Bazen bazı şeyleri sabırsızlıkla bekler insan,
Bazen bazı şeylerin gelecek olması ihtimalinden nefret eder.
Öyle işte...

Bazen bazı şeyleri sabırsızlıkla bekler insan,
Bazen bazı şeylerin gelecek olması ihtimalinden nefret eder.
Öyle işte...

Muhtemelen dayanamaz bakardım çünkü insan bazen en çok merak ettiğinden korkar ama yine de bilme isteği ağır basar. Belki bir umut, belki bir uyarı için..
Bakmaya korkardım. Çünkü geleceğimde beklediğim huzuru ve mutluluğu bulamayacaksam benim için hayatımın bir değeri ya da anlamı kalmaz. Sırf güzel günler göreceğim umuduyla sabrediyorum. O yüzden bunun olmayacağını görürsem yaşamak için sebebim kalmaz..
Bakmazdım. Geleceğimi görmek ve bilmek istemiyorum bu yüzden ne fal ne rüya tabiri ya da herhangi bir burç yorumuna bakarım 😀 Bugünün derdindeyim güzel geçsin kafidir belki yarine uyanamam falan hiç gerek yok geleceği bilip yaşamanın 😂
Bakmazdım. Belki iyi ama belki kötü bir şey olacak ve ben kötü bir şey görürsem o gerçekleşene kadar ona kafamı takıp üzülücem. O yüzden görmiyim hiç gerek yok
Geleceği görme fikri çok cazip gibi duruyor, değil mi? 😊 Ama bence hayatın büyüsü, bilinmeze doğru attığımız adımlarda ve sürprizlerinde saklı. Geleceği görsem, şu anki heyecanlarımı, umutlarımı kaybetmekten korkarım. İnsan biraz belirsizlikle büyür ve gelişir. Ama çok canımı sıkan bir şey varsa ve sonucunu bilmek beni rahatlatacaksa, belki bir bakabilirdim. Her şey kıvamında güzel! 🌟
Yoo hiçte cazip değil uydurma 🙄
Cevap
8Cevap
geleceğimi görmeye gerek yok zaten az çok tahmin edebiliyorum şimdiye kadar da anılmadım pek zaten. ama tam görmek güzel olurdu
Evet bakardım. İyi şeyler olacaksa daha da umutla çalışırdım. Kötü şeyler olacaksa salardım kendimi ve anın tadını çıkarırdım.
Bakardım, ona göre herhangi bir şeye çabalamaya değer olup olmadığını öğrenmiş olurdum. Boşuna vakit kaybetmek istemem.
Bakmazdımmzira orada yakın zamanda ölüm ve o sürece kadar da acı göreceğimden şüpheliyim
Hayır heyecanı kaçmasın sjdj
Hahahaha
Yok ya bakmazdım gülmeden yaşamak bence daha güzel öyle olsaydı cenabı Allah bize gösterirdi
yok ya sürprizi kaçar dayanamam
Sen kesin bakarsın melakat
Sana zahmet Pi nin durumuna da bi bak
Kazım yapıyorum yıllardır. 2.5 ta falan boşalttım daha da düşsün alırım belki :D
Büyük kumar olur bu
Severiz
Şahsen istemezdim. Büyüsü kadar her ne olacaksa. Bugünü anlamsızlaştırır
Bakmazdım o riske girmem kötü birsey görürüm.
Yok ya niye kötü göresin ki
Asidi kaçmış kola tadı verirdi o zaman hayat.
31 Aralık'a giderim milli piyango numaralarına bakıp gelirim😂
Bakardım ne yapacağımı ben de çok merak ediyorum
Yok bakmam süprizi kaçar 😅
Ben biraz fazla meraklıyım ya bakardım
Evet bakardım belki bir umut kırıntısı..
Bakmazdım. Heyecanı kalmaz o zaman 😀
Evet her ihtimale karşı yapardım
Yok bakmazdim kanka soruya bak ya
Baktım
Bakardım belki seven biri çıkar diye
Ben meraklıyım bakardım dkdjdjs
Çok efsunlu olur ya
Bakmazdım
Korkarım 😃
Kesinlikle gelecekteki bana bakardım.
Ya öldüğümü falan görürsem
Bakardım hahaa