Arkadaşlar Üniversiteden Sonra Ailemin Yanına Dönmek İstemiyorum? Allah Rızası İçin Bir Akıl Verin? Sizce Ne Yapmalıyım?

Arkadaşlar ailem ve ben onlara hala ailem diyorum. Aşırı muhafazakarlar, sebepsizce sürekli benim üzerimden olay çıkarıyorlar. Her seferinde haklıyken haksız durumuna düşüyorum.. Ve daha anlatmadığım birsürü şey var. Bu yüzden hem onlardan hemde yaşadığım ilden uzaklaşmak için yks'ye girdim ve Afyon Kocatepe üniversitesi Turizm otel işletmeciliği bölümünü kazandım. Cuma günü de kurtuluyorum Allah'ın izniyle. Ama arkadaşlar bölümüm 2 yıl. 2 yıl sonra ne yapcam? Ben tekrar bu eve gelmek istemiyorum. Afyon'da küçük bir il iş imkanları vs. Açısından 2 yıl sonra Ankara 'ya giderim diye düşüyorum Afyon'da yakın olduğu için avantaj ama önce iş bulmam ve eve çıkmam şart. Sizce ne yapmalıyım? Ben bu eve geri dönemem arkadaşlar lütfen yardımcı olun? 🙏
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hemen hemen hepimizin ailesiyle sorunu var ve yine hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz belki aranızda tecrübe edinmişler vardır sadece sizden fikir istiyorum. Lütfen yorum yapın 🙏
Arkadaşlar Üniversiteden Sonra Ailemin Yanına Dönmek İstemiyorum? Allah Rızası İçin Bir Akıl Verin? Sizce Ne Yapmalıyım?