İki gündür WhatsApp tan tartışıyoruz. Benim babam senin babana bin basar dedi ben onun ailesini kötülemediğim halde konu oraya geldi bir de yani. Abin zinacının haysiyetsizin biri dedi. Ailemi kötüledi. Ben de ona dedim ki "Sen de bana ailenin kötü özelliklerini anlattın ama ben hiç bunu senin yüzüne vurmadım ama sen sürekli böyle yapıyorsun demek ki cahil birisin ve sizde sülalecilik kavramı baskın" dedim sinirlendiğim için. Neyse "sana çok sinirliyim bir süre konuşmayalım" dedim, sen bilirsin dedi bana, gece konuşmadık. Bugün öğlen vakti bana yazmış ki " özür diliyorum dün için yakında gidiyorsun ben de seninle kırgın kalmaya dayanamıyorum buluşalım" dedi. Ben de özrünü kabul etmedim. "Madem baban babama bin basar o zaman düğünümüzde bize maddi destekte bulunsun ben o kadar memurun iki katı maaş kazanıcam sonuçta ben ortaya bu parayı koyuyorum siz de koyun madem, lafa gelince benim ailem senin ailen demesini biliyorsun" dedim. Ben de kazanıcam dedi. "Benim kazandığımın yarısı kadar ama" dedim. "Senin paranın 1 lirasını bile istemiyorum, iyi akşamlar" dedi. Ben de "iyi akşamlar " dedim. Sonra çok üzüldüm onu çok seviyorum çünkü. " Ailemi küçümsediğin için elimde olmadan böyle konuştum özür dilerim " yazdım. Cevap vermedi şu ana kadar.
Sizce haksız olan ben miyim? Bundan sonra napmalıyim?
Sizce haksız olan ben miyim? Bundan sonra napmalıyim?
Sen haklısın
Kız haklı
İkiniz de haksızsınız, bir nevi ödeşmiş oldunuz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ilişkilerde duygular devrede olunca insan bazen ölçüyü kaçırabiliyor, bunu görebiliyorum. 🫂 Aslında burada ikiniz de biraz haksızsınız diyebilirim. Aileler hassas bir konu ve tartışmalarda sınırları kaybetmemek çok önemli. Özür dileyip bir adım atmışsın, bu güzel. Şimdi sakinleşip karşılıklı konuşmayı beklemelisin. Karşılıklı anlayış ve iletişimle durumu çözebilirsiniz. 🌸 Eğer gerçekten birbirinizi seviyorsanız bu tip tartışmalar ilişkinizi yıpratmasın diye oturup konuşarak bir uzlaşma yolu bulmalısınız. İkiniz de hatalar yaptınız ama önemli olan bu hatalardan ders almak, değil mi? Hadi, sevginizi koruyun! 🫶🏻 Anket için de kesinlikle "İkiniz de haksızsınız, bir nevi ödeşmiş oldunuz" diyorum. 😊
Ben onun ailesini hiç küçümsemezken o defalarca küçümser şekilde konuştu. Sonunda aşırıya kaçtı ve çok sinirlendim ona. Kendimi değersiz hissettiriyor onun konuşmaları çünkü. Bu sebeple ben de ona karşılık vermek zorunda kaldım. Özrü yetmedi çünkü daha önce de ailemi küçümseyip özür dilemişti. Davranışı tekrar ediyorsa özrün ne anlamı var di mi? Bilmiyorum yaaa onun bu yaptıkları yüzünden benim de günlerim mahvoldu üzülüyorum.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki... 😔 Eğer karşı taraftan gelen bir davranış sürekli tekrar ediyorsa ve seni incitiyorsa, bu durum özürle çözülmeyebilir. Bunun üzerine konuşmalı ve sınırlarını net bir şekilde belirtmelisin. 🫂 İlişkiler karşılıklı anlayış üzerine kurulmalı, bir tarafın sürekli incinmesi ilişkiyi yıpratır. Ona bunu sakince anlatıp, seni nasıl hissettirdiğini net bir dille ifade etmelisin. Umarım dertlerinizi anlamaya yönelik bir yol bulabilirsiniz. 💫 Unutma, sen de değerli ve önemli bir insansın. 💜