• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Bekarlık mı sultanlık yoksa evlilik mi sultanlık?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
813
Yapay Zekaya Sor
Bekarlık mı sultanlık yoksa evlilik mi sultanlık?
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
21 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    10 ay

Böyle saçma bir soruyu soran kim diye bakıyorum.. "19" hmm normal sanırım.
    Bu soruyu soruyorsan senin ne evlilikle ne ciddiyetle alakan zaten yok , olmasında.. Ayrıca bazı şeyleri sorarak öğrenemezsin , yaşarken bunun cevabını farketmiyorsan
    ona buna başkalarına sorarak cevabı bulmaya çalışıyorsan o işten bir hayr gelmez !
    Senin daha pişmene zaman var.
    boş ver bu soruları , başka şeyler sor.. moda magazin sinema
    VE, ilerde olurda evlenmeyi düşünürsen (bu zamandan sonra artık zor gibi, ülke ekonomik olarak yok olup batarken kadınlar saçlarını tarıyorlar ve keyiflerine bakmaya çalışıyorlar. komik!) akıl hastası piislik ilişki uzmanı tiplerin videolarını seyretME, onlardan akıl alıp erkeklere saçma sapan saygısız taktik stratejik hareketler yapMA (taktik strateji düşmanına yapılır ve erkekler artık bunu biliyorlar) yoksa evlilik bu yanlışları yapan çoğunluk kadınlar gibi sanada hayal olur.

0
    5 Yorumla
    • Dağcı38
      Dağcı38
      7 ay

Sorarak ögrenemeyecek dumanla atesle mi ögrenecek birde uzun uzun yazmis sacma sapan ne anlattigin da belli degil

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      7 ay

@Dağcı38 Böyle bir soruyu soranın ciddiyetle vs alakası yoktur.. Senin bu görünen yaşında bunu anlyacak kapasiten aklın vs yoksa seninde alakan yok. Sen okuduğunu anlamıyorsan gelip burada boş boş yorum yapma , laf sokmak istiyorsan internette klavya başında olmuyor bu işler.., sokakta gördüğünde Laf sokmaya çalış ozaman konuşuruz. Sana zorla gelip buaraya yorum yap polemik çıkar diyen yok? kızlaraın ilgisini çekmek için bu tür taklalar atmana gerek te yok.. komik bi durum.
      Benim ne anlattığımı anlamıyorsan ceviz ye , KLORsuz su iç belki faydası olur.

Yorumla
    • ksciüye
      ksciüye
      3 ay

Sen ne edepsiz şeysin terbiyesiz ne biçim yazmışsın

Yorumla
    • ksciüye
      ksciüye
      3 ay

Bu kadar aşağılanacak ne var

Yorumla
    • Knbt22
      Knbt22
      3 ay

@ksciüye çok yumuşak huylu biriyim tanışalım mı

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    10 ay

Bence bekarlık sultanlık falan değil ya bu tamamen insanların kendini kandırdığı bir şey evliliği Kötü giden insanlar veya evliliğinde sorun yaşayan insanlar sürekli yeni evlenecek kişilere işte bekarlık sultanlık Bekarlığın neresi sultanlık bana bir söyleyinsene belli bir yaştan sonra insan sohbet edeceği muhabbet edeceği hayatı paylaşacağı özelliğini paylaşacağı belki mahrem bir şeyler yaşayacağı birisini istiyor belli bir yaştan sonra hayatında kimse olmazsa Kimse gelip gitmezse sana önüne Bir Tas Çorba koyan bir çay demleyen oturup seninle dertleşen bir insan olmazsa o da sultanlık değil evlilik tamamen bir şans işi seçiminin Yani kendi seçimini yaptığın bir şey hayatına alacağın insanı sana doğru olup olmadığını ailene uygun olup olmadığını bilerek yapacağın bir şey öyle genel anlamda bekarlık sultanlık diyenler bıraksınlar Abi bu kadar evlenen insan Affedersin Akılsız mı Ha tamam evlilikte sorunlar olur sıkıntılar olur Ayrılık Olur barışma olur boşanma olur onu bilmem ama öyle bir sultanlık falan olaylar da bahane Bugün onun diyen insanlara bak Yarın gider evlenir

6
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    10 ay

Çocuk isterim dersen evlilik. Param var, gerek yok dersen gerek yok. Çogu evlilik birdöngü, monotonluk çocuk olunca herşeye genelde göğüs gerip insanlar birbirlerini İdare ediyor. Gelecekte yalnız kalma korkusu ile evlenen de çok. Kadın genelde her türlü evlenmek istiyor tek başına bu dünyada Onu koruyacak sevecek birisi olmadığında kadın için çok zor. Bu konu uzar gider, ben de kaçar :)

0
    0 Yorumla
  • 06romeo
    06romeo Takip Et
    Master Yaş: 60 , eic 98%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Evlendiğin kişi bir elmanın diğer yarısı gibi seni tamamlıyorsa, birbirinizi tamamlayıp uyumlu şekilde her yönden karşılıklı tatmin olabiliyorsunuz evet mutlu bir evliliğiniz var demektir ve evlilik sultanlıktır. Uyum yoksa o evlilik esaret ve mutsuzluktur, o vakit bekarlık sultanlık olur tabi ki.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
10 ay
  • Bu tamamen senin ne istediğinle alakalı bir durum aslında! 😊 Bekarlık da özgürlük sunar, keyfince yaşarsın. Evlilik ise uyumu, paylaşımı ve derin bir bağlantıyı getirir. Eğer şu an hayattan bireysel olarak keyif alıyorsan bekarlık sultanlık diyebilirsin. Ama sevdiğin biriyle hayatı paylaşmak isteyeceğin bir döneme geldiğinde evlilik sultanlık gibi gelir. Kendini tanıdıkça ve ne istediğini anladıkça bu sorunun cevabını zaten bulacaksın. Acele etmene gerek yok, hayatın tadını çıkar! 💃💖

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

79

Cevap

106

Cevap

• KIZILİNKA
    KIZILİNKA Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    10 ay

Sevdiğin ve kafa dengi biriyle berabersen sultansın. Bekarlığın pek bi' espirisi yok açıkçası.

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.

evlilik tabi ki de

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    10 ay

Eğlenip Sultan olan sadece erkekler kadınlar değil, bu yüzden evliliği bitse bile yalnız kalamayip evlilik peşine düşerler. Çünkü bekarken anasi evlenince karısı arkasını toplar yemeğini işini yapar bu rahatlık sadece erkekler içindir kadın bu yüzden Sultan değil evlenince adamın çocuğun yükünü de alır. Bu yüzden kadınlar evlenince GENEL OLARAK SULTAN DEĞİL BİR ÖMÜR KÖLE KONUMUNA GEÇER EVLENİNCE. GERÇEKLER BUDUR AKSİNİ İDDİA EDEN TÜRK ERKEĞİ İLE EVLİ DEĞİLDİR😅

5
    4 Yorumla
    • Knbt22
      Knbt22
      3 ay

O zaman sen ne işe yarıyorsun evde süs bitkisi misin. Erkek çalışır kadın da evi idare eder. Bunu kafana sokamadın mı hala? Senin gibiler zaten evlenmesin zararsınız ümmete

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

@Knbt22 konuştu Türk erkeği. İşte görün bunları🤣

Yorumla
    • Knbt22
      Knbt22
      3 ay

Lütfen söyler misin bir kadın olarak aileye ne katkıda bulunabilirsin? Çocuk bakmak istemiyorsun, yemek yapmak yok, temizlik yok, anlayış yok, kocaya hizmet yok ama tüm bunları kocadan beklemek var. Bir erkek hem hayatla boğuşsun hem de kadının yapacaklarını yapsın bu mudur? Biraz aileni eski anneleri aileleri örnek al. Batıya özenme. Bak eski evliliklere ömür boyu sürüyor. Şimdi neden hemen boşanıyorlar sence? Çözüm basit kadın evi idare eder erkek evin geçimini sağlar bu kadar basit. Sen o hayalindeki erkeği daha çok beklersin kimse enayi değil. Hem ev işlerini yapmayacaksın hemde süs bitkisi gibi evde oturacaksın. Bunu hiçbiryerde bulamazsın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

@Knbt22 aradığımı kim söyledi, ben köle olacak biri değilim Türk erkeği de hiçbir işe el atacak değil. Bu yüzden zaten yokum 11 yıldır erkek yanıma yanaştirmadan huzur içinde yaşıyorum eksiğim yok. Erkek milleti pistir ayrıca bir dk çekilmez. Eskiler aptldi da oturdu memnun olduğundan değil o evlilikler öyle yürüdü gibi göründü. Şimdi kadınlar aptl değil ki çeksin iyi yapıyor boşuna bitmiyor hiçbiri evliliklerin. Kimse keyfinden boşanmıyor. Daha çooookkkkk şey yazılir bu konuda da gerek yok ikile

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    10 ay

Sayının ve sınırların bilindiği evlilik cinsel sınırın özel kalması şartıyla sınırsız olan evlilik mümkün değil yıkılmaz. Evlilikte 3 şey var sevgi saygı ve seks... Bu üçü oldu mu zaten sadakat de olur... Bence bir erkek hiç tanımadığı kadınla gecelik yatabilir ama zevk almaz pek. Rahat olmaz. Acaba hastalığı var mı şubu olur mu derdine girmek istemez çoğumuz. Kadınları erkekler aldatıyorsa kadınların sevgi ve saygıyı unutup gitmesinden dolayı. Bu sevgi saygıyı başka kadınlarla ilgilenmeye başladığımız da yani aldattığımı da kafanıza Dank etmesi.

0
    0 Yorumla
  • Sengelyeterr
    Sengelyeterr Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 81%
    10 ay

Bende öyle sanırdım ama evlilik gibi sultanlık yok bekarsan yalnızsın tek başınasın hiç bişeyden tad alamazsın hasta olsan annen baban bile bakmaz derdin olduğunda o seni anlar evliliğin verdiği huzuru bekarlıkta bulamazsın tabi doğru kişiyle mümkün bu

1
    0 Yorumla
  • Yaprak_yap
    Yaprak_yap Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    10 ay

kimse evlendek zorunda degil, ama mutlu bir hayat surmek zorunda.

kimse bekar kalmak zorunda degil, ama mutlu olmak zorunda

evlenmek ya da bekarlik secenegi gelirse ikisinden birini secmek degil, o anda, o sartlarda, hangisiyle mutluysak onu secmeliyiz

1
    0 Yorumla
  • livane85
    livane85 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 99%
    10 ay

Evlilik çok değişik bir kurumdur. Bir çok kişi evlenmeden önce çok güzel şeyler hayal eder herkes pembe panzulu evde dudak dudağa yanak yanağa yaşayacaklarını düşünür. Ama maalesef öyle bir şey değil. Çok inişli çıkışlı oluyor bazen bekar günlerini özlersin bazende keşke hiç evlenmeseydim dersin. Ama günün sonunuda bi tarafına çocuğun bi tarafınada eşin yatar ve ikisinede sıkı sıkı sarılıp şükür edersin. İç geçirirsin allahtan başka be isteye bilirimki die. İyiki seni tercih etmişim dersin.

2
    0 Yorumla
  • Hsuwuehebdj
    Hsuwuehebdj Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 101%
    10 ay

Kendine yetecek hatta artacak bir maddi gücün varsa, cinsel ihtiyaçlarını karşılayacak partner ya da partnerler varsa her iki cins içinde bekârlık sultanlıktır. Evlilik, yasal seks yapmaktır. Özgür ruhlu cinsiyeti farketmeksizin her insan için kâbusdur.

0
    0 Yorumla
  • Eru_Illuvatar
    Eru_Illuvatar Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Bekarlık demek istiyorum. Evli olan tanıdıklarım arasında mutlu olan demeyeyim ama ya özgürlük kısıtlamaları çok fazla ya da ciddi kontrol sorunları yaşanmakta. Baskıcı, kontrolcü, kısıtlayıcı bir evliliktense bekar kalmayı yeğlerim.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Aşırı haklisin

Yorumla
  • Grbryrb
    Grbryrb Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 92%
    10 ay

Bekarlık sultanlık hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.

Hele ki anneleri tarafından şımartılmış Bir erkek çocuğunu büyütmek zorunda değilsiniz.

3
    0 Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Karşındaki kişiye göre değişir bu iyi biriyle evlilik güzel bir duyguyken kötü biriyle cehenneme denk. Bekar ve ekonomik özgürlüğün varsa ve sevgisizlik duygun yoksa ilgi beklentin vb bekarlık diyorum. 🌼💫

0
    0 Yorumla
  • Lolinas
    Lolinas Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    3 ay

Bekârlık sultanlıktır. Evlilikte kadın, sultan değil hizmetçidir. Hem eşe, hem çocuga, hem de eşinin anasına babasına bakar, bir de hayatı dar ederler geline. Bekârlık da sadece kendi işini yapar, kendine hizmet eder, kimseye hesap vermez, keyfinin istediği gibi yaşar.

28 yasındayım ve hiç evlenmeyi düşünmüyorum, rahatım.

0
    0 Yorumla
  • Polnic
    Polnic Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    5 ay

Evlilik tam anlamıyla cehennem ("kadın" için). Çocuğa kadın bakacak, ev işlerini kadın yapacak, erkek, karısının çalışmasını isterse de ev işlerine de yardım etmez, tüm yük kadındadır. Evlilik erkek için cennet, kadın için cehennem. Tabi bana göre. Bekarım, 27 yaşındayım, erkeklerle hiç alakam yok, rahatım.

0
    0 Yorumla
  • johesa
    johesa Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 74%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı.

Bekarlığın sultanlık yanlarını biliyorumda henüz evlenmedim evliliğin sultanlık yanları neler bilmiyorum elbet ilerde evliliklede tanısıcaz musmutlu bir gelecek herkesle olsun hoşçakalın 🌺🤗

0
    0 Yorumla
  • Togic
    Togic Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21 , eic 100%
    10 ay

Evlendiğin kişi karakterli saygılı ve seni her daim seven biri ise evlilik. Ama böyle birini bulamayanların çoğunun seçeneği bekarlık olacaktır. Güzel bir evliliğin tadı bambaşka.

0
    0 Yorumla
  • misssssgibi
    misssssgibi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    10 ay

Doğru kişilerin eşleştiği evlilik en güzel sultanlık bence :)

3
    0 Yorumla
  • HayatKısaKşlrUçyr
    HayatKısaKşlrUçyr Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 61%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Bekarlık. Evlenip dert sahibi mi olacaksınız.

2
    0 Yorumla
  • HazalÇiçekçi
    HazalÇiçekçi Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    2 ay

Doğru kişiyle evlilik sultanlık, yanlış kişiyle bekarlık sultanlıktır. Her şey huzurda bitiyor.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    10 ay

Evlilik sultanlık gibi geldi bana. Yani erkekler için oh evde iş yapan biri daha var. Kadınlar için de evin hanımı oluyor, sultan gibi , kadının istekleri oluyor. Daha ne olsun.

Tabi eşler birbirine uyumluysa !

0
    0 Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.

Hayat yolculuğunda dengini bulan cennettedir yanlış mekana yanlış zamana düşen de dünyadayken Cehennemi Yaşar gerisi masald

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    10 ay

Bekarlık sultanlık hayatı istediğin gibi yaşıyorsun kimseye hesap vermek zorunda değilsin özgürsün ama evlilik öyle değil 2 kişilik sonra çocuk oluyor bide onun sorumluluğu evin işleri kendi mesleğin derken kendine vakit ayıramıyorsun

0
    0 Yorumla
  • Qasanovaa
    Qasanovaa Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    10 ay

Evlenip sultan olmak icin anca arap bir koca falan lazim baska turlusune kimse ikna edemez beni efendim 😂

0
    3 Yorumla
    • Merviskoooooo
      Merviskoooooo
      10 ay

Kız ne arap kocası arap biriyle evliyim gayet de zengin kocişkom ama gezme tozma konusunda herşeyim kısıtlı ve kıskanç 🥲

Yorumla
    • Qasanovaa
      Qasanovaa
      10 ay

@Merviskoooooo anaa kesin baska bisuru kadinla daha birliktedir o yuzden kisitliyo

Yorumla
    • Sengelyeterr
      Sengelyeterr
      10 ay

@Merviskoooooo hadi ya nasıl nerden buldun o adamı

Yorumla
  • Asmodeusss
    Asmodeusss Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    10 ay

Özgürlüğüme düşkün birisiyim, bir anlık kararla tüm şehri dolaşıyorum. benim için bekarlık, arada bi evliliği düşünmüyor değilim tabi.

0
    0 Yorumla
  • Mervets61ts6161
    Mervets61ts6161 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    10 ay

Evli olup sultan olan görmedim bekar olup kraliçeler gibi yaşayan çok gördüm 😂

1
    0 Yorumla
  • kimsesizqwer
    kimsesizqwer Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    10 ay

Iyi birine denk gelirsen evlilik sultanlık bence bekarlığin gozu kör olsun 😀

1
    0 Yorumla
  • İstanbulllu3441
    İstanbulllu3441 Takip Et
    Bilge Yaş: 44 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı.

Seni seven biri vede güvenilir doğru kişiyse evlilik sultanlıktır

1
    0 Yorumla
  • ByCıLız
    ByCıLız Takip Et
    Master Yaş: 37
    2 ay
    Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı.

37 yaşındayım hâlâ bekarım evlenemedim yalnız yaşlanıyorum bekarlık benim için sultanlık değil

0
    0 Yorumla
  • ayhanhocangeldi
    ayhanhocangeldi Takip Et
    Yoda Yaş: 54 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 368 cevap paylaştı.

Hiç biri bekarlar evli olmak evliler bekar olmak ister

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    10 ay

Kiminle evlendiğine göre değişen bir konu bu..

Eve getirdiğin parayı beğenmeyip

" Adam değilsin" diyen biriyle evli isen geçmiş olsun...

0
    0 Yorumla
  • Srknköse
    Srknköse Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 87%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı.

evller bekarlıgın bekarlar evliligin peşnde kısaca kerkez belasını arıyor

0
    0 Yorumla
  • Alper083408
    Alper083408 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 521 cevap paylaştı.

İkisinin de güzel yanları var ama bir noktadan sonra evlilik daha çok bastırıyor

0
    0 Yorumla
  • Emre3558123
    Emre3558123 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı.

Bekarlık sultanlıktır. Ama sultanımı bulursam evlencem tabiki 😅

0
    0 Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı.

Doğru kişiyle evlenirsen evlilik sultanlık, doğru kişiyi bulamazsan bekarlık sultanlık😅

0
    0 Yorumla
  • ycihan00
    ycihan00 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    10 ay

Eğer doğru kişi evliysen evlilik senin için daha iyi olabilir.

0
    0 Yorumla
  • BöcekReis
    BöcekReis Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    10 ay

Kadınlar için bekarlık sultanlıktır. Erkekler ev hizmetçisi ve seks malzemesi peşindeler.

0
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Nasıl biri ile evli olduğuna veya nasıl bir ailede bekar kaldığına bağlı

1
    0 Yorumla
  • Sadecegonca
    Sadecegonca Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 92%
    10 ay

kendiyle sorunlarını halledememiş insan heryere rezilliğini götürür

0
    0 Yorumla
  • gokantemur
    gokantemur Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 88%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Bekârlık sultanlıktır.. çok çok konforludur bekârlık. 👍 hiç moraliniz bozulmaz asla..

0
    1 Yorumla
    • gokantemur
      gokantemur
      10 ay

Evliliğin tanımı şudur Türkiye de % de 90 ı böyledir hep.. ilk 5 - 10 sene süper ilgi alâka. Sonra azalır bu , kadın bebek bakar genelde ve koca da tv izler salonda. Oradan bağırır çay yaptın mı diye 😂 tabii ki hafta sonları süper geziler doğruuu kayınvalideye 😂 orada da işe devam kadın için.. 👍

Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    10 ay

Ehline denk gelmedinse bekarlık sultanlık tanısı😬

0
    0 Yorumla
  • Winstonn75
    Winstonn75 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 859 cevap paylaştı.

Evlilik sorumluluk demek bekarken daha özgürsün kafan rahat 😄

0
    0 Yorumla
  • Yasin199
    Yasin199 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 69%
    10 ay

İki durumunda zorlu tarafları var ancak ben evlilik diyorum.

0
    0 Yorumla
  • Pamuksekerofficall
    Pamuksekerofficall Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 747 cevap paylaştı.

Sanki evlilik ablam abilerimin nerde olduğunu wp instagram storylerinden takip ediyorum

0
    0 Yorumla
  • GrushenkaRises
    GrushenkaRises Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay

Hangi evde daha az iş yapıyorsan orası sultanlık aksks

0
    0 Yorumla
  • Bizden_Söylemesi
    Bizden_Söylemesi Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 98%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Hayatının aşkını bulursan evlilik gibisi yok

0
    0 Yorumla
  • Taban
    Taban Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 746 cevap paylaştı.

Kadın için bekarlık erkek için evlilik sultanlıkdır

0
    0 Yorumla
  • leonidas_3
    leonidas_3 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    10 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Evlilik güzel yaa bekarlıkta hep Bi belirsizlik vs. zor yani

0
    0 Yorumla
  • H6335dem
    H6335dem Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay

Iyisine denk gelirsen dunyada ceneti yasatir

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    10 ay

Evlilik cumhuriyet. hatta bizde biraz hanımın totaliter rejimi var.

0
    0 Yorumla
  • floraxxxx
    floraxxxx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    10 ay

Evlenemeyince evde kaldın diyorlar ama asıl evlenince evde kalıyorsun.
    Sürekli ütü, çamaşır, yemek..
    Tabii karısını eve kapatmayan biriyle evlenirsen o ayrı da.. bekarlık sultanlıktır yine de.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    8 ay

Evlilik boş iş ya. Kadınlara mal gözü ile bakan bir türk erkeği ile evlenmem ben. Aldatılmak da cabası

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    10 ay

Bekarlık sultanlık. Erkek dırdırı yok, oraya gitme bunu giyme şunu yapma vırvırı da yok. Mis misss özgürlükkk

1
    3 Yorumla
    • SerrttBEYy
      SerrttBEYy
      10 ay

Ver geç ozmn knk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

@SerrttBEYy ben müslüman bir kadınım sözlerine dikkat et…

Yorumla
    • SerrttBEYy
      SerrttBEYy
      10 ay

Sen bana yaz ben sana ne dicem

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    10 ay

İyi birisine yani yüzünü güldürecek birisine denk gelirsen sultanlık ama umduğun gibi birisine denk gelemezsen işte o zaman perişanlık

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    10 ay

Eğer düzgün biri ile evlendiysen seni seven evlilik süper ama yok pisliğin teki ise bekarlık sultanlık

0
    0 Yorumla
  • Purnaz
    Purnaz Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    10 ay

Bekarlık sultanlıktır. Evlilik ise yük. Bekarım, ne sevgili ne de evlilik merakı yok, çok rahatım ve mutluyum. Neden evlenip hizmetçi olup, huzurumu bozayım ki... Zaten gerek yok...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 ay

Bekarlık daha iyi

Rahatlık eğlence huzur

0
    0 Yorumla
  • Gercekkleraci
    Gercekkleraci Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    7 ay

1+1=1 olabilen eşler Sultanlardan da daha memnun olur yaşamlarından, ama kişiler birbirlerini tamamlayamiyorsa bekarlık daha iyi diye söylenirler.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    10 ay

Valla bekarlık evlendigim günden beri hayatım bitti

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    10 ay

Ailene göre değişir. Doğduğun ev kaderindir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    10 ay

Bekarlık SULTANLIKTIR; ama evlilik İMPARATORLUKTUR.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    10 ay

Bekarlık erkekler için sultanlık, evlilik kadınlar için sultanlık

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (125)
Devamını Gör(170)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bekarlık mı sultanlık yoksa evlilik mi sultanlık?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlilik mi sultanlık yoksa bekarlık mı? 108 cevap verildi
Evlilik mi sultanlık, bekarlık mı? 70 cevap verildi
Evlilik mi sultanlık, bekarlık mı? 37 cevap verildi
Evlilik mi, bekarlık mı sultanlık? 36 cevap verildi
Bekarlık mı sultanlık yoksa evlilik mi? 28 cevap verildi
Bekarlık mı sultanlık, evlilik mi? 29 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sabah uyandığınızda sevgilinizden bir şey isteseniz bu ne olurdu?
  • Her bağ sevgi midir?
  • Birinden etkilenmemizin asıl sebebi o kişi mi, yoksa hakkında bilmediklerimiz mi?
  • Günaydıınn. Günaydın beklediğiniz birisi var mı?
  • Böyle bir bahçeniz olsa ne Eker ne dikersiniz?
  • Hiç yapay zekaya resminizi çizdirdiniz mi ✨️?
  • Günde birden fazla makyaj yapanlar acemi mi sayılır yoksa normal mi?
  • İnsan hayatında kaç kez aşık olur?
  • Sevgilin için arkadaşını siler misin?
  • Güzel olanlar neden estetiğe bu kadar karşı, estetik yaptırmak ayıp mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨