AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Bir de kadın olacaksın sen değil mi? Utandım vallahi. Bir gün başına gelirse anlarsın ironiyi o zaman.
Bu ülkede 10 yaşındaki erkek çocuğuna bile tecavüz edildi. Bunun giyim kuşamla ilgisi yok. Hoş, kızlarda kendini afişe etmese ve birbiriyle seksapalite yarışına girmese daha kolay olacak bunu anlamak ama neyseeee.
benimde bahsetmek istediği tam olarak bu. Kendini teşhir edenler dolu, üstüne bir de aa bakmasınlar ama diyebilecek kadar ergen ve cahilce yorumlar yapıyorlar.
Sende haklısın bir bakımdan.
Bayanların verdiği cevaplar cehâletin ne boyuta ulastigini gösteriyor
Bayanlarin cogu acip sacmakla kafayi yemis, yarisa girmis durumdalar cok. yazik
Anlamadığın bu kadar ehl -i İman sahibi adabiyla kapanıp ahlakli bayan varda biz neden bulamıyoruz. Ya onlarin dedikleriyle yaptiklari birbirini tutmuyor ya da bizde sorun var hangisi çözemedim ama kitap ve sünnete baktigima göre sorun onlarda
bulamıyoruz derken?
Yani arıyorum öyle ehl-i iman sahibi, kitap ve sünnete bağlı ve Allah ve REsulünün dediği gibi yaşamak için mücadele eden nefsiyle cihad eden bir hanım ama yok. Bulamıyorum derken onu kasdetmiştim vesselam.
Ha diyeceksen ki onu burada bulamazsın zaten onu bedne biliyorum öyle bir arayış içindede değilim ama yokda demiyorum. Aile terbiyesi anne baba terbiyesi görmüş Allah kitap sünnet bilen hanım kardeşlerimizde vardır ama denk gelirse artık
haklısın
Eyvallah.
Okumasını severseniz ve dini konulara ilginiz varsa eğer;
www.sunnetullah.com
sitesini inceleyip bakabilirsiniz.
sağol çok da ilgim olduğu söylenmez, sadece kıyafetime dikkat ediyorum dedim ama yine de sağol
Bence artık ilgilenmen gerek. Zamanı gelip de geçmedi, mi?
Biz aynısını yazsak tecavüzü destekler
olurduk. Kimse kusura bakmasın
kız haklı.
Tesekkurler...
Ablacım sen sen ol büyük konuşma derim sana mevzu kapalı kıza taciz olmaz kapalı olmayan kendisi istiyora getirme. Evet her insan farklı giyim tarzına sahip ama hiç bir kadın o mini eteğide kapalı kıyafetide tacize uğrayım diye giymez. Sen sen ol yoğurdu üfle
Ne kadar dekolte giymiyom biyerimi açmıyom desende bir gün laf atılıp tacize uğrarsan (umarım daha fazlasını yaşamazsın çünkü kimse böylesini haketmez!) bu dediklerine (kustuğunu) o zaman pişman olucaksın (yerden porsiyon porsiyon yiceksin).
Insallah olmaz, ben kapali bir kiz degilim zaten ki acilayim..
Sadece usturuplu giyiniyorum dedi, basortum yok
bende kapalısın demedim ki zaten. ben bunu anlatmaya çalıştım ama ya sen anlamadın ya da ben anlatamadım herhalde. benim bahsettiğim saç baş değildi zaten.
bacım sen biraz önce cebraille cennetten mi indin :D töbe töbeee :D ama harika düşüncelerin , seni, yetiştiren anne babadan Akkah sonsuz Cennet hayatları boyunca razı olsun.
Allah olcaktı Allah :D akkah ne karrdeşim :D rabbim affet adını yanlış telaffuz ettim
Sanirim melegim hahah :)
Tesekkurler bu arada. Ailemde kapali degil ama cok guzel yetistirdiklerine eminim
sen emin olmasan da şu kurduğun bir kaç cümle kişilik özeti yapıyor yeterince. senin bu davranışın kalçam nasıl deyip poposunun resmini paylaşan assalak kıza kapak olsun :D inşallah bakar o kız bu konuya :D bakıyorsa "merhabaaaa assalaaaaak yine ben " :D
Yaa evet haklisin
Doğru tabiki ama bizdede hata yok değil cümlemizin bir iman tazelemeye ihtiyacı var.
kesinlikle.
12 yaşımdan beri pantolon almadım giydiğim en kapalı şey tayttır bende tacize uğramadım bunun senin götünü kapatmanla ilgisi yok bunun o sapık erkeğin sana denk gelmemiş olması şansınla ilgisi var sapık senin zaten dışındaki kıyafetini istemez canım ne kadar kapanmış olursan ol içindekini ister
Orada yazılanları ben de okuyorum. Kızın biri yazmış, 12 yaşında babam tarafından taciz edildim diye. Bir kız 12 yaşında babasını ne yapıp tahrik edebilir? Bu sana mantıklı geliyor mu? Erkek senin sesini duysa tahrik olabilecek bir varlık zaten. Açık ya da kapalı giyinmen fark etmiyor. Suç giyimde değil, suç insanları giyimlerine göre ayırıp kolay lokma zanneden o zihniyette. Sana da bu kafayla uzun ömürler diliyorum.
İlk tacize ugradigimda kucucuk bir kizdim 13 yasinda cocuktum ben ya cok acik giyinen bir insanda degilim peki neden taciz etti o o* cocugu bunuda acikl bacim.
kesinlikle katılıyorum
Dogrudur. Seni tanimadan yorum yapamam asla. Ama bildigim kizlar ve ki yolda saga sola fena bakislar sonra laf geldiiii aman allahim diyorlar.. lafim sana degil
Hic bir kadin ne yaparsa yapsin tecavuzu tacizi tecavuzj haketmez unutma yasamadigindan bilmiyosun soylemek kolay geliyo.
Canim benim ben de usturuplu giyinirim, kapali degilim fakat ben tacize ugradim bu ne demek oluyor peki? sen sansli olanlardansin
Evet bol bol dua edin ve korunun...
Sen ne tür bir beyinsizsin ki? Kars'ta tecavüz edilip öldürülen mert yine Adana'da tecavüz edilip yakılan gizem o çocuklarda mı teșhirciydi? Bunun giyim kușamla ne alakası var
Tabiki tecavüz tamamen eden kişiyle alakalı onun hasta ruhuyla ama şuda var ki birgün birine tecavüz etmeye karar versem ve önümde iki seçenek olsa ben mini etekli olana ederim.
Ee iste bundan soz ediyorum
Çirkini öpmemişler ben namusluyum demiş.
Ülkenin insanında bu denli bozuk zinhiyet yer alıyorken, giyime kuşama bakıldığına mı inanıyorsun? 14 yaşındaki kıza Kur-an kursunda tecavüz eden imamın neyden tahrik olduğunu bir açıkla sonra böyle tatminkar paylaşımlar yapıp egonu besle. Eğitim şart birader, şart..
teşekkürler, nasıl istiyorsan öyle düşün
Çocuğuna tecavüz eden, ördeklere tecavüz eden insanlar sence giyim tarzlarından dolayımı tecavüzü hak etti?
toplumu yaralayan konulardan sonra , şöyle olsa böyle olsa gibi yorumlar , tartışmaları boş görüyorum. Bunların konuşulacağı zaman şimdi değil olaylar sıcakken herkes susmasını bilmeli.
Onunla bunun alakasi yok, ordaki kiz masum bahsettiklerim suclu malesef
hiç bir suç , böyle sonucu doğuramaz ! yarın ne olacağı belli olmaz , ölmüş birinin arkasından da öyle konuşma bir gün olur ya ahı tutar başına gelir?
Olmus birine masum dedigim icin mi ahi tutar? Anlamadin yazdigimi
sen sen ol zora düşmüş birini yadırgama boş ver haklı da olabilirsin ama yadırgama.
Sen bilerek dalga mi geciyorsun ablacim benle, yadirgamak ne demektir.. olmadi. Gercekten icten uzuldugum hi konu
Bu tacize uğrayan kızlar nerede yaşıyo ya? Yakınımda olsa müdahil olcam ama nedense hiç görmedim. Ayrıca etrafımda öyle taciz etcek insanda yok. Nerde yalıyonuz gençler siz ya
Valla herkes bir tutturmus ayni sey sey, kuyruk sallayan varken sallamayana niye baksinlar
Herkeste nefis denen nalet şey var, kimisi sahip oluyo kimisi herşeyi aleni yapıyo. Ama şuda var mantıklı açıdan bakarsak kafama çanta yiyebilceğim ya da beni ulu orta çığlık atarak rezil edecek bir hareketi ben neden yapim? Sanki al gülüm ver gülüm ilişkisi var gibi biraz
Evet..
Ben alakası olduğunu düşünmüyorum, çünkü bu dediğin açık giyinen tüm kadınların taciz edilmeye hakkı vardır demeye gelir. Açık kapalı giyinmek kişinin ahlakına, yaşam şekline göre değişir ancak bunun tacizle alakası yok bence. Çünkü bu ülkede kadına taciz 9-10 yaşlarında küçük kız çocuklarıyla birlikte başlıyor. Hem de imkansız diye düşündüğünüz ortamlarda... O yüzden o yaştaki çocuk bunu ayırt edemeyeceğine göre, bu iş bizim halkımızın zihninde ve terbiyesinde bitiyor bence.
8 aylik bebek de dekolte vermisti zaten, kesin kicini basini acmistir yoksa adam neden tecavüz etsin el kadar bebeye degil mi ya?
şiddetin, tacizin ve tecavüzün haklı nedeni, kabul edilebilir gerekçesi yoktur.
Kesinlikle sadece kadının giyimine, ya da çevredeki erkeklere bağlı değil.
Bu iki sebepten biri olabilir, Kadın çok güzel giyinir ama adamlar şerefsizdir yine sarkıntılık yaparlar.
Kadın çok açık giyinir, adamı baştan çıkartır böylede olabilir.
Ben 2. dedgini yediremiyorum o tip bayanlar gelip uzuluyro
Asansörde sevişirken kapı açılınca sevgilisini üstünden iten tesettürlü de gördüm... Onların tacize uğraması zaten olmaz ki, kendileri adamların üstüne çıkıyor bu devirde...
Ayrıca üstte cevap yazan f ile başlayan üye adına sahip üye, zamanında buradaki neredeyse tüm kadınlara mesajlarla yavşamış biridir, kaldı ki engelledim... Şimdi namusluluk taslamasın pis tacizci...
Neyse ki, bu tacizcinin hiçbir tanışma mesajına cevap vermedim ama duruyor...
Fuoc... ile başlayan üye... Sonra da tecavüzcü diyorlar diye de p. çliğini belli etmiş, Ahlaksız p. zevengin oğlu... Dikkatli olsun kadınlar...
allah allah...
Dediğin doğru
ama bşörtülü insana da laf atanı da gördüm
her zaman öyle olmuyor
örtü elbette koruyor ama biyerde de erkeğin adamlıgı şart
O erkeklerin zihniyeti, ustelik cok yanlis... bizde ustumuze duseni yapmaliyiz
Allahın kışında şortla çıkmıyoz üzerimizdede kalın kalın montlar var ama sonuç değişmiyo.. bunu yazan kızın zihniyeti daha yakın zamanda kapalı bir bayana yapılan taciz görüntüleri yok muydu bütün haberlerde.
Eyvalla kısmen haklısın ama sen bir allahın kuluna bunu yapamazsın bu acıyı ona yasatamazsın bu cahillik karaktersizlik serefsizliktir
10 yaşındaydım ne açık bir yerim vardi ne kötü bir hareketim.. Eğer otobüsten erken inmeseydim bende tacize uğrardım hatta belkide tecavüz..
Arkadaşlar böyle insanlar için kendinizi yormayın. Allah'a havale edelim. Senin bu soruyu yeni paylaşman asıl ironi, anladın sen
Ah canim ah insallah dogru yolu bulursunuz...
www.facebook.com/.../?type=1&theater
...
Tek birşey söyleyeceğim. Kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan. Bunu düşün.
Kinamiyorum oneride bulunuyorum.
kızım bence sen o2 yakma. gereksiz çünkü. israf yani. bildiğin israf.
Pardon? Erkekler aliyor da noluyor, gorduk...
erkekler alıyor da insanlığın nesli devam ediyor. en azından bu yolda sana gerek yok. kusura bakma ama varlığın anlamsız senin.
Tanimadigin ve sadece bir konunun ufak bir detayinda gorusune katilmadigin bir kadin icin bunlari soylemek cok cahilce degil mi sence
yok çok cahilce değil bence
Tamam az cahilce olsun o zaman, anlasalim?
senin yorumun kadar cahilce değil en azından. anlaşırsak böyle anlaşabiliriz?
Anlasma feshedilmistir
ortada bir anlaşma yok ki feshedebilesin.
Of ne zekisin ya tamam... konuyu saptirin
zekiyim sağ ol da ortada bir konu yok zaten bu dediğin şey konu bile olamaz ortamlarda. kendi kendini haplamış derler adama.
Bu sitede tamamen kapalı ve bol, hiçbir şekilde tahrik edilmeyecek gibi giyinen birinin taciz olduğunu okudum siz neden bahsediyorsunuz? Kapalılara bıle bakan var, o senin şanslılıgın
dikkat cekmen için açık giyinmene gerek yok dogustan gelen bir durum, bu dediklerine göre sende o yok bu yüzden rahatsın ama gerçekten güzel ve çekici olup sade giyinenlerde var, herkes çirkin degil
Ben de çok kez lafla, temasla taciz edildim. Hatta bir keresinde daha fazlasına zorlandım. Ama bunlar yaşanırken ne mini etekliydim, ne dekolteli? Gayet sessiz, kendi halinde biriyim. Bizim suçumuz ne, nasıl gerizekalıca bir yorumdur bu?
Sen sanssizmissin kardesim otur bolca dua et..
Senın ben olmayan zıhnıyetıne tukureyım. aklım almıyor ya. Erkeklerın serefsızlıgı degılde kadının sanssızlıgı mı bu? Kızım senın gram beynin yok mu
Düşünme kapasitesi bu kadar bu insanların, algılamakta güçlük çekiyor insan
Eşşek s. ken bile var eşşektemi südyenle tangayla gezdi?
o sapkınlara diyecek laf yok zaten. Ben olayı kadın tarafından yorumluyorum
Türkler yapmıyor onları doğu kesimde oluyor genelde hayvana tecavüzler.
Ya çıkıpta bana burada Türkler yapmıyo Kürtler yapmıyo gibisinden konuşmasın kimse. Birsürü videoları haberleri görüyoruz daha geçen sene aralıktamıydı İstanbul'da adam köpeği yapıyordu damacana yapan bile var. Kimse tecavüzüde bez parçasına bağlamasın bu kadar zihniyetsiz olmayın.
Yarin ne gelecek bilemezsin basina asla bilemezsin ve bu dedigin laflari yiyeceksin ofke kusa kusa. Baska bir sey demiyorum.
Senin gururun onurun yok mu? Yani kadının giyim tarzına bağlı tacizi hakedip haketmediği öyle mi?
Senin tacize uğramaman g*tünü kapatmanla alakalı değil, şansın varmış o kadar.
Herkes kendini bilmeli kimse kimsenin kıyafetine karışmamalı kıyafetten önce zihinler değişmeli yoksa onlar kapalıdır da açık görür
Bugun degisim baslasa eskiye donmek icin (bu iktidardan onceye)50 senemiz oldugunu biliyor musun o yuzden bugun adina onlemimizi almaliyiz
Kizina tecavuz Eden bir ulkede Yaşiyoruz Gozle Taciz Edilmisindir gene Edilmisinidr Gec Bu işleri : )
40 yaşlarında çarşaflı kadınlara elleyenler bile var ülkede. Karşı cinsten olması yetiyor, gerisi hikaye
Gece sokakta yürüyordum balodan çıkmıştım ve mini etek vardı laf attı biri ( tiner çekiyordu çop topluyo falan) su şişesini kafasına atıp kaçmaya başladım :D
Yaaa iste allah korusun cikmayin oyle bir daha, tabi bali gecesidir olur..
Yazdiklarinla hicbir alakasi yok! Basina gelmesini istemem, sadece basina gelmeden de bununla alakasi olmadigini anlamani dilerim!
zırvalıyorsun. kendi cinsine nasıl bir düşmanlık bu? bir gün niyeti bozmuş bir manyağa denk geldiğinde ne giydiğin bir şeyi değiştirecek mo sanıyorsun? adamlar cansız nesnelere, eşşeklere halleniyor, onlar da mı dekolteli?
şanslıyım ki o bir sapkına denk gelmedim
herkes senin kadar şanslı değil işte. başkaları icin üzülmek yerine kendin için mutlu hissediyorsan sen de en az bunlari yapan erkekler kadar hasta ruhlusun demektir.
Haksız yere böyle durumlara uğrayanlar için nasıl üzüldüğümü tahmin edemzsiin bile. Kendini açık saçık öne atanlara da allah ıslah etsin demekten başka birşey diyemiyorum. Tabi hem kapalı giyin demiyorum yeri var her şeyin gece klübüne giderken başka giyinirsin, Ankara kızılayda başka..
soruyu actigin cümlelerinle şu anki ağzın bambaşka...
bunun haklısı haksızı yok, bu iğrenç kafayı değiştir.
kimse kimsenin fikrine karışamaz "değiştir" de diyemezsin. Haydi iyi akşamlar sana.
eger bazı pisliklere karşı toplumun tepki gösterme ve kınayarak yaptırım uygulama gücü varsa, toplumun bir uyesi olarak elbette diyebilirim. degismesi gereken sensin.
Hangi pisliklerden bahsediyorsan git onlara bağır çağır hadi hapishanedeler.. ben kadınlarda da suç oldugunu dusundugum icin yazdim madem tepki gosterme ve kinama gucun varsa benim de o kadar goruslerimi yazmaya hakkim var herkes bazilari gibi "Genis" olamaz
iyi, bir gün başına gelirse bunun kıyafetle bir ilgisi olmadığını anlarsın derdim ama yine de bunu dileyemem, benim içim seninki kadar karanlık değil. zararsız yollarla bunun kıyafetle hiçbir ilgisi olmadığını bir gün anlarsın umarım.
Umarim, allah gostermesin hic kimseye
giyiminden dolayı kmseye laf atamazsın isterse kilotla gezer nefsine hakim olacaksın bir şekilde ama bu çok zor bişey işte
Ee olun o zaman
bazı davarlar mini etel giymeseymiş diyo din, iman, şeriat cart curt dye her dakika dem vuruyolar.. ulan davar ALLAH C. C sana böyle bir hak veriyor mu yoksa hesabını soracak mı.. sen benm su kuluma dünyada iken giyiminden dolayı dinsiz, imansız diyodun bu hakkına sana veren kimdi? kalbinimi yardın baktın?
kadının nasıl giyinmesi gerekdiği kuran-ı kerimde yazıyor zaten, ona uygun giyersin giymezsn ona karısamam günahınıda alırsın tabiki.
Sen burada kimseye hakaret edemezsin once bunu bilmeni tavsiye ederim
Sende o gruptansın demekki şu saniyede çok gıcık olduğum insansın hadi by
Aa "gıcık" mı oldun bana kalırım boğazda haberin olsun. Tanımadığın ama belki de tanidigin biriyim boyle tavirlar hos degil
Yazıklar olsun bir erkek olarak seni kınıyorum bayani kapatıcagımiza kendi hormonlarımızi kontrol altına almalıyız
Almaniz lazim zaten
Almaya calisiyorum ama kadinin giyim tarziyla alakasi yok seni kiniyorun be bicim kadinsin
Ne bicim derken, acik mi giyinmem lazim sizin dusuncenize sahip olmam icin? Yok kalsin
Ben onu mu dedim kadinin acik kapali giyinmesinin bir onemi yok hemcinsletim carsafliyada bakiyor tayta da sorun basla
Ulan taciz etseler dert , etmeseler dert... Sizler nasil varliklarsiniz ya.. Allah erkeklere sabir versin İnsallah
Etmeseler bir dert durumu yok tabi ki sadece soru kokunu okuduysan icerige bakmani oneririm
Hic tacize ugramadim, nedeni nedir diyosun? Bu soruda bir anormallik yok mu sence? Bu seye benzemezmi, benim evime hic hirsiz girmedi neden acaba yoksa benim evimi mi begenmediler gibi gibi
Allahin sevdigi kuluymusum derdim 2 durumda da.
Haklisin tamam
O halde sen yüzüne bakılmayacak kadar çirkin bir kızsın canım. Ben gayet kapalı giyiniyorum ama sözlü tacize uğramadığım gün yok
O zaman kapanma şeklinde sorun var
Allah aşkına kış günündeyiz uzun montumu giyiyorum şapkamı takıyorum yoluma bakarak yürüyorum daha napıyım
Aynisi be kardesim senin vardigin sonuc da cok cocukca kalmis, burada esekten ordekten bahsediliyor sen yuz diyorsun... yanlis. yerden girdin konuya
Hayatın hala devam ediyor değil mi bu ülkede kapalıda olsan edeplide olsan bişey değişmiyor senin bundan sonra nolucağın belli değil o yüzden fazla konusmaya gerek yok lütfen düşün belki seninde başına gelebilir.
Ozgecan acik giydigi icin mi tecavuze ugradi dedigin buna variyor zihniyet kotu bakmasin kardesim erkekler !
Bazı yerlerde kesinlikle haklısın ama emin ol kapalı kişilere de laf atılan bir ülke burası.
Malesf oluyormus oyle de..
Ama dediğin gibi bunları ulu orta da anlatmak ayrı bir değişiklik..!
Sonuna kadar haklısın.
Tesekkurlerrr
https://www.youtube.com/watch?v=UMjIWeTbYaU
Hatta bu video sonuna kadar haklı olduğunu gösterir. Güncellemede paylaşırsan daha sağlam bir etki bırakırsın.
bir kadının bu işi isteğiyle yapmasıyla tecavüze uğraması arasında çok fark var.
Tecavuz degil konumuz
Aşırı açık giyinip tacize uğramayanlar var
Hic rastlamadim en azindan ic geciren herifler oluyordur
Sana iç geçirmediklerine eminsin yani tam anlamıyla kapalıya bile iç geçiren insanlara şahit oluyorum.
O kendi vicdani artik
Yani sorun insanların vicdanında kız ya da erkek. Uzlaştıysak teşekkürler tartışma için.
Sonunda akıllı bir kız çıktı sitede
Teşekkür ederim
hep eksilemisler doğru soyleyeni dokuz köyden kovarlar:) rica ederim
Malesef, iste burdan da anliyoruz şakşakçılari..
modern onlar boşver :)
Modernlik ayagina bedava teshircilik.. kimin isine gelirse
açarım saçarım diyenlere anlam veremiyorum zaten kimse senin kıçını göğsünü görmek zorunda değil yani
Dimi ama..
Ağzından bal damlıyor
Heh be adamim iste bu ya...
Ya siz nasıl insanlarsınız allah aşkına siz vicdanınızı mı aldırdınız kapalı kadında tacize ugruyor bu ulkede! Sizin allahınız yok mu bu nasıl bır mantık allah ıslah etsın sızı ya. Etek gıyene tacız etme hakkını kım verıyor! Insanlıgınız öldü mü sizin sen nasıl bir kızsın yazıklar olsun. Ne oldum demıyceksın ne olcam dıyceksın bu hayatta! Düşmez kalkmaz bir allah! Başına gelir utanırsın ettiğin laflardan
Hakki mi var dedik Haddini bil, sen benim inancima benim Allahima. laf soyleyemezsin haydi git simdi ne istiyorsan giy cik bize ne, sonrasindan sen sorumlusun...
Yolda çıplak yürüsek bile kimsenin tecavüz etmeye hakkı yok ! Sokun şunu kafanıza
Iyi canisi sen ciplak gez bakalim hakki var mi yok mu gorelim 2 dkya... tovbe tovbee @bsraszgn
Dediğin şey tam olarak ona çıkıyor sen burada ne dediğinin farkında olmayacak kadar bilinçsizsin sana kitap yazsak laftan anlamazsın acıyorum başkada diyecek bir şey yok. Ben hiç etek giymediğim halde, kış günü uzun montum, kafamla şapkamla çıktığım halde laf atıyorlar. Ya sen suratına bakılmayacak kadar çirkinsin ya da insanların günahına girmeyi adet edinmişsin
Etek gıyene tacız edılınce sorumlusu kadın oluyorsa etek gıydıgın gun uzerıne atlasınlar senın! O kadar buyuk konusuyorsun kı. Sımdı bunada ben etek gıymem dıye cevap verırsın bu kadar kıt beyınlısın cunku cevabını okumuycam.
Kimsenin (Topluma zarar vermediği derecede) istediğini yapma özgürlüğüne ayrica Yasayabilme hakki vardir. Sizin bu şekilde zihniyetiniz bitmedikce tacizlerin ve tecavüzlerin ardi arkası kesilmeyek. Bir gün tacize veya tecavüze uğrarsan bizim DURUMUMUZU ANLARSIN. Tok açın halinden anlamazmis.
her yerin kapaliysa yuzun baska bir sekle benziyordur belki yuzden laf atmislardir.. guldurdun...
Kapalı değilim. Kapalı olsam bile başka bir şeye benzese bile laf atmaya hakları yok. Anladın mı? Sen onu birakta benim asagidaki soruma cevap ver bakalım !
@happyowl etegimi de giyerim elbisemi de ama yerinde... Gece klubune giderken giydigin seyi bir baskasi gunduz sokakta giyiyorsa ve laf atilinca gocunuyorsa bir sorun vardir
mantıklı ^^ ama arap ülkelerinde tecavüz sık görülüyor
Adam olan adamligiyla yasar bence acik ya da kapali farketmiyor hayvan olan bir insan icin gecerli degildir bunlar
Erkek kadın farketmez herkes edepli olsa bu haberleri okymucaktik
Bencede. erkek kadar kadinda sucludur. Asla Ozgecan gibi masumlardan bahsetmiyorum. Ben isterikli kadinlardan soz ediyorum
Haklılık payın var
Herkes hatalar yapar ama sonucu bunlar olmamalı dır :/
evet haklısın
topluma faydalı bireyler yetiştiremedigimizin kanıtı bence :/ yetiştirirken topluma faydalı gelecek nesiller bırakmalıyız
Nihat doğan dan aşağı kalır yanın yok! Yazıklar olsun giyim tarzıyla tacizi bağdaştırdığın için...
kendim yaşadığımı söylüyorum.. inan inanma sana kalmış
istese çıplak gezsinler hiç bir kimsenin laf atmaya hakkı yoktur ben isviçre cenevreye gittim göle kadınlı erkekli çıplak giriyorlar oralı bile olunmayor oda sapıkların kültürsüzlüğü
12. kelimene dikkat çekerim. Burası orası mı?
nerresi