Ya lütfen yardım edin benim bir erkek arkadaşım vardı sevgili değil kankamdı. nolduysa sonra benle konuşmamaya başladı. Ama saçımı çekiyo, tenefüslerde kar atıyo. Aynı sınıftayız ve arkamda oturuyo. Bakışlarında bir ifade var ama çözemiyorum. Mesela bir erkek yanıma gelip bişi soruyo git diyorum ona o da diyo ki öpücük at kendine gelsin diyo sürekli sataşıyo mesajlarımı okumaya çalışıyo anlamadım bir hata yapmışım önceden söyledi ama bulamadım görüşlerinizi bekliyorum...
Cevabın nedir?
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılKız evlenmiştir, nişanlanmıştır veya erkek arkadaşı vardır
Erkek evlenmiştir, nişanlanmıştır veya kız arkadaşı vardır
Zaman ile değişmişlerdir mesafeler onları birbirinden ayırmış olabilir09 Yorumla
Soran+1 yılHayir ne alaka daha 19 yasindayiz
- +1 yıl
olabilr ne ne alaka? erkek arkadaşın olamazmı?
Soran+1 yılHayir hicbirimizin sevgilisi yok
- +1 yıl
bu çocuk ne ayak böyle yaa
bak ona hiç bir şey yapma söyleme tamam bunu yap
Soran+1 yılNe yapayim hic konusmuyoruz zaten
- +1 yıl
tamam hiç konuşmaa ergen birşey işteee
Soran+1 yılAynen ya konusmuyorum zaten sadece biraz korkuyorum pesimde golgem gibi geziyo
- +1 yıl
aynen öyle yap korkma aptal bir şey iştee anlamış ona ilgili olduğunu fazla yüz vermişssin salak salak hareketler yapıyor sana
Soran+1 yılİlgili oldugumu mu :D bir kere hatami sordum cevap vermedi bidahada konusmadik
En İyi Cevaplar
+1 yılOna olan bakışlarını sorgula biraz, ona nasıl yaklaştığını, onunla nasıl konuştuğunu. Herkesle aynı şekilde mi yoksa daha ilgili misin anlarsın :)
020 Yorumla
Soran+1 yılyakın gibi dokunmaya çalışması mesela
- +1 yıl
Ben senin davranışlarını sorgulamanı istemiştim onun değil :)) belki de dikkat çekmeye çalışıyordur. "Ben seninle ilgileniyorum körmüsün" hareketleri yapıyordur :)
Soran+1 yılKendimden hic emin diilim ki
- +1 yıl
Önce kendinden emin ol, sonrası kolay iş :)
Soran+1 yılSevdigimi nasil anliycam ben
- +1 yıl
Hmm. Ona baktığında, onunla ilgilendiğinde ne hissediyorsun mesela.
Soran+1 yılKalbim cikcak gibi o yokken gozum onu ariyo ama o varken defolup gitmesini diliyorum icimden
- +1 yıl
Aşıksınnn :))) ama o varken neden defolup gitmesni istediğini anlayamadım :) haa alışkanlık veya ilgi duymakta olabilir.
Soran+1 yılO varken rahatsiz oluyorum dedigim gibi takip ediyo ya ama kalbim cikcak gibi oluyo
Soran+1 yılBelkide defolup gitmesini istemiyorum kendimi kandiriyorum cunku yokken gozlerim onu ariyo
- +1 yıl
:) benim söylememe gerek yok. Cevapların hepsi sende ;)
Soran+1 yılSeviyorum ya
- +1 yıl
Sevmek güzel birşey :)
Soran+1 yılOf guzel biseymi bilemiycem ama platonik bence bu kotu :(
- +1 yıl
Ya hemen karalar bağlama, git kantinde birşeyler ısmarla otur konuş duygularından bahset. Birazcık cesaret herşeyi halleder.
Soran+1 yılNe cesaretinden bahsediyosun utangacim karsimdaki egoist havali ciddi ve soguk bana karsi hic konusmuyo bile nasil acilcam
- +1 yıl
Hmm. Sevgin seni cesaretlendirmiyor mu?
Soran+1 yılHayır daha da icime kapaniyorum
- +1 yıl
O zaman kendinle olan savaşı kazanmak zorundasın. Bu senin elinde
Soran+1 yılBen sevmiyorum heralde yaa of
Bir kız ve bir erkek yakın arkadaş ise kesinlikle erkek hemen yanlış anlayıp hoslanmaya başlar ve senin onu arkadaş gibi gördüğünü anladiysa uzaklasmistir
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni seviyo
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
15Cevap
cinsel olarak birbirlerini tatmin etmişlerdir hevesleri geçmiştir veya tam tersi olmuştur taraflardan biri tatmin olmak için terk etmiştir başkasını bulmak için.
012 Yorumla
Soran+1 yılanlayamadım
Soran+1 yılcinsel falan bunlar için erken öyle diildir de çözemedim işte bakışları bir tuhaf bazen korkuyorum bazen de iyi hissediyorum of offf :(
Soran+1 yılyaş 19 aynı yaştayız
Soran+1 yılama ben ne yaptım acaba hatam ne?
Soran+1 yılmesela diğer erkekler mi?
Soran+1 yılama kıskansa bir sene sürmez hem ben herkesle arkadaş olamam erkeklerle samimi olamam
+1 yılBen seni arkadaş olarak görüyorum butonuna basmışındır
02 Yorumla
Soran+1 yılama o da beni arkadaşı olarak görüyodu çok karışık çözemedim yardım edin anlarsınız siz erkekler
biri birinden hoşlandığı zaman. ya sevgili olarak devam eder de biter yavda tamamen biter. istisnalar hariç
010 Yorumla
Soran+1 yılyani hoşlanıyo mu?
Soran+1 yılsoramam işte
Soran+1 yılnasıl bir ima bu?
Soran+1 yılNapicam ben ya?
Soran+1 yılDavranis olarak olgun birisi havali biraz kendini begenmis dis gorunus esmer yakisikli eminem hayrani basketbol oynuyo ole iste ben yanlizim kendimden nefret ederim hic begenmem kendimi kumral uzun boyluyum boyum 1.68 bn aslan burcuyum o terazi burcu
ya şu liselileri alın buradan tenefüslerde kar atıyor saçımı çekiyor nedir yav :D ilkokulda yapıyorduk bunları lisede bile değil :D
03 Yorumla
Soran+1 yılya öyle oluyo işte büyük insanlarda da oluyo bazen ayrıca yorum yapmak zorunda değilsin yardım istemeye geldim buraya dışlama hemen :(
Soran+1 yılya olabilr gülerim ama şimdi çözmek istiyorum noluyo çok ciddi anlamak imkansız
+1 yılBırakın şu kanka ayaklarını, bn biliyorum boş iş bunlar
08 Yorumla
Soran+1 yılneden peki?
- +1 yıl
Yaw emin ol bir süre sonra aranızda arkadaşlık dışı bir duygu başlıyor az önce bir arkadaşım ile sırf yüzden iletişimi kestim
Soran+1 yılama bütün kızlarla kanka benle konuşmuyo
- +1 yıl
Bilmiyorum mantıklı düşün
Soran+1 yılmantık mı kaldı ya
- +1 yıl
Seviyormusun onu
Soran+1 yılemin olamıyorum işte :(
- +1 yıl
:))
Sen ne hissediyorsun peki?
01 Yorumla
Soran+1 yılemin değilim o yokken eksik gibi varken de yok olmasını istemek...
Çocuk seni seviyormuş.
07 Yorumla
Soran+1 yılhiç konuşmuyo ama hep sataşıyo biri gelince yanıma hadi öp kendine gelsin falan diyo sinir oldum :(
Soran+1 yılönemsemiyomuş gibi davranırım zaten genelde ters davranmaya karar verdim ama göz göze gelince bir ifade var değişmiyo hiç anlayamadım
Soran+1 yılevet gözlerinde ifade var çözemedim gülüyo mesela
Soran+1 yılsevmesi nefret etmesinden iyidir bende duygularımdan emin değilim
Harbi anlamadınmı bizden mi duymaya çalışıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim sizden ne duycam ne anlamam gerekiyo yardim edin
+1 yılseni seviyor gibi gibi
05 Yorumla
Soran+1 yılAh bide ben anlasam mesela öksürüyorum hemen bakiyo mesaj yaziyorum okumaya calisiyo heryerden o cikiyo ama sevmesi icin bir neden gerekiyo bence
- +1 yıl
sevmek için bir neden mi? anneni ne için seviyorsun sen?
Soran+1 yılÖyle degil ask anlaminda sevmek icin nede allah askina yardim edin seviyo mu nefret mi ediyo of of kafayi yiycem artik
- +1 yıl
seviyor seviyor
Soran+1 yılSeviyo heralde ya yakin davraniyo konusmasa bile. Biri sesleniyo bana bneden once o bakiyo
Saç çekmek? Kar topu atmak? Ilkokul?
02 Yorumla
Soran+1 yılilkokul değil ise 4 çocuk ruhludur biraz
+1 yılAlla alla sen hoslaniyomusun bu cocuktan
04 Yorumla
Soran+1 yılemin diilim işte mesela sınıftan biriyle sevgili olduk onu sevdiğimden emin diildim belkide bu çocuğu seviyorum nasıl anlayabilirim ben duygularımı?
- +1 yıl
Ciktigin cocugu sev hayel kirikligina ugratma konusmak isteyen gelir konusur bin kisi ister 1 kisi alir
Soran+1 yılayrıldık zaten duygularımdan emin diilim diye acaba benim çıkmama bu tuhaf çocuk mu engel oldu heryere peşimden geliyo
- +1 yıl
Valla enteresan o zaman hoslaniyo galiba senden
arkadaşlıgın poku cıktıgında o kankalık bıter
07 Yorumla
Soran+1 yılama gayet normaldi anlaşıyoduk
- +1 yıl
mantıklı olan hıcbır ıletısım sebepsiz bitmez
anlam veremedıgın bısekılde bıttıyse en ıyı cevap o kısıdedır
sen onun ıcın degerlı ısen elbette bırdaha asla gorusmeyeceksenız bıle sana acıklamasını yapacaktır
buna hakkın var elbette
yok eger bısey dememekte ısrarcı ıse kafanda fazla bıle yer etmıs bu dostluk derım
Soran+1 yılonun kafasında mı yer etmiş bir ara yanlış anlamalar falan oldu sınıfta sordum o değil dedi ama söylemiyo ya of of
Soran+1 yılsöylemez çok kararlı o
- +1 yıl
nasıl bır inatmıs ya
ozaman sende ajan arkadas sok ısın ıcıne
ben ortaokuldayken en samımı arkadasım benımle kusmustu
nıce sonra araya ajan arkadas soktum meger ben onu derste cok gulduruyormusum
hoca dovecek dıye korkusundan benımle kusmuş ))
sende o hesap araya saglam guvenılır bırını sok lafı agzından alsın sana getırsın
Soran+1 yılben o yolu denedim olmadı
çocuk heralde seni seviyo
08 Yorumla
Soran+1 yılhiç emin diilim işte :( napıcam ben bildiğin takip ediyo hep beni nerdeyse birlikte çıkıyoruz çıkışta rahatsız da oldum ama çözemedim işte
Soran+1 yılkonuşmuyo benimle sorununu söylemiyo :(
Soran+1 yılya diyemem ben biraz utangacım çocuk da kendini beğenmişleri sevmez benim havalı olduğumu düşünür ama kendisi daha havalıdır ve ciddi yaklaşamıyorum fazla konuşamıyorum
Soran+1 yılya anlaştık işte özür diledim cevap vermiyo ki bana :(
+1 yılNefsine yenilmek için senden bahane arıor..
035 Yorumla
Soran+1 yılanlayamadım açıkla biraz acil yardımm
- +1 yıl
Senden beklentisi var cinsel olarak tam anlamıyla veya az die düşünüorum öpüşmek gibi ve kız olarak seni tanıo ve başka birisiyle konuşamıyor ayrıca ergenlik bu kötü sonuçları da olabilir ailesine bilgi vermek gerek
Soran+1 yılİyi gidem dudaklarina yapisem dudaklari da pek guzel zaten :D
- +1 yıl
İyi hade :)
Soran+1 yılOf seviyo mu ki gorunce kalbim cikcak gibi ama bazen korkuyorum dudaklari cok hos ya avril lavignenin dudaklari gibi opmelik ama seviyo mu ki bende seviyomuyum emin diilim :D
- +1 yıl
Haydar dümen deilim kızım ben ne bilim dudağını begndm öpücem de istersen :)
Soran+1 yılHaklimisin ki yoksa ya biz arkadasken bikac kez kalcama falan dokunmustu yanlislikla olmus gibi davranmisti
- +1 yıl
Arkadaşlık biter bilgin olsun. Kalçana dokunmuşsa dediğim gibidir
Soran+1 yılAma bu ole cok ustunde durdugu bisi deildi ve cok oncedendi hala iyi arkadastik sonralarda bitti hata yaptin dedi soylemedi cok israr ettim
- +1 yıl
Ozmn sevgilisi var küçük hanım? Bitti o tanıdığın kişi değil o
Soran+1 yılNe yani sevgilisi var diye mi ozaman neden bole davraniyo hem eskiden beni sevdigi cok belliydi mesela bir sapka aliyodu yakismis mi diye bana soruyodu sacini kestiriyodu nasilim diyodu
- +1 yıl
Ergenlik erkekte çok karakter değişmeye neden olur
Soran+1 yılKafam karisti cinsellik seksilik degil bence sadece amacini anlamaya calisiyorum gayette olgun yani ne yaptigini bilir
Soran+1 yılYa sevgilisi yoktur dimi ya varmidir ki yoktur hem olsa biyerden duyardik
- +1 yıl
:) bilmek Lazım ben profesör X deilim :) ama kız arkadaşı var eminim
Soran+1 yılHadi ya nerden eminsin bu kadar? :(
- +1 yıl
:)) yaaa kız ömrümü yedin çocuğu öp bitsin bu mesele :)
Soran+1 yılNasil opcem kafayi mi yedin hem emin diilim ben duygularimdan sen kiz arkadasi oldugundan nasil bu kadar eminsin onu sole bana lutfen
- +1 yıl
Eminim söylemem ama
Soran+1 yılOzaman emin diilsin bak lutfen sole artk biseylerden ben de emin olmak istiyorum zaten duygularimdan emin diilim :(
- +1 yıl
Sana ilgisini kaybettiğinden anladım..
Soran+1 yılBn simdiki davranislari neden var dedim ama ilgisini kaybetti zaten konusmuyo ama neden konusmuyo ne yapmis olabilirim
- +1 yıl
Yok olmaz dediğin terslediğin bişi var mı
Soran+1 yılBen normalde ciddiyimdir ama fazla terslemem
- +1 yıl
Yaş kaç senin? Onun
Soran+1 yılİkimizde 19 yasimizdayiz
- +1 yıl
Sor bence?
Soran+1 yılNe sorcam ya of kafam karmakarisik
- +1 yıl
Hani dudakları güzeldi falan nie değiştin
Soran+1 yılOna mi sorcam ne sorcam emin diilim dedim duygularimdan evt dudaklari guzel
- +1 yıl
Emin değilsen sorma emin değilsen tartışma sorusunu sorma şimdi düşündüğün biz konuşamıyoruz artık bişi yapmışım bilmiorum diosun biter mi die yazmışsın Biter. Ne soracam diosun bize soruosun ve sen duygudan emin değilsin ben veya bir başkasının neyi ne kadar söylediğinin ne kadar anlamı var. Ben senin yaşında olsam aşık olmak istemem nie diede sorarsan sen bir resim çizmişsin onu bulmak istiosun
Soran+1 yılHm nasil resim ya cok karisik yazmissin skldn benden biliyorum ama yardima ihtiyacim var
- +1 yıl
Sıkılmadım canım iyi oku yardım ediorum zaten
Soran+1 yılBen de seviyorum galiba karsilikli
- +1 yıl
İyi hadi bakalım
Yas kac
07 Yorumla
Soran+1 yıl19 aynı yaştayız
Soran+1 yılama anlamak istiyorum hatamı da söylemiyor ben bıktım artık mesajlarımı okumaya çalışıyo bilgisyara sınıfında ittirip duruyo beni
Soran+1 yılyok kanka 18-19 işte lise 4 büyükleri sevmem zaten şunu anlıyım yeter
Soran+1 yılOf surda yardim istedik :D
Müsait değildir.
03 Yorumla
Soran+1 yılo nasıl oluyo?
Soran+1 yılHangi konuda musait olamiyor anlayamadim seni
+1 yılergenliğe mi grdi ki
01 Yorumla
Soran+1 yılyok artık :D :D
+1 yılsütü bitmiştir ondan
01 Yorumla
Soran+1 yılhahahahha :D
+1 yılHoşlanıyor olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılSanirim takip ediyo besbelli yani ama emin olamiyorum yinede
+1 yılLise 1 herhalde
01 Yorumla
Soran+1 yıllise 4
- Aile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılSaç mı çekiyor ilköğretim mi o?
04 Yorumla
Soran+1 yılya hayır ilköğretim değil ama bir tuhaf davranıyo benden nefret ediyo diycem de o kadar ne yapabilirim kii
- +1 yıl
sen mi eksiledin zalımus
Soran+1 yılneyi eksilemişim :D
- +1 yıl
eksi var yukarda görmüyon mu sen mi eksiledin zalım
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!