- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBu kuruluşun amacını ben anlayamıyorum, istediğimiz gibi yaşayamıyoruz diyen bu vatandaşlar şu dakikalarda Taksim, Kadıköy, Beşiktaş, Etiler vs daha nice ilçede diledikleri gibi eğlenebiliyor, alışveriş edebiliyor hayatlarını yaşayabiliyor hatta ve hatta bazıları çıtayı o kadar aşabiliyor ki insanları taciz bile edebiliyorlar ve en ufak tepkide sexist diye de suçlayabiliyorlar bu çok ayıp bir şey, hayır tam olarak ne istiyorlar onu da anlamak mümkün değil, özgürlük adı altında da sokakta çıplak dolaşmayıverin kardeşim yani evet sözüm ona özgür bir ülke olabiliriz, ama özgürüz istediğimizi de yaparız sokakta da gerekirse çıplak gezerim bakmayacaksın sloganları ile de bu işlerin bu ülkede yemediğine pek çok kez şahit olduk pişirip pişirip aynı aşı diretirsen e insanlarda bir yerde yeter diyebilir, bir etki varsa tepki gelmesi gayet doğal ve kaçınılmazdır. Türkiye Cumhuriyeti son 100 yılda çok ciddi değişimler geçiren çok genç bir devlet yapısı buna Türk halkıda dahil bu arada, zaten etnik kökenlerine örf ve geleneklerine çok bağlı bir toplumun genel kanıda yanlış olarak nitelendirdiği durumu adamların gözüne soka soka biz buyuz ve kabul edeceksiniz diye meydan okurcasına yaparsan değişimlerden nefes bile alamayan halkıma ve ülkeme haksızlık etmiş olur ve aslında doğal hakkın olan özgürlüğüne vurulan zincire bir halkada sen takmış olursun diye düşünüyorum. Hayır dur bi abi herif faturasını nasıl ödeyeceğini düşünüyor, okul masrafını düşünüyor, dükkan batak vermiş ben ne yapacağım diyor, nefes alamıyor adam/kadın nefes... E birileri de çıkmış ben lezbiyenim/gayim/biseksüelim/transeksüelim ve bunu kabul edeceksiniz diye mitingler düzenliyor.. E abi şaka mı yapıyorsunuz? Cidden mi ya diye de sorarlar yani...
Bu arada hiç kimsenin tercihi beni zerre ilgilendirmiyor, herkese de sonuna kadar saygı duyuyorum ama yaptığım yorum benim şahsi görüşümdür amacım kimseyi kırmak üzmek ya da itham etmek değildir, yoksa isteyen muzla da sevişir krem peynirle de aşk yaşar bana ne yani.
Saygılar.21 Yorumla- 1 yıl
Saygılar bizden olsun çok güzel açıklamışsın tebrikler evet ama sana katılıyorum bu özgürlük yürüyüşü başlığı altında yapılan eylemlere şu şekilde tamam türk toplumunun belli bir kesimi zaten senin gibi düşünüyor ve dediğin gibi bunu bu ülkede zaten yaparsan eğer olaylar başka yorumlanıcak ve dışlanmalar meydana gelicek tekrar zaten hem islam ülkesi olduğumuz için dışlanmalar belli bir oranın üstünde varken sen kalkıp bu çıplak yürüyüşleri yaparsan bizim ülkemizde kabul görmemeyi bırak aksine düşmanlık kazandırır onun için herkes istediğin yaşamakta özgürdür dört duvarın arasında olmak şartıyla… 🏳️🌈🤍
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karşıyım evet.
10 Yorumla
Evet karşıyım
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılKarşı mı? Hayır. İnsanların kim olduklarını özgürce yaşayabilmeleri, başkalarının onlara biçtiği rollere mahkûm olmamaları gerektiğine inanırım. Karşı olunan şey, nefret ve cahillik olmalı; sevgi ve varoluş değil.
31 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Herkes kendi kimliği ve hayatıyla var olmayı hak eder 🌈. İnsanlara sadece insan oldukları için saygı duymalıyız. Kimsenin sevgisi, kimliği ya da tercihi bizi yargılamak ve kategorize etmek için bir sebep olmamalı. Empatiyle yaklaşmak ve insanları anlamaya çalışmak her zaman daha güzel bir yol ❤️.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,7b cevap paylaştı.
u 1 yılBeni ilgilendirmez herkesin kendi hayatı. ama karşıyım evet sevmiyorum çünkü yine de bana zararı yoksa karışmam kimseye
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılTürkiye'deki yobaz kesimin saygı duymasını beklemiyor bu insanlar :d Çünkü ülkedeki yobaz kesimin ne haltlar yediğini, küçücük çocuklara hallendiğini bütün dünya biliyor. Türkiye bu konuda her zaman yobazca davranmıştır. Bu bireylere saygı duyan ve özgürlük hakkı tanıyan ülkeler Avrupa Ülkeleri, Amerika, Japonya, Kore gibi gelişmiş ülkelerdir.
12 Yorumla- 1 yıl
@ℓυвιкσℓσg şöyle bir yorumlara bakıyorum herifler eşcinsellik bir projedir yazmışlar ahhaha ulan ben hayatımda bu kadar bilimden uzak bir millet görmedim, herifler eski ilkel atalarımızda ve hayvanlarda olan bir durumu Amerika'nın projesine çevirdiler :d PES
1 yılbence yanlış ve tiksindirici geliyor bana benim ahlak anlayışımda da dinimde de yeri yok ama ben elalemi umursamam isterse kendilerini camdan atsınlar saygı duyulup duyulmayacak bir şey de yok ne yaşarlarsa yaşasınlar kendi aralarında ben onlarla ayni havayi solumayim uzak durayim yeter bana gerisi onemli değil
10 YorumlaSonuna kadar karşıyım evet. Lgbt adı altında normal imsanların çarpık ilişkilere alıştırılması ve bu konuda insanların cünsel tercihlerine aaygı duyulmadan normal bireylerin cinsel tercihlerinin değiştirilmeye çalışıldığı projelerden bıktım.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet böyle saçma bir şey olamaz. Bence yaymaya çalıştıkları ülkelerin neslini böyle tüketmek istiyorlar. Toplum ve aileyi yok etmek demek o ülke ve kaynaklarını daha rahat yönetir ve sömürüsün demek. Fıtratı bozmayın artık ya yeter. Cinsiyetsizleştirme ve dinsizleştirme büyük saldırı aslında
10 YorumlaAllah erkeğin kadına, kadının da erkeğe benzemesini haram kılmıştır. Bu gibi olayların eski cahiliye devrinde
Lut kavminde Allah nasıl o kavmi helak etti bakın görün..
İnsanların kimliği iki türlüdür. Biri Kadın biri de erkektir gerisi yalandır.. LGBT her türlü pisliği tenzih eden kendisine müstahak gören değişik bir kavimdir, istediğiniz kadar eşcinsel, heteroseksüel, trans, gey saçma şeyler olun sonunda Allah’a hesap vereceksiniz…!!!48 Yorumla- 1 yıl
Ha bir de yorumları okuduğumda bazıları saygı duyuyorum demiş… Tam olarak bunun neyine saygı duyuyorsunuz acaba çok merak ediyorum? Bu saygı duyulacak bir şey mi? Her şeyi normalizite edin siz , artık çıplak çıkan biri sokağa çıplak çıkınca ben buna da saygı duyuyorum dersiniz
- 1 yıl
İyi de herkes sesin bomboş dinine inanmak zorunda değil ha dinini çok yaşamak istiyorsan insanlara saygı duyup önüne bak kimse senin yobazlığı çekmek zorunda değil
- 1 yıl
Eğer siz de tesettüre karşı saygı duyulmasını istiyorsanız buna da saygı duyacaksiniz
- 1 yıl
@meltem-can kezo insanlara saygı duyulmalı diyorsun ama kişinin kendi fikirlerini inancını açıklamasına kemik görmüş hav hav gibi saldırıya geçmişsin.
Benim dinim boş değil ah-mak, senin zihnin boş.
Sen kimsin gelip burada dine hakaret edeceksin paçavra - 1 yıl
1. Benim Dinim İSLAM ve asla boş değil asıl asıl boş olan sizin olmayan beyniniz.
2. LGBT bir inanç veya bir din değildir. Sadece ortaya atılmış dehşetül âla sistemi mahveden bir kimlik bozuntusudur.
3. Yobazlığın kelime anlamını bilmiyorsun. YOBAZ nedir? İlk önce bunu öğrenmelisin.. Bana basmakalıp, herkesten duyduğun kelimelerle gelmemelisin..
4. TESETTÜR 😅 pardon da sen kimsin? Gerçekten kimliğin ne senin? Tesettür Bizim için Allah’ın emri ve biz onu yerine getirmekle yükümlü insanlarızz. Siz inanmak zorunda değilsiniz tabiki sizi inandırmak zorunda da değilim. Benim dinim bana, senin dinin sana şuuruyla hareket edenlerdenim. İnanç diyince tabiki de ben kimseye karışmam beni alakadar etmez. Ateist, deist vs istediğiniz kadar çoğaltın benim saygım sonsuzdur. Sizler asıl hangi topraklarda yaşıyorsunuz bilmiyorum ama tesettüre zaten saygı duymak zorundasınız. Bu millet bu başörtüsüyle aldı buraları ne Nine Hatunlar geçti…Bunu nasıl tesettüre bağladınız ben onu da anlamadım. Biz de dışarı da çırılçıplak et görmek istemiyoruz ona bakarsanız. Tabiki de herkes birbirine saygı duymak zorunda. Ama bu kimlik bozuntusu lgbt ise HAYIR duymuyorum. Gelecekteki çocuklarımı düşünüyorum…. - 1 yıl
Okumadım bomboş teşekkürler
Aile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. Bende Eşcinselim ama şuna karşıyım insanların gözüne soka soka yaşamaya çalışan kendini bilmeyen ulu orta saçmalayan Tipler bana itici geliyor insanların yönelimi farklı olabilir bunu edebiyle yaşamayıda bilmeli bence
20 Yorumlaİnsanların cinsel tercihleriyle ilgilenmiyorum.. Eş cinsellerden ziyade eşini, sevgilisini aldatan, çok eşliliği savunan ya da bunu normalleştiren insanlara tahammülüm yok.. Asıl ahlaki çöküş bu bence..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılHormonal karmaşıklığın sonucunda meydana gelen karışımın cemaat üyeleri diyorum artık o tarz gruplar vesaire bu arada senin yaşın büyük değil miydi ne ara benden küçük oldun yaş büyütme küçültme var mı burada kafam karıştı orada neyse
11 Yorumla Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Kendi üzerimde kuguladığım zaman çok rahatsız edici olduğunu düşünüyorum, bu yüzden eylem falan yapmalarına karşıyım ama kendi aralarındakine karışmam.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Karşı değilim ama mesafeliyim çünkü eskiden olduğu gibi sadece trans ya da eşcinsel bireyleri korumaya yönelik değil artık bunun için mesafeliyim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSaygı duymaya çalışıyorum çünkü herkes kendi seçimlerinin sonucunu Yaşar ama baktığımda duruma karakterim karşı fıtrat gereği kadın erkekle olur çünkü ama keyifleri bilir..
10 Yorumla midesiz misiniz?
nasıl destekleyebilirsiniz midem bulanıyor bu çağdan.
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılEvet lgbt ye karşıyım. Açıkçası lgbt li arkadaşım var kimse o yönü seçti diye ona farklı davranmam fakat bunun propagandasını yaptırmam...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAçıkçası gözüme soka soka yaşanmasına karşıyım. Hani " Özel hayatın gizliliği" vardı?
Yasal düzenleme ile tolere edilebilir bir şey bence..
Evlilik ve evlat edinme olmadığı sürece olabilir neden olmasın ki...
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 735 cevap paylaştı.
1 yılSöz konusu olamaz
https://www.youtube.com/embed/fL8Y3hnoUUc20 Yorumla
1 yılİnsanın fıtratı karşı cins ile ilişki kurmak üzerinedir. Gerisi palavradır. Hemcinse ilgi duymak fıtrata aykırıdır
20 YorumlaDeğilim, herkesin tercihi yaşantısı kendine, kimse kimseye karışmaya hakkı yok
Not- aktif biriyim, gay misin diye soracak olanlara duyurulur20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBunun afişe edilmesine karşıyım. Herkes nasıl isterse yaşıyor zaten. Bunu bu kadar sokağa dökmek yersiz.
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Böyle eylem meylem tantana çıkarmalarına karşıyım. Yoksa kimsenin tercihleriyle ilgilenmiyorum.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılDoğuştan gelen rahatsızlıklara hormon bozukluğu olan ve tedavi olamayan insanlara saygı duyarım seçenlere Hayır
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılKarşıyım. Çok bir tarafları kalktı. Sürekli göze sokmanın anlamı yok. Ne tamam yesinler. Bu kadar yürüyüşün ve eylemin lüzumu yok.
11 Yorumla- 1 yıl
Ne b*k yerse yesinler*
1 yılİnsanların bireysel tercihlerine saygım var ancak bunun pohpohlanmasına, güzellenmesine karşıyım.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 896 cevap paylaştı. Ben seviyorum, tatlı ve cesur insanlar, hayata renk katıyorlar
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
1 yılHerkesin kendi hayatı bir şey diyemem sonuçta benimde kendime göre şeylerim var
20 Yorumla Evet karşıyım ama hor görüp küçümsemiyorum assagilamiyorum ama saygı da duymak zorunda değilim...
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı. Herkesin kimseye zararı dokunmadığı sürece dilediği gibi yaşama hakkı vardır
10 Yorumla
1 yılHayır karşı değilim. Bi nevi lgbt birey sayılabilirim strapon seksten zevk alıyorum.
10 Yorumla
1 yılEvet karşıyım yaptıkları iğrençlikten başka bir şey değil 🤐
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 790 cevap paylaştı. Hayır
Herkesin kendi kararı kendi hayatı
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Banane be kim kime dumduma iste takiliyolar🤣
10 YorumlaTabi ki karşı değilim ve herkes istediği gibi yaşar kimsede karışamaz 👨🏻❤️👨🏻🏳️🌈⚧️
10 Yorumla
1 yılKarşı değilim. Kendi görüşü. Benim arkadaşlığımı samimiyetimi de etkilemez
10 Yorumla
1 yılKendilerine karşı bir şey hissetmiyorum takılsinlar bana ne
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Saçma sapan bir şey görmediğim sürece kimseye müdahale etmem karışmam
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılKarşı çıkmak için Müslüman olmak gerekmez, zaten iğrenç ve sapıkça bisey
10 Yorumla
1 yılÖzel hayatında kim ne bok yaşıyorsa yaşasın ama gözümüzün içine sokmasinlar
10 Yorumla
1 yılAralarına girmeden köşede çekirdek çitleyip izlerim
10 Yorumlakarşı değilim desteklemiyorum da kim hayatını nasıl yaşıyorsa yaşasın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBunda sadece mavi ve mor da var aammmmm bezin de ona bayrak denmez
10 Yorumla Herkesin kendi hayatı kendinedir, bu yüzden saygı duyuyorum.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendi tercihleri, karışmam kimse de bana karışmasın. 🤷🏼♀️
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. Onların elinde değil yaradan bir kısım insanları öyle yaratmis
11 Yorumla- 1 yıl
Bu kadar cahil olma
Gizli Üye(30-35)1 yılBeni ilgilendirmez ama herhangi bir cinsiyet ya da cinsel eğilimin propagandasının yapılmasına karşıyım.
10 Yorumla
1 yılKarşı değilim kendi seçimleri ama LGBT bireylerin Pride (onur) yürüyüşü gibi şeyler yapması gereksiz. Onursuz demiyorum bu kişilere ama ne gerek var yani
00 Yorumla
7 ayBence insanlar yakından bir gay ya da lez tanısa bu kadar rahatsızlık duymaz gibi de belli de olmaz tabi
00 Yorumla
1 yılKarsiyim. Saygi maygi duymuyorum. Yok hastalikmis yok psikolojikmis vs vs anlamiyorum da. Toplumdan asimile edilmeleri gerekiyor.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılbir çiftleşmeden çocuk çıkmıyorsa o iş ancak rezilliğe yarar.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 518 cevap paylaştı.
1 yılKarşıyım i1da1m gelmeli hatta bu midesizlere
00 Yorumla
1 yılEvet, karşıyım, çünkü fıtrata ters. Ne derlerse desinler, ters..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendi tercihleri diye birsey yok sonuna kadar karsiyim
20 Yorumla
1 yılKarşıyım aminuyum. Top mop görmek istemiyorum 😏
30 Yorumla
1 yılEvet karşıyım bana göre bir sapkınlık
20 Yorumla
1 yılYo takmam ki kim gaymis kim lezmis cokta skimde
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı.
1 yılLPG'ye zam gelecek kesin. 😀
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet aklı başında herkes karşı olmalı zaten
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılOnların kendi seçimi saygı duyuyorum. 🌼
10 Yorumla Evet ne o kız kıza erkek erkeğe çok pis kız erkek ilişkiye girecek zevkin doruklarına çıkacak
00 Yorumla
1 yılThoth cinsel yönelimlere karışmaz herkesin kendi tercihi
▂▃▅▆▇𝕿𝖍𝖔𝖙𝖍▇▅▃▂00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılŞu profil resmine göğüs dekoltesi koymaya karşıyım ben canı çekenler olabilir gece gece 🙄
012 Yorumla- 1 yıl
Çekmesin
Cevap sahibi1 yılErkeğiz napalim bizimde cinsel dürtülerimiz var
- 1 yıl
Menene
Cevap sahibi1 yılEngel olamıyoruz öğle Güzellerini görünce
- 1 yıl
Yapacak bir şey yok nefsine hakim ol
Cevap sahibi1 yılHakim oluyoruz zaten sapık psikopat değilim. Güzele güzel diyorum sadece.
- 1 yıl
Dayı sapiksin burada eziksin burada yoklukta millete saçla oluyorsun yazık sana keşke eline kız eli değse amcaaaaa
Cevap sahibi1 yıl@meltem-can ne o sende öyle güzelleri yok diye kıskandınmi canoyu
- 1 yıl
Dayı dur tahmin edeyim ilkokul terk dimi? Okuduğunu anlama da yok çünkü
Cevap sahibi1 yıl@meltem-can yaşında benimle yakın sayılır senin boş ver bu konuları düşünme. Menopoza girmenede az kalmış zaten. Bu davranışların normal 😂
- 1 yıl
Senden baya küçüğüm dayı doğru çıktı dimi ilkokul terksin ahahahahahaha🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yıl@meltem-can o zaman ilkokuldan yeni mezun oldun sen. Anca kurtarır bu zeka seviyeni 😂
- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar