Olacaktı klavye yanlış yazmış
Sizce yapmalı mıyım ?
Olacaktı klavye yanlış yazmış
Kız arkadaşım sürekli kendini öne çıkarmaya çalışıyor en güzel olmak istiyor ama o kadar kişi arasında kendini benimle kıyaslıyor yani bilmiyorum kötü düşündüğümü düşünebilirsiniz ama inşa bi süre sonra fark ediyor tavsiye verir misiniz ne yapmalıyım?
Böyle sürekli önplanda olma çabası olan kızların ben eziklik problemi olduğunu düşünüyorum. Seni de kıskandığı belli. Bence yavaş yavaş mesafe koy derim ileride güzel kazıklar yiyebilirsin bu arkadaşından.
Pskolojik olarak iyi değil kendini çirkin buluyordu onu toparladım derken bu sefer beni kıskandığını hissediyorum
Bence de kıskanıyo
Ama işte bunu yapması çok kötü arkaşımın ablası onu ilk defa gördü çok tatlı kız dedi bende bak sana ne tatlı dedi tatlısın dedim sonra bena ve arkadaşıma ikiz gibi birbirinize benziyorsunuz demiş bunu söylerken bile bana tatlı dedi diyip sözüme atladı bende evet zaten tatlı kızsın normal dedim
Bi başka arkadaşımın annesi beni beğenmişti bana öyle mi muştu hatırlamıyorum dedi ama unutması saçma
Olay karışık gibi oldu şöyle diyeyim sanki yarıştaymışız ve en güzel en tatlı o olmalı gibi davranıyor böyle hissediyorum ve kendimi kötü hissediyorum
Senin kötü hissetmen için hiçbir sebep yok. Seni kıskanıyo çok belli. Arabı açman gerek yavaş yavaş.
Zaten çok değil arada buluşuyoruz o da diğer kızlarda oluyor ama sadece bana böyle yapıyor ben öyle düşünüyorum
Cevap
4Cevap
Yapma bence
Açıklamayı okuyun
İçinden geleni yap birazcık da bazen kendini düşün
Evet ama sürekli kendini öne çıkarmaya çalışıyor ve en güzel olmak istiyor yani kıskanır gibi davranıyor bu kötü hissettiriyor ne yapmalıyım
Biraz da sen çık ön planda
Sorun o değil ben takmıyorum ama o benim ne giydiğime saçımı ne yaptığıma kadar her şeyi kopyalayıp bana yapma diyor
Seni örnek almış demek ki işte çek kenara konuş
Ne diyeyim
Benim kopyamsın de bundan vazgeç yoksa ayaklarının denk al de geç ya ne uğraşıyorsun
Hayir...
Açıklamayı okuyun
Yap tabi ki de
Klavye yanlış yazmış Ne yapmalıyım olacaktı
Makyaj yapmak diye anladım yani yap bence
Hayır açıklamayı oku istersen
Hala tam anlamadım ona nasıl davranacağın konusunda diyorsan sende ona alttan alma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?