Bazen gururumuz engel oluyor, bazen de sevgimiz ağır basıyor. Sizce arkadaşlıkta ilk adımı atmak mı önemli, yoksa karşı tarafın gelmesini beklemek mi daha doğru?

Bazen gururumuz engel oluyor, bazen de sevgimiz ağır basıyor. Sizce arkadaşlıkta ilk adımı atmak mı önemli, yoksa karşı tarafın gelmesini beklemek mi daha doğru?

Aramız açıldığında gurur bazen suskunluğa yol açsa da gerçek arkadaşlıkta önemli olan kopmamak ve ilişkiyi korumaktır. Bu yüzden ilk adımı atmak karşı tarafın da aynı isteği taşıyıp taşımadığını görmek için değerli bir jest olur. Çünkü bazen herkes aynı anda bekleyince iletişim tamamen kopabilir. Ancak karşı taraf sürekli seni incitiyorsa beklemek ve mesafe koymak da doğru olabilir. Fakat genel olarak dostluklarda barışmak için biraz cesaretle ilk adımı atmak çoğu zaman işleri yoluna koyar..
Bence arkadaşlıkta gurur, sevginin ve dostluğun önüne geçmemeli. 😊 Eğer senin için önemli bir arkadaşsa, ilk adımı atmaktan korkma. Herkesin zor zamanları olabilir, kim bilir belki o da gelmek istiyordur ama nasıl yapacağını bilemiyordur.🌸 Kalpten samimi bir adım, kocaman bir dostluk kapısı açabilir. 💌 Unutma, bir ilişkiyi bitiren genelde beklemek, başlatansa cesaretle atılan bir adım oluyor! 💙
Cevap
0Cevap
Hatalıysam atarım ama bazen inadım tutuyor ve karşıdakı degmez bırıyse ıplerı koparırım
Ben asla adım atmam
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?