Bu durumda kim haksız veya haklı, veya ne yapa bilirim bu durumda?

Merhaba arkadaşlar, benim haftaya düğünüm + nikahım var, uzun lafın kısası 1 haftadır ne annemle ne ablamla konuşuyorum ve bu kavga onların yüzünden başladı. Beni tanıyan tanıyor ben temizliğe sürekli üfleyip püfleyip sonra yapan bir kızım ama ondan öncesi ablamla tartıştım. Ablam artık anladım kadarıyla çok alıngan biri ve bana bunu normal söylemek yerine triplerle vs atıyor şimdi dersiniz ne alaka ama ablamla biz hiç 1 aydan fazla aynı çat altında kalmadık ya ben uzaktaydım ya o uzaktaydı ama çoğunlukla o uzaktaydı. Neyse sadete geçelim ben annemle tartışıyorum normal her anne kız ilişkisinde olur gibi ama bu sefer annem arkamdan beddua etmeye başladı yani bende bunu duyduğum için çok sinirlendim kırıldım sinir krizi geçirdim resmen işte inşallah mutlu olmaz vs vs sırf temizlik yüzünden. Şimdi diceksiniz kadınsın temizlik yapmalısın ama annem öyle bir kadın ki senin insan olduğunu unutup robot sanıp üst üste iş gösteriyor ki ben yaptımda temizlik kimse bana karışmayacak. Biz kavgamızı ettik ordan da bakıyorum ablam annemi gazlıyor ve diyor senin kızın deli işte hasta vs vs demeye kalmadan ben daha sinirlendim herşeyi kırdım attım evin içinde. Benle şu an konuşmuyorlar sürekli laf sokuyorlar annem durumlarına bana halen beddua saydırıyor milletin yanında beni küçük düşürüyor ki herkes anlıyor kimse çocuk değil ve haliyle bana üzülüyorlar. Ben artık yoruldum ne düğün heyecanı ne nikah heyecanı bıraktılar. Ablam zaten artık nikahıma gelmeye düşünmüyor duyduma göre ve ben dedim ki gelmezse ne annemle ne ablamla artık görüşücem. Sizce ben onlarla bu telaşlar geçtikten sonra görüşmesem haklımıyım? İnan bu 1 haftada öyle bir yoruldum öyle bir yoruldum ki her gece ağlıyorum artık sabah evden çıkıyorkm akşam geç geliyorum direkt uyuyorum ne yapıcamı şaşırdım. Biraz uzun oldu çok özür dilerim ama çok yoruldum tükendim.
Bu durumda kim haksız veya haklı, veya ne yapa bilirim bu durumda?