Aile içi huzursuzluk?

Maddi durumumuz iyi gecim problemi yok ama evde huzur yok, annem babam herkes birbiriyle kavga ediyor bunu kimseye anlatmak istemiyorum sizden baska güvenebileceğim biri yok. Öz kardeşim benden nefret ediyor arada 2 yas var erkek diye güçlü oldugundan bana herseyi söylüyor, vuruyor kavga cıkınca annem babam üzülüyor annem zaten hasta kadın sürekli ağlıyor kücük kardesim var bide onun psikolojisini düşünemiyorum yani ben huzur güven dolu bile aile istedim hep kücükken hersey cok güzeldi şimdi ise cok kotu, hani böyle ask mesk derdinden sikayet edenler oluyor ya keske bende ondan sikayet etsem. Öz kardeşim cok kindar elinde olsa beni öldürecek yine rahat etmez şimdi buraya öz kardesin o seni seviyodur falan demeyin cünkü yasadıklarımı bilmiyosunuz sevse anlarım ama inanın biraz da olsa icinde bana dair sevgi yok şu hayatta tek yasama sebebim hayallerim kücük kardesim kendimi öldürmeyi düşündüm kac defa dayanamıyorum artık hergün kavga hergün ağlayiş ya biz neyi paylasamiyoruz neden bir aile olamıyoruz? Ben ne yapicağımı bilmiyorum görüşleriniz benim icin önemli.
Aile içi huzursuzluk?