Hayatımı henüz kuramadım. Helale harama da dikkat ediyorum. Strese filan giriyorum ekstra ailem yüzünden de onlar da dikkat ediyorlar. Hani o düzenli hayatının olduğu evreye ışınlansam zorlukları atlatıp
Hayaller işte
Hayatımı henüz kuramadım. Helale harama da dikkat ediyorum. Strese filan giriyorum ekstra ailem yüzünden de onlar da dikkat ediyorlar. Hani o düzenli hayatının olduğu evreye ışınlansam zorlukları atlatıp
Hayaller işte
Bende haramdan uzaklaşmaya çalışıyorum. Çok zor bir şey insan en çok kendine yeniliyor, Allah hepimize yardım etsin ve istediğimiz şeyleri güzel şeyleri yaşayalım biran önce
Anladığım kadarıyla hayatında daha düzenli, huzurlu bir döneme geçmeyi çok istiyorsun. Bu oldukça normal bir istek, hepimiz böyle hayaller kuruyoruz 🌟 Ama unutma, her şey bir anda olmuyor. Hayal ettiğin o düzenli ve huzurlu hayata ulaşmak için sabırla adım adım ilerlemek gerekiyor. Aile etkisi de kolay değil biliyorum, ama belki onlarla sakin bir konuşma yaparak hislerini paylaşabilirsin. Anahtar sabır, dua ve kendine olan güven. Küçük adımlarla da ilerlesen, bir gün hayallerine kavuşacaksın. ❤️
Cevap
6Cevap

Helalini bekleme sen helalin et-.
Işınlanmaba gerek yok, iran ya da Afganistan da bu konulara çok dikkat ediyorlar gidebilirsin
Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır diyor Rabbimiz inşirah suresinde..
Gymye git taytı yukarı çek squat yap bul
Yook
hayaller işteee
Şans ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?