Sizce yapmalıyım?

Ben 1 senelik evliyim. Kocamla 6 ay sevgililiğimizden sonra evlenmiştik. Evliliğimizin ilk 2 haftasında sadece yalnız kalabildik. Sonra önce kocamın ebeveynleri akabinde de yeğenleri kuzenleri hep bize gelip haftalarca kaldı. Bu da yetmezmiş gibi kocamın ailesi hep bana sözlü iğnelemeler yaptı. Yok efendim “bu kızı aldık da bu böyle açık birisi” “çalışan kadından ne hayır gelirse evine bile bakamıyor” tarzı hep sözlere maruz kaldım. Kocam ise beni savunmadı aksine “bizimkiler doğru söylüyor tellerin gözüküyor saçın gözüküyor” deyip ailesini haklı buldu. Benden gizli altınlarımı ve maaşımı alıp annesine babasına verdi. O da yetmezmiş gibi kız kuzeni bizde kalırken kuzeninin yakın temaslarına bir şey demedi. Ve bardağı taşıran son damla. Benden habersiz geçtiğimiz günlerde eve babası geldi ben o sırada banyodaydım. Babası “gelin nerede” deyince kocam “duşta” demiş ve babası da “bu ne süslü gelin böyle” demiş. Kocam da beni duştan zorla çıkardı ne olduğunu sorunca “babam geldi ne işin var duşta” dedi. Ben de giyindim karşılayım derken baktım ki 3 valizle gelmiş adam. “Ne oluyor” falan dedim kocam da “babam artık bizle kalacak burada iş bulacak” dedi ben de itiraz ettim “bana önceden sorman gerekmez miydi” diye. Sonra kocam beni o duştan çıkmış saçlarım ıslak halimle evden dışarı attı. 1 saattir parkta bekledim sonra girdim eve. Şimdi ise kendisi gelmiyor eve babasını da aldı gitti. Boşanmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
Sizce yapmalıyım?