AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
gece dışarı çıkmazsın. devamlı kamufle olmak zorundasın dikkat çekmemek için. eve sipariş verdiğinde eğer evde teksen evde biri varmış gibi yapmak zorundasın
zorluklarını saymaya gerek var mı? her gün haberlerde izliyoruz.. Allah yardımcınız olsun.. Kadınlar başımızın tacıdır..
Kendini surekli her etmene karsi koruyup kollamak zorunda kalmak... bundan daha kotusu ne olabilir ki...
Isemek bile bizim icin daha zahmetli. Siz ayakta biz çökerek.
Vah vah ne zor sey yazik ya
O derece yani gerisini sen düşün
Hahaha dogru hayat kadina zor ya
Kaba erkeklerle yaşamak zorunda olmak. Gerek aile içinde, gerek iş hayatında, gerekse sosyal hayatta..
Cinsel açlığın afrikasıdır Türkiye. Bence bu cümle yeterince açıklıyor
Kesinlikle öyle
İnsan olmak zor, kadınlara allah sabır versin zaten
kadına tacizde hep erkekler yapılmaması gerektiğini savunuyor etek giyip protesto ediyor e bunları diyende yapanda erkek neden bu tezatlık. soruya gelirsek dışarı çıkarken bile insan tedirgin çıkıyor. yolun ortasında taciz etmeye kalkılıyor
Çok var;ama bu sadece Türkiye'de değil gelişmekte olan ve gelişmemiş olan ülkelerin tümünde var.
Kadın olmak erkek olmakla karşılaştırılırsa daha zor bunu farketmelerine rağmen kadının daha üstün varlıklar olduğunu kabullenemiyorlar :)
Ne yazarsam yazayım o zorlukları kadın olmadan anlayabileceğimi düşünmüyorum.
Kadindir yapamaz anlayisi. Mesela araba kullanamaz. Bir cogunuzdan daha iyi kullaniyorumdur eminim
Bir kere ezileceksin hep itilip kakılacaksın burada böyle kadın olmak..
Turkiye de kadin olma zorluklarinin neler oldugundan cok kadin olmak neden zor bunun cevabina varmak gerekir.
Nefes almak bile suç sayılıyor bizim için, en zor şey yaşamak.
#ÖzgecanAslan o* Çocuklarının Kurbanı Olan Güzel Kız.
Erkeğin orospusuna çapkın denirken kadının çapkınına o* deniyor. Yani kısaca toplumun iki yüzlülüğüne maruz kalmak.
Turkiyede kadın olmak amerikada zenci olmak ile eşdeğerdir
Hesabı ikilemişsin=)
Onu kapattım bunu açtım
Üçüncüyü bekliyorum
Uyu üçüncü bu diğerini yanlışlıkla erkek yaptım cinsiyeti
*bu
O da iyimiş =)
Öyle diyorsan öyledir: (
kaybolun gidin :D bir ibtmediniz.. sanki erkek ok rahat (evliklikte) gidin çalısın para kazanın aglamayın
Caliscaklar tabi bedsva yasama yok
Kadin olmanin zorluklari tabiki var
bu turkiye ile sinirlandirilmamali. ama mademki soruda turkiye ile sinirl'
tukiyede kadin olmanin tek zorlugu saygi ve hakedilen degerin gorulmemesi.
Baskalari Icin kendinden feda etmek demek!
Her konuda
Çok sevdiğiniz mini mini elbiseleri anca evde giyersiniz
Kendini bildikten sonra çokda fazla sorun olmayacaktır
Çok güzel anlatıyor
Türkiyede kadın olmanın en büyük zorluğu bu ülkede yaşıyor olmak maalesef. Say say bitmez.
kadin olmak basli basina buyuk mesele anlatmaya 2000 karakter yetmez
Gece dışarı çıktığında her 5 erkekten 4 sarkması veya laf atması
Bnce aslinda zorluk diye bisy yok sadece cok fazla gundeme getiriyolar yani bnce tabiki
zor ya baya zor. kendi adıma rahatsız etmemek için her şeyi yapıyorum. bu yüzden 24 senedir yalnızım :D
Kadın olmanın başlı başına kendisi sorun zaten. Çünkü Türkiye önyargıların kral olduğu bir ülke malesef.
turkiyede kadın olmak seks objesinden başka bişey değildir karaktersiz için düşünmüyorlarki onları doğuranda bir kadın
hareketlerinize dikkat edeceksiniz cesur olacaksınız egolarınıza kapılıp role girerek oynaklaşmaya gerek yok kendiniz olun öyle daha güçlü ve güzel olursunuz.
Bu ülkede canlı (insan, hayvan, bitki vs) olarak yaşamak zor. her an başına herşey gelebilir hiç uğruna ölebilirsin vs.
etek, tayt ya da açık birşey giydiğinde taciz ederler mi beni korkusuyla yaşamak ne zaman bakımlı dışarı çıksan hangi pisliklerle karşılaşırım korkusuyla yaşamak...
Karşı Cinsine Güvenmek Türkiye'de Kadınların Artık En Zor Yapabildiği Şey Bu ve Haklılarda.
Doğru zamanda doğru yerde olan insanlar hep şanslı önemli olan doğru kişiyi, dkişileri bulmak
Ne demiş Nazım; sofrada yeri öküzümüzden sora gelen kadınlarımız. Memlekette kadın olacağına öl.
Türkiyede tatilde 12 Yasindaydim bana babamin Ailem in yaninda böle laf atan erkekler iyrenc di ailem görmedi tabiki 12 yasindaki kiza da Yapiyolarsa böyle hem tek türkiyede degil yani heryerde
ülke maalesef çok kötü durumda bununla beraber kadın daha kötü durumda
Arkanda da gözlerin varmış gibi, bir çift daha kulağın varmış gibi davranmak.
Aşk saçmalığına inanarak tanımadığı saçma sapan adamlarla beraber olmaları.
Kadın olmak güzeldir zirlastıran kadınlardır (olayı savunmuyorum genelleme yapiyorum)
türkiyede kadınsan ne yazıkki ölmek bile senin suçun
bir insan kendini koruyabildiği zaman pekte bir zorluğu yoktur
Toplumsal baskılar en başta
Eve ekmek götürme
Veledin kıcını silme vesaire
ayrılmak istersin şiddetle tehdit edilirsin boşanırsın öldürülürsün falan filan işte
Ev, iş, çocuk ayrı, erkeklerden korunmak, kaçmak ayrı zorluk.
Baskı, şiddet, zorbalık. Yine baskı ve daha çok baskı.
Sana karışan birilerinin olması seni sıkmaları özgürlük arama ihtiyacı hissetmeleri.
Türkiyedeki eğitimini almamış ahlaksız ve gereksiz kişiler yüzünden hep zor olmalı.
Eşşeğe bile tecavüz eden bir millet varken kadın olmanın zorluğunu açıklamayayım kardeşim :/
türkiyede kadına yemek yapan cocuk bakan gözüyle bakılıyo
Evet bu yaşta düşünüyorum çünkü bir heyecan kalmadı hayatımda nerdeyse herşeyi tattım varsa bir fikrin alayım
Erkek olmakta zor anam hangi biriyle uğraşican.
Fırsatçılar asıl bunları neyse
karanlıkda dışarıya kesinlikle tek başına çıkamamak...
Site değişmiş nerden soru soracağım yardım edinyaaa :d
Sayarak biter mi? Ne kadın olmak kolaydır ne Türkiye'de yaşamak.
Ben bir erkek olarak ağdayla alıyım tabi sevgilimin yardımıyla :-):-):-)
Biz erkeklerin tam anlamıyla hissedemeyeceği bir duygu.
Kız olsaydim ayakta götürürlerdi... =(
Orası kesin Afro =)