+1 yılBende bir yalan söylemek istiyorum.
Karıya kıza bakmam benim ne işim olur.
Karşı cinse bakmayanın aseksüel ya da eşcinsel oldugunu düşünüyorum. Mesele bakıp bakmamak değil zaten mesele hayatımızda olana saygı duyup duymamaktadır, zannımca.
Ben güzel ve seksi bir kadın gördüm mü bakarım.
Hayatım da bir kadın varsa.. aa dur bunu kendi adıma açıklayamayacağım.
Insanın hayatında biri varsa karşı cinse duygusal ya da cinsle bir çekim duymaması gerekir. Toplumun bunun tersi yönde bir dayatması olduğu ve bu dayatma sonucu ilişikisi olanın ek ilişkiler edinmesi ve bunu istemesi normallesiyor.
Oysa biz toplum bireyleri ayıp bir şeyi ayılmasak erkekler olarak kadinları konuştuğumuzda sidik yarışı yapacağımıza ayıp planı ayıplasak bence yakışıklı erkekler güzel kadınlar olabiliriz de işte napcan kime anlatıyorsun bunu. Anne baba. Anne baba. Onların rolü çok çok büyük.
Çocuklarına erdemli ahlâklı olmanın lezzetli huzurunu tatlandırıp güzel yetistiremiyorlar.
Bazen yeri geliyir günümüzün ebeveynler beni çok umutlandırıyor bazen de öyle korkuyorum ki 20 yıl sonraki Türkiye toplumunu. Duygu gecişi çok yaşıyorum.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa bunu genelde insanlarız sınıfa giriyor Yani bunu erkek kadın olarak değerlendirmeye diyorlar ya işte Ortadoğu yani Müslüman ülkelerde kadın açlığı olduğu için kadına illaki bırakıyorlar Peki o zaman Ben de şunu söylemek istiyorum kimse zannetmesin ki yurt dışında da aynı şeyler olmuyor insanların doğası gereği zaten her zaman için karşı cinse bakma ihtiyacı hisseder Çünkü Allah bize öyle bir yaratmış ki biz çiftleşelim diye vücudun çalışma şekli bu yani hormonların bir sonucudur Ama tabii buradan şunu Kimse anlamasın ki burada amaç sapıklık yapmak Tabii ki bunu zaten hiç kimse kabul etmez edemez dünyanın hiçbir yerinde zaten bu böyle değildir ama sonuçta kadınlarda erkeklere erkeklerde kadınlara bakma ihtiyacı her zaman için hisseder Bu senin yaratılış gereğindir
25 Yorumla- +1 yıl
Işte aşağıda da Onu anlattım zaten Yani benim orada anlattığım şey tamamen Hani erkekler ya da kadınlar istediğini istediği sapıklıgi yapabilir anlamına kesinlikle gelmez Evet bu da en büyük sorunlarından bir tanesidir ki bir kişiyle yetinmemek onun ilacının ne olduğunu bilmiyorum maalesef
- +1 yıl
Satiliyomu 😀😀
+1 yılbu kinin sebebi nedir acaba?
hayatında ki bir erkeğin herkese bakmasının sebebini hiç kendine sordun mu?
o Erkeğin başkasına bakmaması için onunla yeterince ilgilendin mi?
ilgi derken sadece mesaj atmak, beraber gezmek değil tabi ki..
ona değer verdiğini hissettirme, onu sevdiğini ona sadık olduğunu onun da aynı şekilde sana bağlı olmasını HİSSETTİRDİN mi?
yok bu saydıklarımı yapamadıysa o Erkek başkasına da bakar, başkasına da gider:)00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİlk bakışta bir beis yok, mesela gördükten sonra gözünü alamayanda. Erkeğin tesettürü göz kapağıdır arkadaş, onlarda başını eğmesini bilecek. Hele böyle gözleriyle yiyip bitiren tiksinç tipler var, düşman başına.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSadece bakıp geçiyorsa zarar etmez galiba, görüyorsa sıkıntı.
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bakmayan erkek varsa ya mümindir ya da imamların bir tık üstüdür :D şaka bir yana bence her erkek bakıyordur.
Açıkçası 18 yerlere girip bakan fazla sayıda erkek vardır
Sokakta giderken fiziğe bakan vardır
Benim gibi sadece yüzüne bakıp "lan ne güzel kız" gibi cümleler kuranlarda vardır
Ha bakmayan var mıdır evet ama sokakta yürürken 100 TL bulmak kadar zordur.
(Bence erkeklerin %55 18 yerlere girip bakanlar %30 u fiziğe bakanlar %12 si sadece yüze bakanlar ve %3 ise bakmayan erkek falandır)15 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 320 cevap paylaştı. Bu erkeklerin doğasında var. Bunu engelleyemezsin. Ama şu da var; bir erkeğin kadınlara bakması onu sapık ya da sadakatsiz yapmaz. Aynı, bir kadının yakışıklı ya da çekici bir erkeğe bakması gibi. Yeter ki karakteri güzel olsun. Sana değer versin, seni incitmesin, incinmene müsade etmesin. Acaba, yakışıklı ve seksi bir erkek gördüğü zaman, onu hayal etmeyen kadın var mıdır? Hiç sanmıyorum. Az ya da çok içinde mutlaka birşeyler kıpırdanır. Fakat itiraf edemez. Karşı cinse ilgi duymak sağlıklı bir insanın yapacağı bir tepkidir. Bunu anormal karşılaşmamak lazım. Bu oldukça da masum ve makuldür.
10 Yorumla
+1 yılBiraz düşündüğümde size hak veriyorum. Görmek ile bakmanın farkını idrak edememiş bir çok kadın ve erkek olduğunu düşününce evet haklısınız.
Kimselere kin duymayın, kimse için kendinizi üzmeyin ve geçmişte olan hadiseleri bence ne karşı cinse ne de kendinize bedelleyin.
Biraz seçici olmakta fayda var diye düşünüyorum.
Sevgi ile kalın..20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTüm erkekler öküz diyen bir kız ahırdadır ve açilen çıkmalıdır. Dünyası ahır olmamalıdır. Öküzler için farketmez damızlık olarak beslenir önüne gelen boğa altı ineklere atlamaktır tek görevleri 👍 Bu arada görsel süt çiftliğinde çekilmiş bir foto ve onlarda inek 😉

;) 23 Yorumla- +1 yıl
Yaa bak kimse bakmıyor sana :)
Oysa sen yatmışsın soteye kim bilir kimleri kesiyorsun bu görselde ;)
+1 yılErkeğe bakmayan kadın sayısından daha çoktur karı kıza bakmayan erkek sayısı. Bakış açısı önemli tabi bu boyutta. Neye inanmak istersen ona inanırsın.
41 YorumlaBakmak ile bakmak arasında fark var elbette. Neyse sorunu beğeneyim. 😃
43 YorumlaBakmak vardır bir de kafasını çevirip içine düşmek vardır. Sen bakmıyor musun kimseye mesela? Anlamıyorum adamlara at gözlüğü mü takalım. Kimseyi sosyal medyada takip etmesin, arkadaşlarıyla çıkmasın, kimseye bakmasın, nefes de almasın olsun bitsin bari...
Bakar ama senin yanındadır aklıyla kalbiyle ruhuyla teniyle... Sadakat ve bağlılık çok daha derin kavramlar. Bu kadar basit şeylere harcamasak mı acaba belki de muhteşem olacak ilişkileri ve erkekleri!! Her ilişkiye bu adam beni aldatacak diye başlanmaz.10 YorumlaInsanlar memeli hayvanlardandir. Memeli hayvanlar genel olarak tek eşli degildir. Kisacasi insan tek esli degildir. Insani tek esli yapan medeni dunyanin bize dayattigi evlilik kurumudur. Insanlar bu kurum sayesinde tek eslilige zorlaniyor. Evli olan erkeklerin ya da kadinlarin baska kisilere bakmasi, ilgi duymasi evlilik yoluyla bastirdigi duygularinin aciga cikmasi ve tepki vermesi sonucu olur. Ama mesela kazlar hayati boyunca yalnizca tek bir eşe adarlar kendilerini. Eşleri ölünce de yeni biriyle birlikte olmazlar. Şimdi kazlarin bu davranislariyla insanlari karsilastirdigimiz zaman insanlara tek esli diyemeyiz. :/
10 Yorumlaİnsanın fıtratında olan birşey bu herkes nefsine yeterince hakim olamıyor bir çok kişi nefsinden olduğunuda bilmiyor sende sanırım insanoğlusun kendine uzaylı muamelesi yapmanın kimseye faydası yok
Birazdaha düşünün sınavdaysak eğer bunu yapmalısınız15 Yorumla
+1 yılBence kendini yenilemelisin. Güzel bir kadın görünce niye bakmayalım? Ha diyorsan, öküz gibi niye bakıyor tamam fakat beğeni ile bakan erkeğin ne zararı var? Siz kadınlarda da şöyle bir arıza var; bir erkek çok güzelsin dediğinde "sanane be salak" demek yerine teşekkür et geç! Sizin psikolojik sorunlarınızı erkekler nereden bilsin, Allah Allahh yaa😋
10 Yorumlaİhanet dediğin gibi sadece bedenle olmaz.
Bu evreden önce bakışlar düşünceler hatta hareketler bile bunun perde arkasıdır ve bence ihanete dahildir.
Benim bir düşüncem vardı bir kaç sene öncesine kadar kesin hükümle vardığım "herkes herkesle olabilir" gibi. Kadın içinde geçerli erkek içinde. Bu zamanda aidiyet duygusu genellikle yaşanmayan, bilinmeyen bir duygu. Bahsettiğin şekilde yaşayan kadın erkek mutlaka vardır yinede10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. Bence Doğru Erkeğe Rastlamadığın İçin Önceki İlişkilerinde Erkekler Hep Seni Üzdüğü İçin Bütün Erkekler Aynı Gözüyle Bakıyorsun Bu Yanlış Bir Düşünce Hayat Devam Ediyor Seninde Karşına Elbet Seni Mutlu Edecek İstediğin Biri Çıkacaktır Eski İlişkilerinden Edindiğin Tecrübelerle İlerde Tanışacağın Erkeklere Daha Temkinli Yaklaşmalısın Ama Eskilerin Acısını Sırf Unutmak İçin Yeni Tanıştığın Birilerine Yansıtma
10 Yorumla
+1 yılKarıya kıza bakmayan erkek tabii ki de var. Yanlışı görülen insanlar yüzünden başkalarını da suçlu görmeyi nasıl da iyi biliyoruz. Genelleme yapmak yerine size uygun olanı arayın😏
12 Yorumla- +1 yıl
Umudumu yitirmemeliyim yani?
- +1 yıl
Doğru insanı bulamamaktan yakınan insanların en büyük sorunu, uygun insanın aslında doğru insan olduğunu bilmemeleridir. Sözün özü doğru insan yerine uygun insanı aradığın sürece umut her zaman vardır:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek gibi giyin bakalım kimse bakıyor mu.. erkekler masum 🙄 biz de gri eşofmanla gezelim o zaman bu ne la ... utanmıyorlar giyerken ama bakınca canavar kesiliyorlar... git uzayda yasa erkeklerin olmadığı bir yerde
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDaha kolayı var düzgün giyin bacak meme gostermeden.. biz açmayın olmuyoruz tayt giymeyince
Cevap sahibi+1 yılValla daha kolay bir dene
Cevap sahibi+1 yılArtık kim öyle rahatsız oluyorsa ona diyelim o zaman
- Kişilik & Karakter konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılBİrileri erkeklere yine kızgın..
Karıya kıza bakmayan erkekler var. Kafanızda aksi şekilde değerlendiriyorsunuz hep.24 Yorumla- +1 yıl
Umarım başkalarına kötü gözle bakmayan bir erkeğe denk gelirsin. Var yani merak etme.
- +1 yıl
Umudunu yitirme tatlı minnak serseri olmayada devam et
- Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılGerçek manada erkekse biyolojik yapısı gereği bakacak yani, sadece bel ki bakmanın boyutlarını derecesini konuşabilirz 😂
11 Yorumla
+1 yılErkeklerin kadın düşkünü olması kadınların işine daha çok geliyor. İffetli erkek olunca "ayy sünepe bu" diyorsunuz. Geçin bunları...
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle demesen bile senin düşüncene nerden baksak mantıksız. Kadın peşinde koşmayan erkek, kadına nasıl ulaşacak? İlk adımı daima erkekten bekliyorsunuz.
Birini çok sevmiştim , kafamı kaldırıp bakmazdım. Saçmaymış bu derece sevmek 🤣
29 Yorumla
+1 yılEtrafta bu denli teşhirci kadın varken ve benim bile kadın olarak dönüp bakmamı sağlarken erkekleri düşünemiyorum bence erkek ve kadını değişmeli var olan düzen sıktı ne ilişki kaldı ne evlilik
31 Yorumla- +1 yıl
@weuwua zavallı derken sen kimsin?
Bugün herkes bir üzgün hatunlar limanınız olabilirim lmüçlçaüü
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılBu bakmaz diyenler bile bir bakmışmışsın değişmiş. Bakmayanların sayısı gittikçe azalıyor.
15 Yorumla- +1 yıl
Onlar yüzünden moralin bozulmasın🙂
Bunu bildğim için bu zamana kadar hep soğuk davrandım erkeklere ama artık ya biz alışıcaz ya da onlar değişecek. - +1 yıl
Ozamaan gönüllü saplardan olalim 😅
+1 yılBakmadığım için, dürüst olduğum için, ihanet etmeyeceğiö için her tülü maddi ve çevre olsuğu halde cinsellik yaşamayıp bir gün evlenirsem diye kendimi koruduğum için
benim değerimi kimse bilmez
Yanlış ansılmasım güzel fiziğim kariyerimde var.10 Yorumla
+1 yılYok denecek kadar az. Nerde öyle sadakatli erkek 🌸
21 Yorumla
+1 yılUmudunu kaybetme aslanlar gibi kariya kiza bakmadan dimdik yuruyorum 😀😀
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 475 cevap paylaştı. Sana bakmıyosa başkasına bakıyordur, vay terbuyesiz, ahlaksız, alçak
11 Yorumla
+1 yılKonunun cinsiyetten öte şahsiyetle ilgisi var lakin ne desem boş. Devam... :))
11 Yorumla
+1 yılBen ömrümde aseksüel sadece 1 tane erkek tanıdım gayet efendi beyefendi biriydi. Keşke böyle erkekler çoğalsa ama nerde... çok nadirler.
40 YorumlaEn son dün evli birini :) dimdik bekar ve sevgilim yok o yüzden kaçamak benim için normal dün yaptığım gibi birliktede olurum bakarimda ama hayatımda biri olsa işim olmaz
10 Yorumla
+1 yılVar benim o. Ben hiç bakmam. Tabi bazen çok dikkat çekenler oluyor sonuçta erkeğim bende. Çok ilgimi çekerse bakarım onun dışında kimseyi rahatsız edemem.
10 Yorumla
+1 yılSadakat çok farklı bir kavram gün gelir ihanet eden sadakat ister oyüzden kimseye kinli olma boşver gerçekten seven ihanet etmez her yönden doyurabiliyorsan tabi
10 Yorumla
+1 yılŞerefsizee bak
Dudaklarını yalaya yalaya bakıyor hem de 😂😃
Ama haklı
Ahırda ne işi var sütün bacaklı garınin :)20 Yorumlaben ben yolda gecen kızlara bakmıyorum kızlarla oturup sohbet etmiyorum... ve asla kız arkadaş edinmedim yalan konuşmadım aldatmadım sonunda bana ne oldu biliyor musun
24 Yorumla- +1 yıl
canı yandıla her gece ağlamaktan gözleri şişti... biliyor musun yanalrına kız oturduklarında allahtan cekinip korkan kızın yanından ayrılan erkeklere ne oluyor biliyor musun ilerde eşim olaçak diyip elelrini tertemiz tutan erkeklere ne oluyor biliyor musun nereden bileçeksin kaba konuşan erkelerin peşinden giderken efendi erkeler size mesaj dahil atmamışken o sapıkça mesaj atan erkeleri görünce onalra ne oluyor biliyor musunuz... aslında aşağılık olan efendi erkelere laik olmayan sizler siniz... iğrençliklerle yaşamaya mahkumsunuz
- +1 yıl
ben hakaret etmedim doğru olanı söyledim size kiabr davranan erkelerden kaçıyorsunuz onalrı ezik özğüvensiz oalrak ğörüyorsunuz nede olsa özür dielr haklı olsa da nede olsa peşimden koşar diyorsunuz efendi iyi insanalrı sevmek benimsemek gibi bir huyunuz yok kullanmak için iyi insanalrı arıyorsunuz... iyi insanlar da sizin iğrenç oldugunuzu görüp kaçıyor... sonra cıyak cıyak diye iyi insan arıyorsunuz...
yok bu cinsin özelliği erkeğe bakmıyan kadında yoktur aksini iddia eden yalan söyler ama benim gibi kötü gözle bakmıyan erkekler var
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 824 cevap paylaştı. bakmayanlar var ama siz onlara denk gelmiyorsunuz siz de serserilerle takılmasanız hani ama artık umudum yok bu yüzden seveni üz düzene uy ve de takılma devrii
10 Yorumla
+1 yılGeçen bir kız gördüm aseksuel erkek istiyormuş ama evlendikten sonra seks de yapmalıymış. Siz kadınlar delisiniz.
10 Yorumla
+1 yılYok malesef hep senin yanında olmak istiyorum derler ama sen yokken başkalarına da yürümeyi ihmal etmezler
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. O an ki ruh halime göre değişir bazen sık sık bakarım bazen hiç oralı olmam isterse kızlar benden hoşlansın
10 Yorumla
+1 yılDışarda durtukler yanınlmdaki beni durtukleyende kadındır şuna bak kısacık giymiş diye ama umursamam.. bakmam
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu baya imkansız bir şey. Karıya kıza bakmayan erkek yoktur.
Bakmıyo gibi durur ama çaktırmadan da olsa bakar.10 Yorumla Kendi cevremde en masumu ben iken hatta her kadına baktığı için kızan ben bazı durumlarda gözümü alamıyorum.
10 Yorumla
+1 yılBakmam diyenlerin hepsi yalan söylüyor net.
12 Yorumla- +1 yıl
https://m.youtube.com/watch?v=jL_xZF-SLk8
Salla kız boşver. :D
- Kişilik & Karakter konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılYoksa sen babası karate şeysi olan kız mısın?
https://www.youtube.com/embed/qJWS1dnatYM10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılValla ne yalan söylim bugun bir kıza baya baktım
ilginçtir oda bakıyor gibi geldi
bakalım nereye varacak iş:)10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 606 cevap paylaştı. Bakmayan varmıdır bilmem ama , çirkin bakmayan bulabilirsin. Gözü tok, gönlü tok olmalı adam dediğinin.
10 YorumlaMaalesef yok o aradığından bulursan banada gönder bizimki maydanoz tarlasından esrar beklemek gibi bisey
26 Yorumla- +1 yıl
Öyle erkekler var
- +1 yıl
Denk gelir niye gelmesin ki
- +1 yıl
Denk gelir iyi seçim yapmak önemli
+1 yılYok denecek kadar azlar galiba ama neyse ben henüz öylesine denk gelmedim
20 YorumlaBen Allahın izniyle , sevdiğimden gayrisina başımı kaldirirsam namerd oglu namerdim
20 Yorumla
+1 yılGüzel kız görünce ben bile bakıyorum aslında ama...
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 716 cevap paylaştı. Valla güzel bakımlı bir bayan gördümü herkes bakar ben bakmam diyene pek inanmam. İnsanda nefis diye bişey var illaki arzular. Ama önemli olan kendine hakim olmaktır.
10 Yorumla
+1 yılErkeklere bakmayan kadın varsa, kızlara bakmayan erkekte vardır
20 Yorumla
+1 yılKadınlar bile bakıyor ama tabi bu tabir değişir. Bilemedim.
20 YorumlaYoldan güzel ve bakımlı bir kız geçse çevredeki erkekler hep bakar yaş kaç olursa olsun bazıları çok detaylı bakar bazıları göz ucuyla bakar sonra kafasını çevirir ama hepsi muhakkak bakar.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarıyı kızı bilmem de dört tekerlekli tenekelere bakmayan erkek yok
10 Yorumla Bakan sadece erkekler gibi monuşuyorsunuz'ya birde 😏😏
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılYok tabiki bende erkeklere çok kinliyim yanlız geldim yanlız gidicem ahhsjd
20 Yorumla Hepsi bakıyor :/ Acaba evleneceğim adam ne yapıyor şu an da😒
10 YorumlaNe demiş Manga,
Dişi sinek bile görsem laf atarım.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanırsam o bana bakıyorsa yüzüne bakarım yani
Ama hayatımda biri varsa bakarsam namerdim10 Yorumla
+1 yılBakmak bazen farketmeden olabilir... Görmedikçe sorun olmaz... Göz bakar ama gören beyindir, zihniyettir...
20 Yorumla- Devamını Gör (109)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat