Eşimle 9 aylık severek evlendik ama ailesi her şeye karşıtı. Kısaca anlatayım. Düğünde takılan paraları daha salondan çıkmadan saymadan aldı kaynanam. Düğünden bir gece sonra kayınperim kendi kızları ve ailesi ile olan fotoları attı güya ben ve eşim onu düğünde fotoğrafa çağırmamışız oda bizde aileyiz bakın demek için bize bana fotoğraf attı. Bayramda onlara gitmek için yola çıktık, yolda babamla konuşmuşlar ablamları kastederek çocuklar burada demiş babam, kayınperimde bizi sanmış kızmış biz onlara gitmeden evden çıktılar gidemedik yanlarına. Evimiz yanyana olsun diye yan apartmanlarına taşındık ama ev soğuk ve eski diye çıkmak istedik, bağırdı çağırdı elalem der ki yanında durmadı gelin gitti o yüzden evden taşınmak yok dedi tamir edin oturun dedi. Eşim ve kardeşi birbirini arayıp sormuyormuş onu da benden bildiler sen aralarına giriyorsun dediler bende de dedim ki ben el kızıyım kardeşler arasına giremem demek ki aile bağlarınız zayıfmış aile bağlarınızı sorgulayın. Neyse evden taşındık ama eşim dinlemedi kimseyi çünkü hamileyim ve ev gerçekten çok kötüydü. 5 aydır bu eve sadece annesi ve kız kardeşi geldi oda eşim hasta diye duyup geldiler yarım saat oturup gittiler. Hamileyim annemin yaptığı örgüleri ve aldıklarını paylaştım kayınperim cevap yazmış onlar el emeği göz nuru değil hazır şeyler paylaşmayın diye. Bende sinirlendim sizene dedim en azından düşünüp almış dedim kendi parasıyla almış dedim. Engelledim. 2 ay geçti konuşmuyoruz ve bir araya da gelmedik. Evlendik ve bizden para istemeye başladılar her ay 600 gönderiyoduk ama sonra biz zorlamaya başladık ve artık gönderemeyeceğimizi söyledik küplere bindi annesi üstünde oturduğunuz koltukları biz aldık düğün yaptık borca girdik vereceksiniz dediler ayda 200 verelim dedik harçlık mı veriyorsunuz dedi annesi. Bende eşimde bankacıyız bu arada. Bende sinirlendim artık bir lira bile vermiyoruz dedim. Eltimi de anlatmak istiyorum oda çok değişik bir insan. Düğünümde tarlatanlı bordo elbise giydi kına ve düğün birlikte oldu sanki yanyana aynı fotoğrafta kına gecesi ve düğün oldu sanki. Ben onun nişanında yere serdikleri örtü üzerinde nişan yemeği verdiler öyle yedim ama o bizim kına gecesinde bu ne biçim ev bu ne böyle soğuk çay değiştirin lütfen falan yaptı. Şimdi doğuma elli gün kaldı ve kaynanam arayı düzeltmeye çalışıyo eşimle bana selam söyletiyor durumumu soruyor ama hepsi belli ki doğuma az kaldı diye yapıyor. Hala görümcelerim ve kaynım da engelliyim onlarda babalarına karşı öyle dedim diye engellemişler. Elti de hamilelik dış çekim fotoğraflarımı paylaştım kıskançlık olsa gerek arkadaşlıktan çıkarmış. Şimdi bayramda aramamız beklerler atamayınca kayınperim dediği gibi aile terbiyesi almamış olurum. Eşim en başından beri yanlış yaptıklarını ailesine karşı söylüyordu oda benim gibi konuşmuyordu onlarla ama bu son zamanlarda artık ailem diyip duruyor. Her hafta izini ailesi ile geçiyor onlara gidiyor bana gel demiyor ya da diyemiyor. Çok değişti. Sizce ne yapmalıyım?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026