Ailemden nasıl kurtulurum ebediyen ya evlilik dışında üniversiteye gittim ama tatillerde vs dönmek zorunda kalıyorum mecburen?

Aile dediysem annem öldü babam evlendi üvey anne ve öz kardeşim var birde abim ve "beni çok seven" eşi tabi ayrı evdeler ama.

İntihar edicem gerçekten kaldıramıyorum artık. Allah kaldıramadığın yük yüklemez diyor da cehennemi yaşıyorum içimde ölüyüm resmen hiçbir şey yapamıyorum kendi hayrıma ölsem daha iyi ama ölmüyorumda

Vallahi bıktım

Güncellemeler
10 ay
Evlilik dışında yazdım çünkü babam annem öldüğünden beri bu fikre hiç de uzak değil okumazsan evlilik diyor o zamandan beri
Güncellemeler
10 ay
sorununun çözümü yok delirmekten başka. İnançlıyım ama bir şeyler yapmazsam hepten aklımı kaybedeceğim intihar etmeden ki o daha kötü neyse şükredeyim bugünde tımarhaneye girmedim diye ya da filistindekiler gibi olabilirdim diyip en azından böyle diyerek teselli ede ede uyuyabilirim yaşamaya da böyle devam edebilirim bu sene boyunca yaptığım gibi. Ne de olsa ölmüyorum üvey olana dedimki ben neden ölmüyorum Allah ömür vermiş dedi hahahha hem trajikomik hem doğru ama aynı zamanda gıcık edici
Ailemden nasıl kurtulurum ebediyen ya evlilik dışında üniversiteye gittim ama tatillerde vs dönmek zorunda kalıyorum mecburen?