Aile huzursuzluğu?

Eşimin ailesiyle kanlı bicakliyim bize geldiler dün yüzsüz gibi geliyorlar bide o kadar tartismamiza rağmen bide gelip diyorlarki çiğköfte yapmaya geleceğiz yarın eşime diyorlar beni aramiyorlar bile. urfalilar ben sürekli gelmelerini rahatsız olduğumu soyluyorum ama bana diyorki eğer bunu sorun yapacaksan ayrılıriz bende ayrılmayı çok istiyorum artık hergunum sıkıntıyla geçiyor bunaliyorum ama 2 tane çocuğum var 11 aylık ve 2 yaşindalar ne yapayım bilmiyorum geçen gün buraya yazmıştım yine eşime telefonda konuşurken bana * kodugumun karısı dedi ben bu kelimeye tahammül edemeyip babamı aradım inkar ettiler biz öyle bişey demeyiz filan eşimde inkar ediyor sana dememiştir diye filan ama bana dedi anliyormusunuz bana çok eziyet ediyorlar sürekli arkamdan eşimi dolduruyorlar bana karşı ben böyle insanlarla gorusmek istemiyorum ama eşim yüzünü asma diyor onlar gelince ne yapayım içimde ne varsa dışımda o oluyor engel olamıyorum kendime ben duygularımi dibine kadar yaşayan biriyim mutsuzsam sonuna kadar belli ediyorum hani siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Aile huzursuzluğu?