Sizce yapmalı mıyım ya da ne yapmalıyım?

istemediğim bir işi yapıyordu motorlu taksicilik zaten ona karşı inanılmaz bir güvenim yok o yüzden istemedim ama aşırı fazla üstüne gittim o da uzaklaştı ve benden ayrıldı her yerden engelledi o yüzden ona ulaşamadım sadece Instagram'dan engellememişti Privden ondan sonra iki hafta geçti bana yazdı nasılsın ne yapıyorsun biraz konuşabilir miyiz diye konuşmaya başladık iki hafta boyunca konuştuk buluşalım dedim birkaç kez daha zamanı değil vakti var dedi sonra en son sorduğumda arkadaşlarıyla dışarıya çıktı onun aynı şekilde üstüne geldim yanınıza kızlar var mı diye o da benden neden ayrıldığını hala aynı olduğumu bir şeylerin değiştiğini düşündüğünü o yüzden geri geldiğini söyledi ondan sonra biraz sogumuştu zaten tekrar konuştuk birkaç gün daha ondan sonra yine buluşalım dedim başka bir zamana artık arkadaşlarımla görüşeceğim dedi ben de başka zaman o zaman dedim sonra tamam bebeğim sticker attı saçma sapan bir şekilde ondan sonra da bir daha hiç yazmadım bir hafta geçti yaklaşık ablamı arattırdım daha önce ablamlarla konuşmuşluğu var ablamla biraz daha yakınlardı ablam ona bir şeyler sordu o ablama bir şeyler sordu falan işte ablam aradı dedi ki sizin bu durumunuz ne olacak hani kardeşim kötü bir ara konuşuyordunuz şu an konusmuyorsunuz sanırım bana bir şey anlatmıyor demiş. o benden ayrıldığı iki hafta içerisinde ben tatile gittim 3 günlük, ailem orada bir hafta kaldı ben okula devam ettim gidebildigim üç günde gittim ve geri döndüm bunun lafını etmiş o da tatilde bile üzgündü demiş. benim için demiş ki birazcık kendine gelmesini istiyorum çok fazla üstüme geliyor ne kopabiliyorum ne de tekrar gelebiliyorum demiş öyle konuştular ondan sonra hiçbir şekilde iletişim kurmadık bence gerçekten güzel bir ilişkimiz vardı hal ilişkide olan problemlerimiz vardı sadece eğer bu şekilde ayrılmasaydık o ay içerisinde ailemle tanışmaya gelecekti annesi çok yakındık zaten neredeyse her gün ailesiyle birlikteydik şimdi ben koca bir boşluğa düştüm yaklaşık 1:30 aydır ondan bir şey gelmesini bekliyorum ama hiçbir şey gelmiyor o yüzden ben de oturduğu yere gidip ben burada burada şu kafedeyim sen de gelmek istersen gel lütfen demeyi planlıyorum sizce ne yapmalıyım?
Sizce yapmalı mıyım ya da ne yapmalıyım?