Kimsesiz hissediyorum ne yapıcam?

Arkadaşlar annem tuhaf babam ben 12 yaşındaydım vefat etti bana karşı kötü bir olay kavga olduğunda annesine şikayet ederdi dayımlara söylerdi eskiden onlarda o yüzden beni sevmiyor kimse sahip çıkmadı annem üniversite kaydolduğumda gelip imza atmadı dışardan insan bulmaya çalıştım en ufak kavgada gidip şikayet ediyordu hiçbir akrabamla konusmuyorum eniştem tacizde bulundu sözlü olarak kimsenin sesi çıkmadı herkes iftira atıyorsun dedi annem dahi bana çok haksızlık yaptılar kimse sahip çıkmadı ben kendim okudum kendim çalıştım kendi kendime birşeyler aldım. son zamanlar ben kız arkadaşlarımla biryerlere gidiyorum dönüşte eve almıyor komsulara o akıl hastası gitsin evimden istemiyorum diyip polis çağırıyor beni sinirlendiriyor tavırlarıyla dayanamıyorum bende laf söylüyorum akıl hastası diyor beni kötü gösteriyor durumum olsaydı ev tutardım ama kimsesiz hissediyorum ne yapmalıyım? Bende konusmayı kestim artık İzinli günümde evde durmuyor çıkıyor gidiyor kardesimi alıp kardesimlede arama duvar ördü bir olayda kardeşim annemi tutuyor örneğin annem tavır yapıyor niye öyle yapıyosun dediğim için kardesim beni suçluyor annemin ne söylediklerini ne tavırlarını görüyor sadece beni görüyor kimse duymuyor görmüyor

Kimsesiz hissediyorum ne yapıcam?