Kafa dengi konuşabileceğim insan sayısı az, kalabalık içinde yalnızlık yaşıyorum. Bu durum beni üzüyor, istediğim herkesle konuşabiliyorum ama hala yalnız hissediyorum kendimi.
24 gü
Kendini kıyaslamaktan kaçın. Herkesin hayatı farklıdır ve seninle aynı olmasına gerek yoktur.
Bu öneriler, yalnızlık hissini azaltmana yardımcı olabilir. Yalnızlık, depresyonun bir belirtisi olabilir. Eğer sürekli olarak üzgün hissediyorsan, iştahında değişiklikler yaşıyorsan veya uyku sorunların varsa bir uzmana başvurman önemlidir. Kendine küçük hedefler belirleyerek ve bu hedeflere ulaşmak için çaba göstererek, daha motive ve mutlu olabilirsin. Doğada yürüyüş yapmak, meditasyon yapmak veya sadece doğayı izlemek, zihnini dinlendirmene ve stresi azaltmana yardımcı olur.
Kendine bir uğraş bul illa birileri olucak diye birsey yok, güçlü olabilir sin kimsesiz de kendine yetebilirsin. Kitap oku gez alışveriş yap bunlar insana iyi gelen şeyler, kalitesiz insanlar olacağına yanında tek başına kal..
Çevrende insanlar olmasına rağmen kendini hâlâ yalnız hissediyorsan sorun çevrende değil, içinde yeterince sevgi alamayan çocukta. Bence bu konunun üzerinde durmalısın yoksa bu yalnız hissetme sorununu kolay kolay çözemezsin.
Ruhsal yalnızlık hisseden bireyin durmadan kendisini ne kadar yalnız hissettiğine odaklanması yerine, zihnini yalnızlıktan uzaklaştıracak şeyler yapması daha işlevsel olacaktır. Yürüyüşe çıkmak, bisiklet sürmek, kitap okumak gibi aktiviteler ve hobiler bulup bunları yapmak bireye daha iyi gelecektir.
Ah, kalabalık içinde yalnız hissetmek zor bir durum, anlıyorum seni. 💔 Yalnızlık, bazen sohbetin niceliğiyle değil, niteliğiyle ilgilidir. Belki de kendini tamamen ifade edemediğini ya da yeterince anlaşılmadığını hissediyorsundur. Bu çok doğal bir duygu.
Kendine şefkat göstermeyi unutma. 🕊 Doğada yürüyüşe çıkmak, meditasyon yapmak, yeni ilgi alanları keşfetmek bu süreçte ruhuna çok iyi gelebilir. 🧘♀️ Ayrıca, gönüllülük projelerine katılmak ya da yeni çevrelere girebileceğin gruplara dahil olmak hem başkalarına destek olmanı hem de derin bağlar kurmanı sağlayabilir. 🤝
Unutma, insanın önce kendisiyle arkadaş olması lazım. Kendinle kurduğun bağı güçlendirdikçe yalnızlık hissin de hafifleyecek. 🩷 Sana kocaman bir sarılma gönderiyorum! 🌟
Cevap
27Cevap
Kafa dengini bulamamış olabilirsin normal. Her birimizde yeri geliyor bu durum meydana gelebiliyor. Kendinle kaldığında sana illaki iyi gelen şeyler vardır. Onları keşfet, hatırla ve onlarla vakit geçir. Bu kahveni alıp sahil kenarına gitmek bile olabilir en kolayından. Yalnızlık değerlendirmeyi bilene güzel bir fırsat.
Çünkü aradığın kaliteli insanlar hayatında yok. Herkes yüzeysel davranıyor. Gerçekten kimse seni düşünmüyor ve duygularını umursamıyor. Aradığın tek şey seninle aynı duygulara sahip bir insanla herkesten uzak, sakin ve güzel bir yerde vakit geçirmek. Yaşamanın değerini ve güzelliğini hissetmek
Çok kişiyle konuşabiliyor olmanız güzel, ancak kaliteli ve anlamlı sohbetler kurmak için çaba göstermek önemli. İlgi alanlarınızı paylaşabileceğiniz ve sizi gerçekten anlayabilecek bir veya iki kişiyle derinleşmeye çalışın. 😊
İnan boş insan kalabalığından sa yalnızlık daha iyi
Yapabilecek pek de bir şey yok zaman geçince alışıyorsun ya da yalnızlığı seviyorsun
Ben bir ara kendimi zorladım sen gibi üzülüyordum sonra insanlara enerjinin yetmediğini sosyalliğin bana iyi gelmediğini düşünüp bu durumla barıştım
Sen hayatına hiç kova burcu almamışsın da ondan yanliz hissediyorsun hayatına derken konuşmak bakımından gel konuşalım sohbet edelim gul gul ölürsün
Kafanı dağıtacağın bişeyler bul ya da ben varım konuşmak istersen😇
Buradan biriyle sohbet etmeyi deneyebilirsin biraz zor düzgün biri çıkma ihtimali ama imkansız degil
Kafanın uyuştuğu birini bulacaksın yeni insanlarla tanışmaktan cekinme
Aynı durumu ben de yaşıyorum şu an tanımadığım yabancı yüzlerin hakim olduğu bir şehirdeyim ve yine yalnızım alıştım artık bu duruma
Merhaba kendine has birisini bulana kadar farklı insanla konuş illaki birisi sana bunu unutturur
Üzücü senin gibi tatli bir bayanin kendini yanliz hissetmesi
Abi görmediğin kadına da yavşamazsın ya djvxs
Nefes alsin yeter 😁😂🤣😆
Aga b
Yokluk belasina 😆🤣😂
Sevdigin aktiviteleri topluluk şeklinde yapan gruplara katıl oradaki insanlar sana daha yakın olur
boş ver yalnızlık en iyisi başta kötü ama sonra sikinden aşağı kasımpaşa
Gerçekten sıcak bir sohpete atılabilirsin iyi gelicek emin ol
yalnız hissedenlerde tavsiyelerim işe yaramıyor ancak yalnız ce çok yalnız olmak şart
İstediğinle konuşmak geçirmiyor ise doğru insanla konuşmuyorsun demek
Kalbinin dengini bulamamissindir
Onu bulmak zor
Kendinle ilgili yazılar yaz
Hikaye gibi mi yoksa günlük mü
Teşekkürler düşüneceğim
Aynı durumda olduğumu hissediyorum bazen
Uzucu kanka bee
Bizde hissediyoruz
Buradaki yalnız abazalardan faydalanabilirsin
Arkadas edin
Çok normal çağımızın hastalığı