit şeyler mesela bugünden örnek vereceğim ben bugün bütün evi toplamisim cam vs silme onları saymıyorum bile dün evin duvarını bile ben boyadım o isten geldi öğlen 4 ekadar uyudunkaldirmadim perde yikamistim birtanecik perdeyi tak dedim hep diyor ki 1saat sonra takarım bende sinirlendim bağırdım dedim sen yarında öyle dersin ordan başladı bana bagirmaya ben taktım sinirle gidiyordum bana tekme attı hızlıca canım yanınca sinirlendim bende saclarindan tuttum yoldum iyice sonra ben gidicem diyince de beni odaya kilitledi telefonumuda aldı sabaha kadar burada kal dedi ben kapıya vurunca çok öyle açtı zorla kapıyı artık dayanamıyorum ailemede söyleyemiyorum söylesem boşan diycekler düzelmesini istiyorum ama düzelmiyor yavaştan soğumaya başladım git gide benden habersiz yarında ailesini çağırmış oturmaya sabah halledersin diyor evi gerçekten yoruldum bunaldım nerden evlendim bunla ben ya boşansam dert pesimide bırakmaz baş belası geçen günde aynı şekilde vurdu bana dediğim tek şey bana menemen yaparmisin di oda ben bütün gün pazara gittim taksitleri ödedim eve geldim çok yoruldum sen yaparmisin dedim yapmadı bende haliyle sinirden ağzıma geleni saydım oda göğsüme yapıştırdı tokadı kendim yaptım yedim ben onuda bana yedirmedi bağırdı ayı olmuşsun yiyorsun diye onuda yemedim gözü kalmıştı çünkü

Eşimle sorunlar yaşıyor kavga ve şiddette olmaya başladı artık napcam bilmiyorum?