Ben karşıyım yeni yeni adetler çıkarmaya başladı insanlar. Birazda buranın ortamını yoklamak istedim😄
Destekliyorum
Karşıyım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim umurumda değil kimin ne yaptığı bana karışmadıkları sürece sorun yok. o kadar derdim arasında da bir de bunu dert edemem. ama kız kıza olana karşı kötü düşüncem yok. ama tam tersine karşıyım
Cevap
18Cevap
Normalde karışmazdım son 1 senedir artık karşıyım müslümanız biz ya ben şahsen istemiyorum Türkiye sınırları2 şçpnde Oyle şeyleri..
Al bendende o kadar diyabekirli
Biz iyi kötü doğruyu yanlışı öğrendik ama bizden sonra gelen geçerin şu an ki beyin dşye bişi yok zaten ama Boyle şeyleri görüp takılmadı arkadaş ortamından sonra onlara benzemi hayalı bile urkutucu...
Onlara burdan de herelo ğırrım diyesşm var 🤦🏿♂️🤦🏿♂️🤭
Ahahahhahahahahq nickimi armağan ediyoruz onlara o zaman
Belli sende bizdensin nikine bakarsak ama bir kız bunu yapmadı biraz kafa karıştırıcı 😂😂
Edelim volla 😂
Yok la bayburtluyum ben ahahshhahahaha
Nerden geldi aklına o zmn bu Kürtçe laf 😂😂
Aşinayiz bizde oralara 😁😁
He dedeler neneler sağ olsun yani diyorsun iyi ğüzel konuşa bilşyon mu Kürtçe bari 😏☺️
Hele sen d m baksana loo
bu nedir yahu? ya kadınsındır ya da erkek!!
Trans kadın nedir yahu nedir bu rezalet artık bitsin bu konu
Katılıyorum sana 🙏🙏
teşekkür ederim
Saygı duyuyorum herkes hayatta kendi tercihlerinden sorumludur cinsel eğilimi farklı diye kimseyi dışlama hakkına sahip değilim..
Benim var öyle arkadaşim elbette dislamiyorum ama benim gözümde boş beleş birinden başka bir şey değil
herkesin kendi hayatı bilemiyorum şöyle ki bu kimi için kişisel bir fikir olabilir ama yinede aynı ortamdaysak dikkatli davranmak gerekir
Doğrudur katılıyorum sana🙏
Rica ederim 🙏
Dilsiz şeytansun yani
insanların seçimine saygı gösteriyorum. açıkçası umursamıyorum da pek. banane yani kim napıyosa, nasıl giyiniyosa. 🤷🏻♂️
Evet ama saçma sapan kabullendirmek için orada burada yürüyüşler yapıp kargaşa çıkarmaları batıyo insana
milletin huyunu suyunu değiştirmedikleri sürece kafama takmıyorum ya dksjdls bizim ülke gereğinden fazla abartıyor bu meseleyi. o konuda hak verebilirim. karşı çıkanı da destekleyeni de ekstrem bi biçimde abartıyor.
Haklısın valla 🙏🙏
Bir erkek taradından tacize uğramadığım sürece sıkıntı yok
Ahahhahqhwhshahhaha umarım uğramazsin🙏🙏
Taraf seçmek zorunda değiliz ki desteklemiyorum ama karışmıyorum da.
Bana sürekli sorulur Arkadaş ortamında bende ortamda karşı olan tek kişi olurum genelde
Anladım bizde hiç konusu bile açılmadı
Destekliyorum ama sokakta öpüşüp koklaşmasınlar mide bulandırmasınlar evlerinde yapsınlar
Onu mümkünse heterolarda yapmasın herkesin özeli kendine
Heterolarda yapmasın zaten
İsteyen istediği ile birlikte olsun beni bir şeye zorlamadikları sürece benim çok umrumda olmaz
ben karşıyım. alan razı veren razı ise bana dokunmadıktan sonra sorun görmüyorum.
Yaratılışın bir kanunu nizamı ve düzeni var bu düzene herkes uymak zorunda diye düşünüyorum...
Karşıyız o zaman 🥳🥳🥳
Tabiki saçmalık tan ibaret düzen bozan bir şey
Hele ki çocuklar üzerinde oynanan oyunlar konusun da tam bir tehlike bir önlem alınmalı cidden çok üzücü
Bencede ülke şuursuz doldu
destekliyorum ve saygı da duyuyorum genelde karşı çıkanların ne b0k olduğunu görünce lgbt+ ların o kadar da zararı olduğunu düşünmüyorum
Kimin kimle birlikte olduğu umrumda değil. Ne severim ne de sevmem.
Allah belasını versin onların
Bide animecilerin dimi
Yok ya onlar kendi halinde dkkd
Ayyy yok batıyo bana ikiside
Doğru 😃
Karşıyım sapkınlık bence
Sapkınlıktan ziyade saçmalık sürekli birşeylere aykırı olmaya çalışıyorlar
Aynen o niyetle bakan da var ama bence öyle olduğunu iddia edenler öyle değiller
Bencede.. birde biz sonradan olmadık anadan doğma böyleyiz muhabbetleri var🙄🙄
Saçmalık işte kendilerini kandırıyorlar.
Hayır , asla desteklemem.
Doğru yoldasin 🥳🥳
Yok valla desteklemiyom
Adamsın sen ya
Kendisi ole istemis kime ne?
Desteklemiyorum ama saygı duyuyorum
Karşı değilim.
Çoğunu toplumun dışladığı artık meme takınca dikkat çekeceğini sanıyor zevat
Saygı duyuyor ve destekliyorum.
Milletin ne yaptığı hiç umrumda değil
Desteklemiyorum saygı falanda duymuyorum
Bende öyle
Saygı duyulacak bir tarafları yok çünkü hem topluma aykırı hem Allah'a şirk koşuyorlar
Haklısın 🙏🙏
Çok şükür sapık değilim
Hamdolsun 🙏🙏
Karsıyım
Saygı duyarım
Desteklemem
Nötr
Banane millettennnn
Bende öyle düşünüyorum zatende tiktokta falan karşıma çıkınca engelliyorum sinirlendiriyo herhalde beni ahahshhshs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?