Karşıyım günah
Karşı değilim tercih meselesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kim neyi sevmek etmek istiyorsa etsin , umurumda olmaz. Ben Heteroseksüel bir erkeğim. Haliyle Heteroseksüel bir kadın tercih etmek isterim. Gay , Lezbiyen veya kendini ne olarak adlandırmak , tanıtmak istiyorsa kişi ; Tanıtabilir ve arkadaş da olabilirim. Ama ciddi düşünemem. Kusura bakmayın.
Eskiden karşıydım ama sonra bunun tercih değil genelde biyolojik çeşitlilikten kaynaklı bir durum olduğunu ve tıpta hastlalık olarak geçmediğini öğrendim. Şimdi ise umurumda değil. Tedavisi olan bir durum değilmiş ne yazık ki ama bazı kişiler sadece ilgi için lgbt olduğu için onlar psikolog yoluyla tedavi edilebilir.
Herkesin yaşantısına saygı duymak önemli. İnsanların kendi hayat seçimleri ve kimlikleri, sadece kendilerini ilgilendirir. LGBT bireyler de insan ve herkesle eşit haklara sahip olmalı. Sevgi ve saygı dilini kullanarak birbirimizi anlamaya çalışmalıyız 🌈.
Benim oyum: Karşı değilim tercih meselesi. 💜
Cevap
21Cevap
Kendi çapında kimseye zararı olmadan yaşayan farklı cinsel yönelimlere karşı değilim ama lgbt gibi bu konuyu öğütlestirip diğer insanlara empoze etmeye çalışanlara tabi ki karşıyım.
Öyle karşıyım ki bu bile birilerini engel sebebi, yorumlarda yakaladigim zaman affetmem basarım engeli. Bu yorumu gören herkes hatta onlar da beni yorumdan 3 noktadan engellesin ki ömrü billah karşılaşmayalım
Karşıyım haram olmasının yanında iğrenç bir durum 🤐
Kendi evinde ne yaşarsa yaşasın beni alakadar etmez, toplum içinde düzgün yaşamak zorunda.
Değilim, lgbt bireyiyim.
Dışarıda huzur bozmayan, bulunduğumuz toplum ve dini değerlere elinden geldiğince saygı duyan ve kimliğini zorla göze sokmayan lgbt bireylerini de destekliyorum.
Karşı çıkmak için Müslüman olmak gerekmez, zaten iğrenç ve sapıkça bisey
Banane kardeşim ülkede her şey var bunlarda böyle bi yoklukta
Tercih diyenlere sinir oluyorum kafanız iyimi ölüm sizin , hastalık la bu
Karşı değilim. Onlar da herkes gibi birer birey. Sizlerin karşı olması da bu bireyleri ortadan kaldırmaz.
Kadın kadındır erkek erkekdir üçüncü cinsiyet yoktur
Cinsiyet değiştirmek Cinsiyetin iptali dır
Sonuna kadar karşıyım benim hayatimda asla yer alamaz. Kim ne yaparsa yapsin...
Ne önemli karşı olup olmaman
Benim dünya görüşüme ters.
Elbette karşıyım soru mu bu
Karşıyım , saygı falan da duymuyorum...
Lgbt liler eklesin asko :)
Her türlü terör örgütüne karşıyız
Böyle yürüyüş yapmalarına karşıyım
Karşıyım kimse kusura bakmasın
Umrumda olmaz
Karşiyim mk lgbtskhdlhd8nd
E herhalde karşıyım
Ben karşı değilim hatt lezbiyenim