26 yaşında olmama rağmen ailem bana hic bir şekilde özgür alan bırakmıyor?

26 yaşındayım ve almanyada yaşıyorum. Ailem muhafazakar ve çok akraba evliliği olduğundan çoğu kişilerle iki taraftanda akraba oluyorum. Her zaman katı kurallar vardı. Uzun Şort giymemi yasakladılar 12 yaşlarımda. 15 yaşlarımda kısa kol yasakladılar. Namaz başörtü falan kimse zorlamadı ama namaza kendimde başlamıştım zaten. Akşam vakti bu yaşımda bilene dışarı çıkmıyorum. Çoğu arkadaşımı beğenmiyorlardı zaaten bende laflarından sıkıldığımdan da görüşmek istemedim. Evdeyim çoğunlukla. Onlar cok istedi diye üniversiteye başladım. Bölüm çok zordu (programcılık) ve matematikten 3 kere kaldım diye atıldım. 6 sene okumuştum corona falan derkene uzamıştı. Şimdi 26 yaşındayım ve ek işimden hariç işim de yok. Tekrar üni okumak istemiyorum. Sevgilim var 19 yaşımdan beri. Sevgilim türkiyede yaşıyor ve doğulu diye ailem baştan beri karşı. Anneme direkt söyledim ve keşke söylemeseydim. Sosyal medya hesapları açıktı diye her yerden stalklamış ve mesela arkadaşların nişanından resim atmış. Resimse o nişanlanan çift el ele. Annem bana dedi ki başka kadınlarla el ele tutuşmuş resmi var. Sevgilimin daha önce sevgilisi oldu diye bi gerildim ve hesapların şifresi bende olmasına rağmen boş yere kavga etmiş olduk. Sevgilim anneme gıcık oluyor aramızı böyle şeylerle bozuyor diye. İlk buluşmamızda aileme haber verdim. Babamda buluşmamıza geldi. Zaten senede bir türkiyeye gidiyorum ve orada da yalnız hiç gezmiyorum kolu komşuya laf olur diye. Neyse o sene ilk olucaktı. Babam rahat bırakmadı gelcem dedi. Sevgilim 6 saat yol gelip gidecek diye rahat giyinmişti zaten babamın gelceğinden de haberi yoktu yola çikarken. Babam ilk buluşmamızı mahvetti. Ayrılın ilişkinize karşıyız dedi. Sevgilim çok dil döktü ama babam 1 saat sonra bana da kalk diyip eve gittik. Sevgilim bu sene gelmek istiyor ama nasıl çıkıcam evden bi fikrim yok. Sevgilim ailenle görüşmek istemiyorum onları sakın yanında getirme boşuna gelmiş olmayayım diyor. Annem benim kanser hastası olduğunu öğrendik. Hastalığından beri normalden de çok fazla tepki veriyor. Çok şükür kemoyu ve ışıni atlattık ama daha tam kendine gelmedi. Mesela türkiyeye gidecez diye şimdi burnumuzdan getiriyor günde en az 3 kere bağırıyor sebebsizce. Daha yola çıkmadan bilene bıktım. Bavulları o hazırladı biz tek eşyalarımızı çıkardık. 4 kişilik bavulda tek 1 bavulda bizim 4ümüzün kıyafeti var. 3 bavul sacma sapan şeylerle dolu. Çantamda annem hediyelik çikolata doldurdu. Ya ben sıkıldım artık. Deminden yemin ettim bir daha seninle tatile gitmeyecem dedim. Sorun ama şu annem bizsiz tatile gitmez. Biz de ablamla ne tek ne beraber yalnız bi yere tatile gidebiliriz. Daha doğrusu izin vermezler. Napıcam ben? Artık evden kaçmak istiyorum.

26 yaşında olmama rağmen ailem bana hic bir şekilde özgür alan bırakmıyor?