- Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı.
1 yılBunun cinsiyet ile alakası yok ki. 😀
Çoğunun kimin eli kimin cebinde bilinmiyor. İki günlük sevgili olup sevgili sevgili dolaşan millete bir şey anlatmıyorum artık. Bu arada cinsiyet ayırt etmiyorum al birini vur ötekine. 😀
Evliler bile tozutmuş bu devirde yani. Yorumların çoğuna bak kendini bilmez neydiği belirsiz dolu. Kendi etrafindaki insanlar söz konusu olunca namus derler. 😁 Komedi gibi milletiz ama bu konuda bir skecimiz eksik. Onu da yaparlarsa skeç konumuz kalmaz gibi. 🤣
İki dakikalık şey için dünyayı karartmaya gerek yok. Sonra başınıza bela olurlar. 😀
Gerçi bunu insanoğlu yerine duvara anlar daha karlı çıkarsın. Çoğunun aklı aşağıda geziyor. 😀 Vesselam...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yılKarı kız demeyelim de kadına doymak diyelim öncelikle
Ben kendi adıma şunu söylemek istiyorum bir kadın beni hem duygusal hemde tansel olarak mutlu ederse ona bir ömür doyamam ondan başkasını görmez gözüm
10 Yorumla
Karıya kıza doymak diye bir şey yok. Yeme içme nasıl ihtiyaçsa o da ihtiyaç. Ama bu ihtiyaç kontrol edilmeli, evlilik beklenmeli ve insan nikahlı eşi ile bu ihtiyacı gidermelidir.
01 Yorumla
Soran1 yılKarıya kıza derken gözleri doymayan erkeklere diyorum nice evli var eşini aldatıyor kimse bir kişiyle yetinmiyor
Yapay Zeka Cevapladı
Herkesin hayat tecrübesi, değerleri ve beklentileri farklıdır. Bu yüzden herkesin mutluluk ya da tatmin anlayışı da değişir. "Doyan" dediğin şey, bir insanın kendi içinde duygusal ya da fiziksel olarak bir dengeye ulaşıp ulaşmadığıyla ilgili. Bazı kişiler için tek bir ilişki yeterli olabilirken, bazıları için sürekli daha fazlasını aramak bir alışkanlık haline gelmiş olabilir. Ama şunu unutmamalısın, arayışlarının ardında genellikle içsel bir boşluk ya da huzursuzluk yatar. İnsan kendisiyle barıştığında, ilişkilerinde de daha dingin ve tatmin olmuş hisseder. 😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Hayatımın tam anlamıyla kadınlardan elimi eteğimi çektiğim bi noktasındayım sanırım zamanında çok görüştüğüm konuştuğum oldu ama doymayıda geçtim yordu artık diyebilirim. Doğru düzgün bir tek kişi denk gelirse onunla yola devam ederim herhalde
00 YorumlaGeldim işte dostum yüzün gülsün bee. ahahaha Daha dün bir arkadaşla bunu konuştuk. Abaza olmayınca hayat o kadar güzel ki.
012 Yorumla
Soran1 yılEtraftan etkilenmezsen güzel olur tabi ama bazıları abaza olmak için uğraşıyor mesela içinde öyle bi şey olmamasına rağmen herkes çevreden bi şey öğreniyor
- 1 yıl
Çevrem yok kendi isteğim ile dağıttım. 1 tane çocukluk arkadaşım var yılda bir görüşürüm hepsi o çünkü saçma sapan çevrelerin verdikleri zararın bende farkındayım o yüzden gerek yok. Az insan fazla huzur. Kaldı ki işim gücüm olmayınca misal şu an ki gibi boştayım evimde takılırım ayağımı uzatırım. Buda kendi isteğim ufak şeylerle mutlu olabilirim.
Soran1 yılEn iyisi böyle ama hemcibslerlne göre böyle erkekler gey oluyormuş bunu diyenin kirli çamaşırlarını ortaya atınca da sustu 😂
- 1 yıl
Peki bunu yazanda abaza olmuyor mu? ahahahaha Dediğim gibi daha dün bir senin hemcinsin ile bunu konuştum dedim olgunum rahatım karı karı diye ölmüyorum falan. Olursa olur olmazsa canı sağ olur napim. Zaten düzenli uzun süreli ilişkilerim oldu o'nun da etkisi var ya. Yıllarca sürdüğü için sadıkta bir insan olduğumdan dolayı hiç arayış içine girmedim buda sanırım alışkanlık yaptı. ahahahah
Soran1 yılBence sen olmuşsun şimdi ya da sonra mutlu huzurlu bi hayatın olacak ama onlar daldan dala atlayarak hiçbir şeyin tadını alamayacak en sonunda da, pişman olacaklar g ebersinler
- 1 yıl
Teşekkür ederim peki ya sen sen olduğunu düşünüyor musun? Bu arada evet en kötü zamanda bile sıfır stres full rahatlıkla takılırım cebimde metelik olmasın canım sıkılmaz. Sıkınca gökten paramı gelecek kafasına sahibim. Beddua okumak hoş değil ya gebersinler falan. Herkesin kendi tercihi bırak bizene kim nasıl istiyorsa öyle takılsın.
Soran1 yılBenim sorumda beni karalamaya çalışıyorlar çünkü ayrıca ben kimseye aç olmadım bu zamana kadar sevgilim olmadı ve kendi tercihimle
Soran1 yılBen tek eşliyim olursa da hayatımın sonuna kadar yanımda olabilecek biriyle olurum
Soran1 yılEvet
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılGerçekten doymuş erkek, erkeğe yönelir. Emin misin?
022 Yorumla
Soran1 yılHayır doymuş erkek evlenmek ister olgunlaşır yaşadıklarından pişman olur ve tek bir kişiye ait olmasını anlar
- 1 yıl
O da bir erkek yalanı. Bunun sonu olmadığını bilir ve mantıklı bir yola çıkar. Hedonistlik her erkekte vardır yoksa
Soran1 yılHerkes sizin gibi doyumsuz değil emin olun seni biliyorum evlisin ama burdaki kızlara nasıl sulandığını da biliyorum üstelik birde inançlısın Allah korkusu olan bi insan eşini aldatmaz herkesi de kendin gibi sanma Adam glbl Adam olan erkekler de çok
- 1 yıl
Karı kız peşinde olsam dediğin gibi, anonim herhangi biri benim evli olduğumu bilmezdi. Üç tane yalan söyleyerek sitenin altından girip üstünden çıkardım.
Ve evet, doymadığım da buradan anlaşılıyor
Soran1 yılorada burada evli olduğunu söylersen bilirim tabi senin hayranın mıyım takip edeyim seni dün kızın yaşındaki bi kıza bile nasıl sulandığını gördüm hayır hayatın umrumda değil ama sen Allahın adını ağzına alma Allah senin gibi bi kulunun olduğunu istemez çünkü bence
Soran1 yılKarına da yazık ayrıca öyle de saf hemcinslerim var işte erkek kazansın para getirsin çocuklarına baksın da her şeye susmak zorunda kalan
- 1 yıl
Sonuç olarak evlenemedin
Soran1 yılSenin gibi biriyle evlenmektense şerefimle yalnız kalırım
- 1 yıl
Benim gibi biriyle evlenmek herkese nasip olmaz
Soran1 yılİyi ki nasip olmuyor Allah eşine yardım etsin umarım hakkını helal etmez sana
- 1 yıl
Etmiyor zâten
Soran1 yılİyi yapıyor ama sana ne desem boş şu an zaten gelmişsin bu yaşa eminim ki hayatın da mutsuz geçiyordur bundan sonra da daha mutsuz olacaksın
- 1 yıl
Ağlıyorum şu an
Soran1 yılİster ağla ister ağlama gerçekler acıdır
- 1 yıl
Acı dedin de, akşam yemeğine güzel bir patates kavurmuşum acılı off.. Eşim de hamur yoğurdu, börek yapacağim
Soran1 yılZıkkım ye sen
- 1 yıl
İkram ederiz yediğimizden
Soran1 yılNeden bu kadar vurdumduymazsın evliysen niye kızlara yürüyorsun eşine acımıyor musun gerçekten
- 1 yıl
Gerçekten soru sormuş olsan cevap verirdim
Soran1 yılGerçekten soruyorum tamam unut her şeyi bunu neden yapıyorsunuz benim başıma gelseydi gerçekten o kadar zoruma giderdi ki belki intihar bile ederdim eşlerinize acımıyor musunuz
- 1 yıl
Hâlâ gerçekten sormuyorsun, boş ver. Bildirimleri sessize alıyorum, sıkıldım senden. İyi akşamlar
Soran1 yılGerçekten soruyorum sana bu kadar kin beslememden bundan zaten sizin gibilerden nefret ediyorum
1 yılKarıya kıza aç olmadım, dolayısıyla doyacağım bir durum da yok.
019 Yorumla
Soran1 yılEvlenelim
- 1 yıl
Adamın siftahı yok
- 1 yıl
@BalalarBabası Canım siftah yapmak istemedi
Soran1 yıl@BalalarBabası sen git sana yazdığım yoruma bak çocuğa laf atmadan hadi
- 1 yıl
Yuh pipisini tutan gelmiş soruya
Soran1 yılPipileri kesilece bunlarda adamız diye etrafta dolanıyor 🤣
- 1 yıl
İstedikleri yerde dolansınlar valla beni bağlamıyo kimin naptığı
Soran1 yılBeni de bağlamıyor da gelip burada kimseye adamlık dersi vermesinler onlara göre abaza erkek adam ama olmayan gay böyle söyleyene de ağzının payını veririm
- 1 yıl
@yancys illa bişeye aç olmamız mı gerekiyo? Bi insan ya abaza ya gey olcak yani
Soran1 yılErkeğe aç değilim karıya kıza aç olmayan erkeğe açım evet ama amacım da ortada zaten ben evlenip bir kişiye sadık kalmak istiyorum herkeste gözüm yok sizin gibi
- 1 yıl
@yancys Aydınlandık, çok teşekkürler. Gözlerimiz kamaştı, kör olduk. İyi ki varsın
Soran1 yıl@yancys tamam samimiyetsizim burayı sal şimdi
Soran1 yıl@yancys "burada kadina doymus erkek ariyorum de." aqq kafama esti sordum burdan bi erkekle ciddi düşünecek kadar s lak değilim sizin gibi merak etme evet burada bu yorum sahibi erkekler glbl düzgün erkekte var ama burdan evlenecek kadar kendimi sokakta bulmadım, evlenelim dememi kendisi bilr ciddiye almadı siz neyi ciddiye alıyorsunuz anlamadım her bku kendi istediğiniz glbl anlıyorsunuz
- 1 yıl
Kavga etmeyin
Soran1 yılBenimle kavga edemezler zaten ağızlarının payını alıp nasıl sustular daha rüzgar estireceklerdi
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. karıya kıza doyan diye bir şey olmaz ama şöyle bir durum var ne kadar yaparsam kiminle yaparsam hepsi aynı sonuç ve hepsi sıradanlaşıyor o sebepten ben sevebileceğim birini bulayım onda durayım diye bir düşünce oluyor zamanla
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. İnsana açım
Samimi davranan, yani davranışları ile söyledikleri tutan insanlara aç biriyim.
Karakterli bir durus sergileyen felsefesi olan ideali olan insana açım.
Kadin ya da erkek bu bir anlam ifade etmiyor benim icin
01 Yorumla- 1 yıl
Seninle kavga etmeyecegim.
1 yılDoyma değil beklentileri değişir insanın. Beklentilerimi dizginledim ben
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGüzel kadınlara doyulur mu beee. Herbirinin damcığını yalayı yalayı vereceksin. Doymaz doyulmaz. Yedikçe yiyesşn gelir. . Damcık bu damcıkk doyulur mu bir de yanında dolgun döttt varsa offf offf.
00 Yorumla
1 yılKarı kız ilişkim olmadı ama iyi ki olmamış diyorum jdjdjd
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılyok be erkek doymaz doydum der sonra bi bakarki aa doymamışım der
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 414 cevap paylaştı.
1 yılBuna doyan erkek olmaz o ya toptur ya da lezbiyen 🤣
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. Yok sadece belli bir seviyeden sonra secicilik başlar 😏
00 YorumlaBen karı kız düşkünü değilim hayatıma aldığım kişiye düşkün olabilirim ama
01 YorumlaDoyulur mu doyulur mu? Neşet Ertaş türküsü dinle lğtden
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılErkeğe olana siyam kadın varsa erkekk de doyar asıl kadın doyunsuuz dur
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin çoğu aslında zannettiğiniz kadar karı kız düşkünü değil.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılBirçok kadın tanıdım, ancak ruhuma dokunan biri kolay kolay çıkmadı karşıma.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVar ben baya doydum. Artık duygusallık daha ağır basıyor. Birini bulursam elimi çekerim diğerlerinden.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBeni bir tek hatunum doyurur açlığımı o giderir napacam 50 kadını 1 I yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHiç doyulmuyor
Günlük takılsam bile yine doyamıyorum ya🙈
00 Yorumlaburada yoktur onu soruyorsan eğer 👍😀
00 Yorumla
1 yılBayanlarda doymaz erkeklere
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Aç değiliz düz yaşıyoruz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılDoyamadım henüz shshsh
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılparaya doyan kadın var mı
ya da ilgiye?00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı.
1 yılNe yapcan ki seni silkmesinmi istiyorsun
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Doyum olmuyor ki işte...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 738 cevap paylaştı. Doyup sonra tekrar acıkıyorum 😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 757 cevap paylaştı.
1 yılCok kadinla birlikte olduysa evet olabiliyor insan
00 Yorumla
1 yılDoyan erkekler toprak altında şu an :DD
00 YorumlaDoysa seninle ne işi olsun lan :d
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nimete doyulur mu hiç
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben doymam baskalarını bilemem
00 YorumlaDoyulur mu yuzu güzele huyu guzele
00 Yorumla
1 yılEvlenmek için mi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 530 cevap paylaştı. Gelen 67 erkek cevabindan anlamış olman lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu soruyu sorduğuna göre aldatıldın sanırım
02 Yorumla
Soran1 yılHayır sevgilim dahi olmadı
Cevap sahibi1 yılBenim geçmişim çok dolu. Bu senin için çok sorun oluşturur.
Doymazlar
51 Yorumla- 1 yıl
Senin gibi mükemmel bir kadına doyulur mu
Gizli Üye(36-45)1 yılBen gece 2 karı ile yattım sabah yine istedim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen sevgilime doymak istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHiç bir zaman aç olmadım karı kız için çok şükür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYok karıya kıza doyulurmu hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAllah uzak etsin
62 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Olugide1 benim doyurduğum biri lazım sen belli ki aç ama doymaya çalışan esc erkeksin
- Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılBen dibini bulamadım çeşit çeşit boy boy
00 Yorumla Yok doyamıyorum
11 Yorumladoyamadımmmm doyamadımmmmm 😅
00 Yorumla
1 yılYok tabii ki
00 Yorumla
1 yılBn varım
00 Yorumla
1 yılSencee
00 Yorumla
1 yılÇok şükür daha bişey yaşamadım birileriyle
00 Yorumla
1 yılVardır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yoktur
00 YorumlaGayler
00 Yorumla
1 yılÇoğu bitik
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 956 cevap paylaştı.
1 yılVardır
00 Yorumla
1 yılNö..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılyoktur
00 Yorumla Kadına doyulmaz
00 YorumlaYazık
00 YorumlaYanlış arayıştasın
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler