Böyle saçma bir soruyu soran kim diye bakıyorum.. "19" hmm normal sanırım.
Bu soruyu soruyorsan senin ne evlilikle ne ciddiyetle alakan zaten yok , olmasında.. Ayrıca bazı şeyleri sorarak öğrenemezsin , yaşarken bunun cevabını farketmiyorsan
ona buna başkalarına sorarak cevabı bulmaya çalışıyorsan o işten bir hayr gelmez !
Senin daha pişmene zaman var.
boş ver bu soruları , başka şeyler sor.. moda magazin sinema
VE, ilerde olurda evlenmeyi düşünürsen (bu zamandan sonra artık zor gibi, ülke ekonomik olarak yok olup batarken kadınlar saçlarını tarıyorlar ve keyiflerine bakmaya çalışıyorlar. komik!) akıl hastası piislik ilişki uzmanı tiplerin videolarını seyretME, onlardan akıl alıp erkeklere saçma sapan saygısız taktik stratejik hareketler yapMA (taktik strateji düşmanına yapılır ve erkekler artık bunu biliyorlar) yoksa evlilik bu yanlışları yapan çoğunluk kadınlar gibi sanada hayal olur.05 Yorumla- 8 ay
@Dağcı38 Böyle bir soruyu soranın ciddiyetle vs alakası yoktur.. Senin bu görünen yaşında bunu anlyacak kapasiten aklın vs yoksa seninde alakan yok. Sen okuduğunu anlamıyorsan gelip burada boş boş yorum yapma , laf sokmak istiyorsan internette klavya başında olmuyor bu işler.., sokakta gördüğünde Laf sokmaya çalış ozaman konuşuruz. Sana zorla gelip buaraya yorum yap polemik çıkar diyen yok? kızlaraın ilgisini çekmek için bu tür taklalar atmana gerek te yok.. komik bi durum.
Benim ne anlattığımı anlamıyorsan ceviz ye , KLORsuz su iç belki faydası olur.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)11 ayBence bekarlık sultanlık falan değil ya bu tamamen insanların kendini kandırdığı bir şey evliliği Kötü giden insanlar veya evliliğinde sorun yaşayan insanlar sürekli yeni evlenecek kişilere işte bekarlık sultanlık Bekarlığın neresi sultanlık bana bir söyleyinsene belli bir yaştan sonra insan sohbet edeceği muhabbet edeceği hayatı paylaşacağı özelliğini paylaşacağı belki mahrem bir şeyler yaşayacağı birisini istiyor belli bir yaştan sonra hayatında kimse olmazsa Kimse gelip gitmezse sana önüne Bir Tas Çorba koyan bir çay demleyen oturup seninle dertleşen bir insan olmazsa o da sultanlık değil evlilik tamamen bir şans işi seçiminin Yani kendi seçimini yaptığın bir şey hayatına alacağın insanı sana doğru olup olmadığını ailene uygun olup olmadığını bilerek yapacağın bir şey öyle genel anlamda bekarlık sultanlık diyenler bıraksınlar Abi bu kadar evlenen insan Affedersin Akılsız mı Ha tamam evlilikte sorunlar olur sıkıntılar olur Ayrılık Olur barışma olur boşanma olur onu bilmem ama öyle bir sultanlık falan olaylar da bahane Bugün onun diyen insanlara bak Yarın gider evlenir
60 Yorumla
11 ayÇocuk isterim dersen evlilik. Param var, gerek yok dersen gerek yok. Çogu evlilik birdöngü, monotonluk çocuk olunca herşeye genelde göğüs gerip insanlar birbirlerini İdare ediyor. Gelecekte yalnız kalma korkusu ile evlenen de çok. Kadın genelde her türlü evlenmek istiyor tek başına bu dünyada Onu koruyacak sevecek birisi olmadığında kadın için çok zor. Bu konu uzar gider, ben de kaçar :)
10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlendiğin kişi bir elmanın diğer yarısı gibi seni tamamlıyorsa, birbirinizi tamamlayıp uyumlu şekilde her yönden karşılıklı tatmin olabiliyorsunuz evet mutlu bir evliliğiniz var demektir ve evlilik sultanlıktır. Uyum yoksa o evlilik esaret ve mutsuzluktur, o vakit bekarlık sultanlık olur tabi ki.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tamamen senin ne istediğinle alakalı bir durum aslında! 😊 Bekarlık da özgürlük sunar, keyfince yaşarsın. Evlilik ise uyumu, paylaşımı ve derin bir bağlantıyı getirir. Eğer şu an hayattan bireysel olarak keyif alıyorsan bekarlık sultanlık diyebilirsin. Ama sevdiğin biriyle hayatı paylaşmak isteyeceğin bir döneme geldiğinde evlilik sultanlık gibi gelir. Kendini tanıdıkça ve ne istediğini anladıkça bu sorunun cevabını zaten bulacaksın. Acele etmene gerek yok, hayatın tadını çıkar! 💃💖
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevdiğin ve kafa dengi biriyle berabersen sultansın. Bekarlığın pek bi' espirisi yok açıkçası.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 150,8b cevap paylaştı.
u 11 ayevlilik tabi ki de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayEğlenip Sultan olan sadece erkekler kadınlar değil, bu yüzden evliliği bitse bile yalnız kalamayip evlilik peşine düşerler. Çünkü bekarken anasi evlenince karısı arkasını toplar yemeğini işini yapar bu rahatlık sadece erkekler içindir kadın bu yüzden Sultan değil evlenince adamın çocuğun yükünü de alır. Bu yüzden kadınlar evlenince GENEL OLARAK SULTAN DEĞİL BİR ÖMÜR KÖLE KONUMUNA GEÇER EVLENİNCE. GERÇEKLER BUDUR AKSİNİ İDDİA EDEN TÜRK ERKEĞİ İLE EVLİ DEĞİLDİR😅
54 Yorumla
Cevap sahibi4 ay@Knbt22 konuştu Türk erkeği. İşte görün bunları🤣
- 4 ay
Lütfen söyler misin bir kadın olarak aileye ne katkıda bulunabilirsin? Çocuk bakmak istemiyorsun, yemek yapmak yok, temizlik yok, anlayış yok, kocaya hizmet yok ama tüm bunları kocadan beklemek var. Bir erkek hem hayatla boğuşsun hem de kadının yapacaklarını yapsın bu mudur? Biraz aileni eski anneleri aileleri örnek al. Batıya özenme. Bak eski evliliklere ömür boyu sürüyor. Şimdi neden hemen boşanıyorlar sence? Çözüm basit kadın evi idare eder erkek evin geçimini sağlar bu kadar basit. Sen o hayalindeki erkeği daha çok beklersin kimse enayi değil. Hem ev işlerini yapmayacaksın hemde süs bitkisi gibi evde oturacaksın. Bunu hiçbiryerde bulamazsın.
Cevap sahibi4 ay@Knbt22 aradığımı kim söyledi, ben köle olacak biri değilim Türk erkeği de hiçbir işe el atacak değil. Bu yüzden zaten yokum 11 yıldır erkek yanıma yanaştirmadan huzur içinde yaşıyorum eksiğim yok. Erkek milleti pistir ayrıca bir dk çekilmez. Eskiler aptldi da oturdu memnun olduğundan değil o evlilikler öyle yürüdü gibi göründü. Şimdi kadınlar aptl değil ki çeksin iyi yapıyor boşuna bitmiyor hiçbiri evliliklerin. Kimse keyfinden boşanmıyor. Daha çooookkkkk şey yazılir bu konuda da gerek yok ikile
Gizli Üye(25-29)11 aySayının ve sınırların bilindiği evlilik cinsel sınırın özel kalması şartıyla sınırsız olan evlilik mümkün değil yıkılmaz. Evlilikte 3 şey var sevgi saygı ve seks... Bu üçü oldu mu zaten sadakat de olur... Bence bir erkek hiç tanımadığı kadınla gecelik yatabilir ama zevk almaz pek. Rahat olmaz. Acaba hastalığı var mı şubu olur mu derdine girmek istemez çoğumuz. Kadınları erkekler aldatıyorsa kadınların sevgi ve saygıyı unutup gitmesinden dolayı. Bu sevgi saygıyı başka kadınlarla ilgilenmeye başladığımız da yani aldattığımı da kafanıza Dank etmesi.
00 Yorumla
11 ayBende öyle sanırdım ama evlilik gibi sultanlık yok bekarsan yalnızsın tek başınasın hiç bişeyden tad alamazsın hasta olsan annen baban bile bakmaz derdin olduğunda o seni anlar evliliğin verdiği huzuru bekarlıkta bulamazsın tabi doğru kişiyle mümkün bu
10 Yorumla
11 aykimse evlendek zorunda degil, ama mutlu bir hayat surmek zorunda.
kimse bekar kalmak zorunda degil, ama mutlu olmak zorunda
evlenmek ya da bekarlik secenegi gelirse ikisinden birini secmek degil, o anda, o sartlarda, hangisiyle mutluysak onu secmeliyiz
10 YorumlaEvlilik çok değişik bir kurumdur. Bir çok kişi evlenmeden önce çok güzel şeyler hayal eder herkes pembe panzulu evde dudak dudağa yanak yanağa yaşayacaklarını düşünür. Ama maalesef öyle bir şey değil. Çok inişli çıkışlı oluyor bazen bekar günlerini özlersin bazende keşke hiç evlenmeseydim dersin. Ama günün sonunuda bi tarafına çocuğun bi tarafınada eşin yatar ve ikisinede sıkı sıkı sarılıp şükür edersin. İç geçirirsin allahtan başka be isteye bilirimki die. İyiki seni tercih etmişim dersin.
20 Yorumla
11 ayKendine yetecek hatta artacak bir maddi gücün varsa, cinsel ihtiyaçlarını karşılayacak partner ya da partnerler varsa her iki cins içinde bekârlık sultanlıktır. Evlilik, yasal seks yapmaktır. Özgür ruhlu cinsiyeti farketmeksizin her insan için kâbusdur.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
11 ayBekarlık demek istiyorum. Evli olan tanıdıklarım arasında mutlu olan demeyeyim ama ya özgürlük kısıtlamaları çok fazla ya da ciddi kontrol sorunları yaşanmakta. Baskıcı, kontrolcü, kısıtlayıcı bir evliliktense bekar kalmayı yeğlerim.
11 Yorumla
Soran11 ayAşırı haklisin
Bekarlık sultanlık hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.
Hele ki anneleri tarafından şımartılmış Bir erkek çocuğunu büyütmek zorunda değilsiniz.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 11 ayKarşındaki kişiye göre değişir bu iyi biriyle evlilik güzel bir duyguyken kötü biriyle cehenneme denk. Bekar ve ekonomik özgürlüğün varsa ve sevgisizlik duygun yoksa ilgi beklentin vb bekarlık diyorum. 🌼💫
00 Yorumla Bekârlık sultanlıktır. Evlilikte kadın, sultan değil hizmetçidir. Hem eşe, hem çocuga, hem de eşinin anasına babasına bakar, bir de hayatı dar ederler geline. Bekârlık da sadece kendi işini yapar, kendine hizmet eder, kimseye hesap vermez, keyfinin istediği gibi yaşar.
28 yasındayım ve hiç evlenmeyi düşünmüyorum, rahatım.
00 YorumlaEvlilik tam anlamıyla cehennem ("kadın" için). Çocuğa kadın bakacak, ev işlerini kadın yapacak, erkek, karısının çalışmasını isterse de ev işlerine de yardım etmez, tüm yük kadındadır. Evlilik erkek için cennet, kadın için cehennem. Tabi bana göre. Bekarım, 27 yaşındayım, erkeklerle hiç alakam yok, rahatım.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 966 cevap paylaştı. Bekarlığın sultanlık yanlarını biliyorumda henüz evlenmedim evliliğin sultanlık yanları neler bilmiyorum elbet ilerde evliliklede tanısıcaz musmutlu bir gelecek herkesle olsun hoşçakalın 🌺🤗
00 YorumlaEvlendiğin kişi karakterli saygılı ve seni her daim seven biri ise evlilik. Ama böyle birini bulamayanların çoğunun seçeneği bekarlık olacaktır. Güzel bir evliliğin tadı bambaşka.
00 Yorumla
11 ayDoğru kişilerin eşleştiği evlilik en güzel sultanlık bence :)
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayBekarlık. Evlenip dert sahibi mi olacaksınız.
20 Yorumla
4 ayDoğru kişiyle evlilik sultanlık, yanlış kişiyle bekarlık sultanlıktır. Her şey huzurda bitiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayEvlilik sultanlık gibi geldi bana. Yani erkekler için oh evde iş yapan biri daha var. Kadınlar için de evin hanımı oluyor, sultan gibi , kadının istekleri oluyor. Daha ne olsun.
Tabi eşler birbirine uyumluysa !
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
11 ayHayat yolculuğunda dengini bulan cennettedir yanlış mekana yanlış zamana düşen de dünyadayken Cehennemi Yaşar gerisi masald
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBekarlık sultanlık hayatı istediğin gibi yaşıyorsun kimseye hesap vermek zorunda değilsin özgürsün ama evlilik öyle değil 2 kişilik sonra çocuk oluyor bide onun sorumluluğu evin işleri kendi mesleğin derken kendine vakit ayıramıyorsun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. Evlenip sultan olmak icin anca arap bir koca falan lazim baska turlusune kimse ikna edemez beni efendim 😂
03 Yorumla- 11 ay
Kız ne arap kocası arap biriyle evliyim gayet de zengin kocişkom ama gezme tozma konusunda herşeyim kısıtlı ve kıskanç 🥲
- 11 ay
@Merviskoooooo hadi ya nasıl nerden buldun o adamı
11 ayÖzgürlüğüme düşkün birisiyim, bir anlık kararla tüm şehri dolaşıyorum. benim için bekarlık, arada bi evliliği düşünmüyor değilim tabi.
00 Yorumla
11 ayEvli olup sultan olan görmedim bekar olup kraliçeler gibi yaşayan çok gördüm 😂
10 Yorumla
11 ayIyi birine denk gelirsen evlilik sultanlık bence bekarlığin gozu kör olsun 😀
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı.
11 aySeni seven biri vede güvenilir doğru kişiyse evlilik sultanlıktır
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 10,6b cevap paylaştı. 37 yaşındayım hâlâ bekarım evlenemedim yalnız yaşlanıyorum bekarlık benim için sultanlık değil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 378 cevap paylaştı.
11 ayHiç biri bekarlar evli olmak evliler bekar olmak ister
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayKiminle evlendiğine göre değişen bir konu bu..
Eve getirdiğin parayı beğenmeyip
" Adam değilsin" diyen biriyle evli isen geçmiş olsun...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı. evller bekarlıgın bekarlar evliligin peşnde kısaca kerkez belasını arıyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 615 cevap paylaştı.
11 ayİkisinin de güzel yanları var ama bir noktadan sonra evlilik daha çok bastırıyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı.
11 ayBekarlık sultanlıktır. Ama sultanımı bulursam evlencem tabiki 😅
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 899 cevap paylaştı. Doğru kişiyle evlenirsen evlilik sultanlık, doğru kişiyi bulamazsan bekarlık sultanlık😅
00 YorumlaEğer doğru kişi evliysen evlilik senin için daha iyi olabilir.
00 YorumlaKadınlar için bekarlık sultanlıktır. Erkekler ev hizmetçisi ve seks malzemesi peşindeler.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
11 ayNasıl biri ile evli olduğuna veya nasıl bir ailede bekar kaldığına bağlı
10 Yorumla
11 aykendiyle sorunlarını halledememiş insan heryere rezilliğini götürür
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayBekârlık sultanlıktır.. çok çok konforludur bekârlık. 👍 hiç moraliniz bozulmaz asla..
01 Yorumla- 11 ay
Evliliğin tanımı şudur Türkiye de % de 90 ı böyledir hep.. ilk 5 - 10 sene süper ilgi alâka. Sonra azalır bu , kadın bebek bakar genelde ve koca da tv izler salonda. Oradan bağırır çay yaptın mı diye 😂 tabii ki hafta sonları süper geziler doğruuu kayınvalideye 😂 orada da işe devam kadın için.. 👍
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ehline denk gelmedinse bekarlık sultanlık tanısı😬
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 939 cevap paylaştı.
11 ayEvlilik sorumluluk demek bekarken daha özgürsün kafan rahat 😄
00 Yorumla İki durumunda zorlu tarafları var ancak ben evlilik diyorum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 778 cevap paylaştı.
11 aySanki evlilik ablam abilerimin nerde olduğunu wp instagram storylerinden takip ediyorum
00 Yorumla
11 ayHangi evde daha az iş yapıyorsan orası sultanlık aksks
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
11 ayHayatının aşkını bulursan evlilik gibisi yok
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 787 cevap paylaştı. Kadın için bekarlık erkek için evlilik sultanlıkdır
00 Yorumla
11 ayEvlilik güzel yaa bekarlıkta hep Bi belirsizlik vs. zor yani
00 YorumlaIyisine denk gelirsen dunyada ceneti yasatir
00 Yorumla
11 ayEvlilik cumhuriyet. hatta bizde biraz hanımın totaliter rejimi var.
00 YorumlaEvlenemeyince evde kaldın diyorlar ama asıl evlenince evde kalıyorsun.
Sürekli ütü, çamaşır, yemek..
Tabii karısını eve kapatmayan biriyle evlenirsen o ayrı da.. bekarlık sultanlıktır yine de.30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayEvlilik boş iş ya. Kadınlara mal gözü ile bakan bir türk erkeği ile evlenmem ben. Aldatılmak da cabası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBekarlık sultanlık. Erkek dırdırı yok, oraya gitme bunu giyme şunu yapma vırvırı da yok. Mis misss özgürlükkk
13 Yorumla- 11 ay
Ver geç ozmn knk
Cevap sahibi11 ay@SerrttBEYy ben müslüman bir kadınım sözlerine dikkat et…
- 11 ay
Sen bana yaz ben sana ne dicem
Gizli Üye(25-29)11 ayİyi birisine yani yüzünü güldürecek birisine denk gelirsen sultanlık ama umduğun gibi birisine denk gelemezsen işte o zaman perişanlık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayEğer düzgün biri ile evlendiysen seni seven evlilik süper ama yok pisliğin teki ise bekarlık sultanlık
00 YorumlaBekarlık sultanlıktır. Evlilik ise yük. Bekarım, ne sevgili ne de evlilik merakı yok, çok rahatım ve mutluyum. Neden evlenip hizmetçi olup, huzurumu bozayım ki... Zaten gerek yok...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayBekarlık daha iyi
Rahatlık eğlence huzur
00 Yorumla
9 ay1+1=1 olabilen eşler Sultanlardan da daha memnun olur yaşamlarından, ama kişiler birbirlerini tamamlayamiyorsa bekarlık daha iyi diye söylenirler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayValla bekarlık evlendigim günden beri hayatım bitti
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAilene göre değişir. Doğduğun ev kaderindir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBekarlık SULTANLIKTIR; ama evlilik İMPARATORLUKTUR.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayBekarlık erkekler için sultanlık, evlilik kadınlar için sultanlık
00 Yorumla- Devamını Gör (127)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne