Kayınvalidem köy işi yapmadım diye eşime, anneme beni şikayet ediyor bu nasıl bir insan ?

1 yıllık evliyim 6 aylıkta hamileyim. Eşimle sorunlu bir evliliğimiz var o zıt ben zıt anlaşamıyoruz pek. Ben süslü püslü olmayı seven modernliği bireysel yaşamı seven biriyim. Ve Karadeniz de yaşıyorum. Kaynanam tam bir köy kadını mal zengini ama köyde çalışmayı çok seviyor ve benimde onunla iş yapmamı köyde istiyor yapmadığım için de eşimle zaten sorunlu olan evliliğime sorun ekliyor ona ikidebir bu konuda sitem ediyor ve arayıp sormamamdan da yakınıyor. Geçende annemi aramış ona da bunları demiş. Ve anneme de bana da Paris’te mi yetiştin de yapmayacaksın diyor. Aşağılıyor gibi sanki. Benimde köyüm vardı ama yapmadım ailem yaptırmadı kendim de istemedim. Hep milletten örnek veriyor. Anneme diyor ki mesela köy işi yapacak Paris’te mi yetişmiş annemde kızım asla yapmaz sevmez bizde de yapmadı diyor orada yapmadıysa burada da mı yapmayacak diyor e tabi yapmıcam. Sonra mesela demiş ki amcasının kızı vardı ben onu almadım o köy işi yapıyordu çok iyi gibi laflar etmiş bunlar söylenecek laflar mı Allah’ınızı severseniz ya? Kız annesine dediklerine bakın. Sanki amelesiyim Almanya’dan istanbuldan gelen yapıyor sen neden yapmayacaksın diyor yapar abi isteyen yapar tabi ama isteyen işte adı üstünde istemeyen yapmaz. Tüm hamileliğim sinir stresle geçiyor. Annem yuva kurtarmaya çalışıyor o ise bu kadar sorun arasında benim için diyeceği en kötü şey köy işi yapmıyor saçma sapan bir insan ya !! Öyle sinirlendim ki eşim abartı bulmuyor bunları cidden deliriyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Muhabbeti kesmek istiyorum.

Kayınvalidem köy işi yapmadım diye eşime, anneme beni şikayet ediyor bu nasıl bir insan ?