Cat kapı gelen misafiri kovar mısınız? İçeri alsan ayrı dert almadan ayrı... He bi de küsüyolar 😃 ben çat kapı gitmeyi hiç sevmem. Belki müsait değiller. Olabilir.

Cat kapı gelen misafiri kovar mısınız? İçeri alsan ayrı dert almadan ayrı... He bi de küsüyolar 😃 ben çat kapı gitmeyi hiç sevmem. Belki müsait değiller. Olabilir.

Misafirperverlik diye bir şey uydurmuşuz yahu cep telefonu diye bir şey var arayın bir gün belirleyelim. Benim bir çocuğum var ev düzenli oluyor olmuyor. Son dakika eşimi aramışlar ben şehir dışından iki gün önce gelmişim. Gece uykumu birbirine katmışım anneme gidip ev dağınık diyorlar. Gelen kıyafetleri yerleştirip çocuğa küçük gelenleri ayıkladığım saatte randevu mu verdim. Hem hadsizler hemde dedikodumu ediyorlar utanmadan. Yaşı 20 olsa neyse diyeceğin 50-60 yaşında dede nine olacak yaştalar haaa. Habersiz gitmem habersiz gelinmesini de sevmem. Artık böyle garip insanlar yüzünden misafirden de soğudum hayattan da
Eve alıyorum mecbur, annem alıyor hatta içeri. Gelince de şakayla karışık gene lafımı sokuyorum "ahahah canım bi haber verseydiniz kek, pasta yapardım yhaa eheheh" diye. Onlarda "yabancı mıyız canım, iki kaşık çorba da yeterli" diyor. Ardından "şunun kızı Diykat var ya hani, bize bir tas çorbayı layık gördü. İki kek, pasta yapamamış" diyorlar. Hani haber versen ben yapacağım zaten, neyin artisliği bu bilmiyorum. Habersiz gelen misafirler kapatılsın 😂
Kimin geldiğine göre değişiyor ya, sevdiğim biri gelmişse sevinirim, ama bazı komşular var bi geliyor geç saate kadar gitmiyor. Tepki vermiyorum ama bazen içimden gitsin diye dua ediyorum hshd
Tepki vermiyorum. İstediği saatte gelebilir. Köyden yatılı kalmaya gelen akraba çok oluyor.
Bizim buralarda bu adetler bitmedi daha. Hastanede, adliyede orada burada işi olanlar mutlaka geldiklerinde kalırlar. Bazen hastaneye götürüp ilgilendiğimiz, gidip otogardan aldıklarımız oluyor.
Habersiz gelen misafir her zaman kafa karıştırır 😅. İnsan müsait mi değil mi, aç mı açıkta mı tabii ki bilmek istiyor. Bence en güzeli kibarca hatırlatmak: "Bir dahakine haberleşelim olmaz mı?" Misafir de anlar, anlayışlıysa zaten kırılmaz. Ama madem gelmiş, tatlı bir sofra ve sohbetle durumu kurtarmak da seçenek! Sonrasında kırıcı olmadan, sınırlarını çizmek her iki taraf için faydalı olur. 😊
Cevap
16Cevap
Çok sinir olurum ama kovmakta bana yakışmıyor gadası
kimin geldiğine göre değişir
Tepki vermiyorum. Yaptıkları çok yanlış biliyorum ama sonuçta eve gelmişler. Kovmak gibi olur bu yüzden bir şey demem
Habersiz gelene kapıyı don atletle açın utanır belki😂
Ee bu daha mantıklı😂
Biz bi arkadaşa bakıp gelcez😂
Çat kapı geliyorsa birlikte dağınıklığı da toplarız sjfjs
Evde yokuz diye evin içinden seslenesim geliyor sjsjsjsj
Benim sıfat-ül eşgal şu an sjsjsjjs youtube.com/shorts/zuQowN974oE?si=OlJ3aaQhVzV3MbYh
Misafirdir bir şey demem haberim olsa hazırlık yaparım yoksa da evde olanı
Misafir kovulmaz buyur edilir. Çat kapı gelmesi hoş değil tabi.
Buyur ediyorum misafir bu sonuçta zamansız da gelebilir en iyi şekilde ağırlamak için elimden geleni yaparım
Gidin, haber verin tekrar gelin dkfk
Biz alıyoruz içeri, yazıktır günahtır sjjd
Mecbur djfj emir büyük yerden
Buyur gel 😅
Çat kapı gelmesin kimse. En sevmediğim şey.
Odamdan çıkmıyorum gitmelerini bekliyorum Sessizce
Sonra bir dk sonra annem odaya girip beni zorla misafirlerin yanına görüyor hoş geldiniz demek için
Evet sonra da hizmet ediyorum fjfjdjdj
@zeynepyapmabee8 kızım gel bak ayıptır bikbik.. kabus gibi
sonra Zola göturyor
@zeynepyapmabee8 zorla güzellik oluyomuş meğerse sjsjs
ya tamaaamm ya sende ne uzattın etiketleme artık beni bildirim geliyo benlen de konuşma
@zeynepyapmabee8 yoruma atlayan sensin
@KIZILİNKA gelemem böyle şeylere kızçem muckss 💋
💕 @Günesinkadini sal çayıra 😃
Mevlam kayıra 😅
Ergennnn
Bizimde bir iş vardı ama diyorum erken kalkıyorlar.
Odama kapanarak boykot ediyorum
Hoş geldin diyerek içeri alıyoruz : ))
Açmıyoruz kapıyı
Veremiyorum uslubum gereği..
İnsan bir haber verir belki müsait değilim 😅
Güler yüzlü bir şekilde hoş geldin diyorum.
Hiç sevmem ama kovmada olmaz
Kapıyı açmam jsjsj
Sevgilimse mutlu olurum🤭
hoş geldiniz derim heralde
Tepki vermem
Yapacak bir şey yok
Evi terk ediyorum
Tepki vermiyorum gelen gelsin
😂😂😂
Melo neredesin
Canları sağolsun
Bende sevmiyorum