Annem baska biriyle evli evden kovdum?

Annem 43 yasinda guzel başka adamla evli o adamdan da cocugu var 5 yasinda neyse ben ablamla kalıyorum şu an ve annemle konuşmuyorum bobrek tasi ameliyatı olmuştum evde istiharat ediyorken annem geldi eve yanında çocuğu da gelmiş niye geldin sen dedim oglum endiselendim dedi bende endişelenme dedim o da annenim ben senin dedi bende sen benim annem değilsin sokaktaki bir kadın daha değerli dedim o da ağlayarak ben ne yaptım sana kardeşin doğdu bir kere aramadın bile gelmeyi geçtim disarida konuşmadın mesajlarıma cevap vermiyorsun yanıma gelmiyorsun evden gönderirdim gelmek istesen adamı dedi yüzümü okşamak istedi elini tuttum bende o benim kardeşim değil hiç bir seyimsiniz siz dedim buradan edebinle git yoksa ben gönderirim seni sen şeyinin derdine düşen bir kadınsın dedim kulaklarını tıkadı ağlayarak sonra ablam sa anne git bak dedi bende sinirle bardağı kırdım gitsene dedim oyle çıkardı ablam odadan ya bu niye böyle yapıyor
Güncellemeler
9 ay
Konuyu cinsel yasama sorsak 15 kişi yazar aq kaliteye bak sitedeki
Güncellemeler
9 ay
Belki gece yazan olur bu arada annemle aram çok iyiydi hala onu özlüyorum ama kalbim kin olmasa da nefret dolu hele küçük çocuğuna kardeşim bile demiyorum nefret ediyorum bit yavrusu
Annem baska biriyle evli evden kovdum?