İnsanların renkleri zevkleri yasam tarzlari düşünceleri ne şekilde değişti ya da gelişti bunu görmek isterdim Teknolojiyle renkler değişebilir Zevklerde değişebilir sonuçta 15 yıl önce elimizde son model telefonlara saatlerce bkacagimiz aklımıza gelmezdi ya da tek kanallı TV sektörünün internet TV sektoruyle değişimi, düşünceleri de acaba yıkıcı mi yoksa yapıcı mi olurdu onları görmek isterdim
Bakın ben bir hikaye anlatayım cevabı vermeden önce. Adamın birisi her akşam evinden çıkar deniz kenarına gidermiş. Kumsalda oturup denizi, dalgaları, gök üyüzü seyreder, mutlu olurmuş ve evine gülen bir yüzle mutlu bir şekilde dönermiş. Birgün karısı sormuş adama ne yapıyorsun sen deniz kenarında demiş. Adam da deniz kızlarını seyrediyorum demiş. Karısı nasıl güğzeller mi bari demiş. Adam hepsi de güzeller güzeli demiş. Gel zaman git zaman birgün adam eve asık bir suratla ve mutsuz bir şekilde gelmiş. Karısı şaşırmış. Ne oldu demiş. Adam cevap vermiş: Deniz kızlarını gerçekten gördüm. Yani diyeceğim o ki; gerçekte kimse geleceği bilmek istemez. Anda kalıp anı yaşamak en güzelidir bence.
Sorular git gide zorlaşıyor mu, yoksa bana mı öyle geliyor :) Dünyada; evleneceğim eşimi, çocuklarımı görmek isterdim, ahirette ise olacağım mekanı görmek isterdim..