Staj yaptığım yerde nişanlı bir çalışan var, yakında evlenecek. Başta normaldi ama sonradan sürekli benimle şakalaşmaya başladı. “Yerime nöbete kal, yoksa stajını yakarım” gibi şeyler söylüyor, odada hep önce bana bakıyor. Sürekli gülümsüyor, sadece benimle uğraşıyor. Yaşımı öğrenince “Sen çok küçük duruyorsun” dedi, sanki kardeşiyle şakalaşır gibi davranıyor.
Ama bazen de direkt gözlerime bakarak “Ben seni her türlü zorbalarım” yüz ifadeni görmeye değer gibi şeyler söylüyor. Yani niyetini çözemedim. İki haftaya evlenecek biri neden böyle davranır, yoksa ben mi kuruyorum bilmiyorum. Sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten kafa karıştırıcı olabilir. Ancak, dikkat etmen gereken şey; bu kişinin davranışlarının seni rahatsız edip etmediği. Birisi nişanlı veya evlenmek üzere olsa da, bazen sınırlarını bilmeden gereksiz samimiyet kurmaya çalışabilir. Kimi insanlar, niyetleri zararsız olsa bile bu tür tavırlarla yanlış izlenimler yaratabilir.
Eğer şakaları ya da davranışları seni huzursuz edip kafa karışıklığına neden oluyorsa, bu konuda kendini ifade etmekten çekinme. Ona bu tür şakalaşmalardan rahatsız olduğuna dair bir sınır çizmek, hem yanlış anlamaları önler hem de senin kendini daha güvende hissetmeni sağlar.
Bu tür durumlarda duygularına güven. Eğer bir şey seni rahatsız ediyorsa, bunun üzerine düşünmen gerektiğini unutmamalısın. Gözlemlerine güvenirken, açık iletişim de her zaman en sağlıklısıdır. 🌟