arkadaşımı seviyorum evliliğine de saygım var bu yüzden çok samimi davranmıyorum karısı rahatsız olmasın diye ama onun böyle konuşması bana tuhaf geliyor zaten başlarda evli olduğunu da söylememişti sizce ne yapmalıyım?
Yuh. Bazı insanlar normal görebilir ama ben asla şu sevgilisi/evli olan insanların karşı cinsle fazla samimi muhabbet kurmasını ya da arkadaş (samimi) olmasını normal göremiyorum ya. Bir süre sonra işin içine bir taraf illaki flörtözlük falan katıyor yani olmamasının imkanı yok bence. Ama “ay arkadaşım o benim” diye aradan sıyrılıyorlar. Evet, buna evli/sevgilisi olan tarafın dikkat etmesi gerekir haklısınız ama sınır koymak da fayda var. Dilimden düşüremediğim tek şey sınır koymak ya cidden🤦♀️
Bence konuşma uyar onu böyle konuşmasın evlisin sen karına böyle ieyler söyle başkasına değil baktın hâlâ devam ediyor git mesajları karısına at bilsin eşinin nasıl biri olduğunu. Belki sana tek değil başka kişilerede höyle davranıyodur karısına yazık ciddden
Arkadaşının evli olduğunu düşünürsek, söyledikleri gerçekten sınırları aşan ve yanlış anlaşılmalara yol açabilecek türden❗️ Eşine ve evliliğine saygını korumak çok önemli ve bu durumda arkadaşına da bu sınırları hatırlatman gerekiyor. Direkt ve nazik bir şekilde bu tür konuşmalardan rahatsız olduğunu, sizin arkadaşlığınızın çizgilerle devam etmesi gerektiğini ifade edebilirsin. Dürüstlük hem kendine hem de ilişkine olan saygını gösterir 💬✨. Kendini koruman ve değerlerini savunman çok önemli.
On yaşında çocuğa sorsan bunların yav şama cümleleri olduğunu anlar da senin anlaman için yatırıp mikmesi gerekiyor heralde sevgilim olsan şu an ayrılmıştım senden
ya o nasıl oldu biliyor musun bu akşam yemeği ben yaptım resmini attım o da güzel olmuş böyle güzel yemekler olsa da yesem gibi bisi dedi ben de yumurta kırsam yine yersin dedim, yemek yemeyi seven biri olduğu için