Defalarca kez haketmediğim iftiralara uğradım?

Hayatımın takıntılı erkekler yüzünden mahvoldu. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. 12 yaşındayken 13 yaşında ki biri beni takıntı haline getirdi. Sonra öğretmenler bunu anlayınca bana bir sürü iftira attı öğretmenim beni sevmediği için bana inanmadı. Sonra 14 yaşımdayken 22 yaşında ki biri beni takıntı haline getirdi. Sürekli fake hesaplardan mesaj attı. Yüz vermedim sonra başka biri ile evlendi yine mesaj atmaya devam etti. Karısı bu mesajları görüp ondan ayrıldı vs şimdi geri barıştı 20 yaşındaki biri beni 5 yıldır takıntı yaptı sürekli karşıma çıkıyordu. 3 aydır askerde rahatım şükür. Şuanda da 25 yaşında biri benimle evlen vs vs diye takıntı haline getirmiştim mesajlarına bile cevap vermedim şuanda beni tehdit ediyor eğer başka biriyle evlenirsem ona benimle birlikte olduğunu vs söyliyecekmiş. Hayatım boyunca 1 kere sevgilim oldu oda beni en yakın arkaşımla aldattı. Ve artık hiçbir şeye inancım kalmadı dayanamıyorum. Çok çalışkan bir öğrenciyken bu olaylar yüzünden mfden 70k yaptım ve burdan uzaklaşmak için başka ilde üniversite yazdım. Ben bu saattten sonra ne yapmalıyım?
Defalarca kez haketmediğim iftiralara uğradım?