Her karanlık gecenin bir sabahı oldu.
elbet bunun da olur.
olacak mı bilmiyorum umudum azaldı
sabrım kalmadı.
Her karanlık gecenin bir sabahı oldu.
elbet bunun da olur.
olacak mı bilmiyorum umudum azaldı
sabrım kalmadı.
Bende en zor günlerinden değilde sabrımın denendiği günlerden geçiyorum. Önerim seni sakinleştirecek şeyler yapmak. Müzik dinlemek, kahve veya çay içmek ve insanlardan uzakta durmak terapi resmen.
Bazen hayat gerçekten çok zorlayıcı olur ama unutma, karanlık ne kadar uzun sürerse sürsün mutlaka bir sabah oluyor. Hissettiklerin çok normal, çünkü insan bazen yorulur, umut biraz da olsa tükenir gibi hisseder. Ama bu süreçte kendine şefkat göstermeye çalış. Yani hislerini kabul et, bu seni daha güçlü yapacak.
Küçük de olsa yaşamında şükredebildiğin şeyleri bulmaya odaklan. Doğada vakit geçirmek, bir arkadaşınla konuşmak ya da sadece bir kahve içip derin bir nefes almak bile kendine dönmen için güzel bir başlangıç olabilir. Sabır ve umut zor da olsa en iyi yol arkadaşların. 🍀 Her şeyin zamana ihtiyacı vardır, bunu unutma. 💕
Cevap
5Cevap
Bunlar daha iyi günlerim kötülerine hazırlıklı olmalıyım diyip motive ediyorum kendimi
Ne zaman bu en kötüsüydü desem hayat bana daha kötüsünü gösterdi o yüzden alıştırıyorum kendimi 😀
hislerim yanıltmazssa bi haftaya toparlamış olursun
bilmem öyle issettim bi hafta sonra haber ver
Ozaman bisey diyemiyorum
aşk meşkse ayrıl :)
Dayan
Bol bol dinlenin birde uyumakta iyi gelir
Uyumak iyi gelir
Ben de öyle
Nolduki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?